Kristi Himmelsfärdsdag

Publicerat: 2011-06-02 / 21:12:22 | Kategori: Livet
Det bästa med att jobba på kontor är att man får vara ledig på röda dagar... som idag. :D

Även fast jag fick sovmorgon så var jag iaf uppe vid åtta tiden. Kunde inte somna om när jag vaknade och bestämde mig för att ta en powerwalk på 1 ½ timme.
På eftermiddagen var jag och Sanna ute och shoppade lite. Jag köpte lite grejer som behövs till bröllopet och en ny inneslang till framdäcket på cykeln. När jag kom hem slängde jag in en bakpotatis i ugnen och passade på att fixa däcket.
Det var första gången jag gjorde det och måste erkänna att jag är stolt över att jag lyckades helt själv. Jag får tacka pappa för att han är en bra lärare... han visade mig hur man gör när han bytte inneslang på bakdäcket för inte så länge sen.
När jag nu ändå håller på fick jag för mig att göra muffins så här på kvällen. mmmm vad goda dom blev!! Finns en risk att jag kommer att äta upp alla. hahahah

I morgon ska jag jobba igen. Det är visserligen en klämdag men jag har nyss börjat på jobbet och känner inte för att slösa de få semesterdagar jag har. De väljer jag att lägga på annat och eftersom Patrik är på kryssning till på fredag så kan jag likagärna jobba. För mig gör det inget och jag tror att det kommer att vara lugnt och skönt på kontoret i morgon.

Nu ska jag hälla upp ett till glas vin och kolla på "Criminal Minds".
Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus