Brudbukett

Publicerat: 2011-03-24 / 13:07:09 | Kategori: Bröllop
I dag ska jag och Patrik ner till Interflora Amaryllis i Västerås och prata brudbukett. Det finns hur många olika alternativ och prisklasser. Jag har hittat ganska många fina buketter på nätet och jag har kollat lite priser, allt från 1200 kr och uppåt. Jag fattar inte att det ska vara så dyrt för en bukett.. jo visst är det en speciell dag men snack om att florister kan ta ut mycket pengar.
Jag vet redan att jag vill ha röda rosor och att jag vill ha en liten bukett. Jag behöver inte ha en stor bukett med 7 olika blommor i. En vanlig bukett med 5-6 stora röda rosor och sen är jag nöjd. Men jag tänker inte betala mer än 800 kronor för min bukett!

Jag hittade några bilder som jag gillade och ska iaf fråga vad de kan kosta.
Den här lär vara dyr.....

Planeringen har börjat tagit fart nu. Cateringfirman ska bokas inom kort. Jag väntar på svar från min farbror som ska kolla om han får bättre pris än vad vi har fått från ett ställe. Han har anlitat dom många gånger och känner de ganska bra.
Inbjudningskorten är klara och nu ska vi bara skriva ut dom. Jag har gjort inbjudan helt själv och är super nöjd.

Jag ska gå runt till (nästan) alla juvelerare i stan och kolla vart jag kan få bäst pris på min ring. Jag vet vad jag vill ha och måste specialbeställas. Eftersom det är en ring som jag tänker ha i många år så gör det inget om den kostar. Det kommer att vara värt varenda krona. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus