Midsommar i Leksand

Publicerat: 2011-06-28 / 22:37:42 | Kategori: Livet
Förlåt att det har dröjt lite sen jag skrev sist men vi kom hem sent i söndags efter vår lilla resa till Leksand. I går fungerade inte vårt Internet som det skulle.
Nu är jag dock här igen! :D

Midsommar spenderades som sagt i Leksand, i vår vän Daniels föräldrars hus/stuga. Det ligger några mil utanför Leksand vid en enormt vacker sjö. Vilken lugn och fridfull plats! Det var precis det jag behövde.. en plats där jag kan vila själen. Jag hade kunnat stanna en hel vecka.
Vi åkte upp vid 17-tiden på torsdagen och när vi kom fram började festen. Sen var det party nonstop tills vi åkte hem på söndagen.
På självaste midsommar afton gjorde grabbarna en egen midsommarstång, det lagade/grillades en herrans massa mat och stämningen var på topp. När klockan närmade sig 20 hoppade vi in i taxin och åkte in till Leksand för att titta på när de reste midsommarstången och att själklart dansa "små groddorna". Det var lite häftig att se minst 2000 pers dansa runt stången.

Efter knappt 3 timmar i Leksand åkte vi tillbaka till stugan där festen brakade loss. Jag och Carro fick någon "Lilli & Sussie" hjärnsläpp och körde "oh mama" flera gånger i rad. haha
Vi mådde som prinsessor hela natten.... tyvärr inte lika bra morgonen efter. Fy f** va dåligt jag mådde!! Det var länge sen jag mådde så piss! Jag var inte människa förrän kl 18 på kvällen... och då festade vi igen. haha

Hela helgen har varit kanon rolig och hoppas att vi kan göra om det nästa år!

I morgon ska jag lägga upp lite bilder från helgen men om ni är min vän på facebook kan ni se alla bilder där. :D
Jag är ruggigt trött nu och ska sova.

Natti natti!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus