Magnetröntgen

Publicerat: 2011-07-05 / 07:26:45 | Kategori: Livet

I dag ska jag till Eriksborgs sjukhus och göra en magnetröntgen på rygg och hjärna. Jag hoppas verkligen att de ska hitta vad som orsakar mina konstiga symptom.

Som jag har skrivit tidigare i bloggen så har jag haft problem med att jag har ont i huden på vänstersida på kroppen, från armhålan och neråt. Värst är det när något kallt, en hand, vatten eller om jag bara kommer åt något med foten som är lite kallt. Då känns det som att man slår på ett stort blåmärke. Att bara få en droppe vatten på vänsterfoten, känns som att få en kniv i foten. Ni kanske börjar förstå att det är inte så behagligt..
Det är ganska jobbigt och jag hoppas som sagt att läkarna kan hitta felet. Många tankar går runt i huvudet om vad det kan vara.. Det kan vara allt från en nerv som sitter i kläm till gud vet vad.

Jag har varit ganska duktig på att inte tänka och oroa mig allt för mycket. Vad hjälper det? Bara för att jag oroar mig så blir jag inte friskare nå fortare..

Bara att hoppas att jag inte får cellskräck när jag ligger i maskinen.. det är trångt och jag ska ligga där i 30-60 minuter. Skulle vara härligt om man kunde få lite lugnande så jag kan sova igenom allt. ;)

Dags att fortsätta jobba så jag får något gjort.

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus