Hemma!

Publicerat: 2011-06-19 / 13:58:22 | Kategori: Livet
Åh vad skönt det är att vara hemma igen och att ha få sovit i en säng.

Vi rullade från Hallstahammar mot Tyskland i fredagseftermiddag med 2 bussar. Det var förutom mig, Patrik och Tina, ca 20 pers i varje buss. Dom hade tagit bort en massa platser så att vi kunde packa bussen med all alkohol. Smart!
Resan ner gick ganska bra. Vi körde nästan non-stop hela vägen, stannade en gång för att äta på ner resan och en gång på tillbaka resan. Grabbarna höll igång hela vägen ner.. det var en riktigt fest, vilket gjorde det lite svårt att sova.

Vi tog färjan från Helsingborg över till Helsingör vid halv ett tiden på natten och var sen framme hos Calle i Burg kl 4 på morgonen. Det var redan då mycket folk och det tog en j**** lång tid innan alla hade fått alla sina beställningar och att sen packa in det i bussen. Vi var klara att rulla därifrån kl 8.
Tack vare att (nästan) alla hade varit vakna hela natten så blev hemresan lugn och skön. Men satans vad stel man var i hela kroppen. Att sitta/sova i en buss i 28 timmar är inte så speciellt skönt. Jag har fan ont i hela kroppen! Men det var värt det! haha
Nu har vi all alkohol plus lite till som behövs till bröllopet. Vi fyllde 2 bilar med 40 plattor öl/cider, 30 dunkar vin, nårga flaskor whisky, vodka, vinflaskor och 1 paket vingummi. Sweet!!

Lite bilder från vår resa:


Inne i bussen


Vacker solnedgång vid Vättern


Tinas sovkoja.. haha


Grabbarna spelar kort mitt i natten


Allt levererat till bussen. Nice!


Jag och Tina väntar snällt i regnet på att vår leverans


mmm... gott :D


Bil nr 1


Bil nr 2


Som sagt, jag tror att vi har så vi klarar oss :D

Nu kan jag pricka av alkoholen och upptäcker ganska fort att nu har vi bara lite gerjer kvar att göra och sen är allt klart inför den stora dagen. YEAH!

Dags att ta hand om tvätten och sen ska vi över till min bror Mattias. Han fyller år nästa vecka och vi ska fira honom.. Han har fått 1 platta öl och 1 platta färdigblandad Mojito av oss i present. Han fick det redan i går när han hjälpte oss med hemfrakten. En riktigt bra present. :D

Ha en bra dag!!


Kommentarer
Jakubsine | 2011-11-04 / 10:33:44 | http://jakubsine.blogcorporate.com

just started reborning and just hooked on as much info as poss; thank you


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus