Möhippa!

Publicerat: 2011-07-13 / 08:10:49 | Kategori: Bröllop

I fredags morse blev jag kidnappad från jobbet. Det var dags för min möhippa! :D
Sanna, Tina, Louise, Caroline, Mia och min syster Sussane lyckades grundlura mig totalt med lite hjälp från mina kollegor på jobbet. Kvart i tio fick jag ett samtal från receptionen, jag hade ett paket att hämta. Helt ovetande går jag ner och där hoppad alla fram. Snacka om att jag var överraskad. haha

Efter att jag hämtade mina saker fick jag på mig en söt tiara och en slöja.. självklart i rosa. :) Jag fick några uppdrag som jag skulle utföra underdagen. Jag fick en kamera i handen och skulle bland annat fota mig och Patrik som pensionärer, min framtida familj, bil och raggarbil. Några frågor skulle också ställas till folk varvid den ena gav mest generade ansikten: Hur tillfredsställer jag min man? Jösses vad generad vissa blev. hahaha så roligt!

Sanna hade ordnat så fint med salladslunch uppe på Djäkneberget. Vi satt och åt gott och drack mousserande vin tills det var dags att gå vidare till nästa anhalt och även fortsätta med mina uppdrag. Anneli mötte upp oss då.
Vi skulle gå till Klockartorpet... men det orkade inte jag, så jag liftade med en raggarbil. Yes! Äntligen fick jag åka raggarbil! Det var första gången och kul hade vi. :)

Vi satt och fikade (drack vin hehe)en stund på en gräs plätt. Hade hela tiden något drickbart i handen ;)
Jag fick chansen att berätta för de som inte redan visste hur Patrik friade. Jag hade inte berättade det för min syster... när Patrik friade gick hon genom en skillsmässa så det har inte varit lätt för henne att kunna glädjas med mig och det förstår jag. Nu kunde jag äntligen berätta. :)
Sen rörde vi oss vidare till ett spa och väl där skulle vi få lite alkoholfritt att dricka. Killen blev helt tillsig och lyckas tippa hela brickan och jag fick nästan allt på mig. hahahahahaha Vad han skämdes! Bad om ursäkt många gånger och tvättade mina skor som var dyblöta.
Vi hade relaxen med bubbelbad, kallbad, bastu i några timmar. Det var helt underbart!

När vi var klara där fick jag åka hem, duscha och byta om till något annant och sen ner till stan igen. Vi åt middag på Mongoliska och där mötte även Linda och Helena oss. Efter god mat gick vi vidare ner till Lögarängen och Power Meet. Vi hittade Patrik och grabbarna och satte oss på en filt i närheten. Helt plötsligt kom Patrik fram med en jätte fin ros till mig. Gulligt av honom <3

Runt halv två började jag och min syster att röra oss hemåt. Mamma var snäll och hämtade oss nere på stan, så slapp vi ta taxi.

Jag hade en helt otroligt rolig möhippa. Tack alla som var med! Jag kommer aldrig att glömma det!! <3

Jag har stuligt några bilder från Mias blogg, hade ju ingen egen kamera.. 


Så här tror jag att Patrik kommer att se ut som pensionär


Åka raggarbil!!!



På lördag morgon mådde jag inte så jättebra... bakis? Jepp men det var det värt. :D

Vi åkte till vår kompis Claes föräldrar och badade i deras pool. Skönt! På kvällen grillade vi tillsammans med Claes, Caroline och Adde innan vi åkte ner till stan och Oskars årliga födelsedagsfest. Fest var det kan jag lova. Jag kom hem halv 4 och Patrik kom en halvtimme efter. Man kände sig ganska sliten på söndagen.. ingen av oss var kördugliga och vi tog cyklarna till mina föräldrar. Där var ännu en födelsedagsfest. Min kära far har fyllt år i veckan.
När vi hade nästan alla som är involverade i bröllopet samlade, vi hade bjudit in Patrik föräldrar också, passade vi på att gå igenom vad och när saker ska göras dagen innan och på själva bröllopsdagen. Vi fick till det ganska bra och jag tror att alla var nöjda. Det är några planer som jag ska ändra på men annars har vi det mesta under kontroll.
Det är inte många dagar kvar nu, bara 17 dagar!!! Jösses!! Längtar ssååå mycket!!

Oj, vilket långt inlägg det blev. hihi

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus