Ledig idag

Publicerat: 2011-01-06 / 20:03:20 | Kategori: Livet
Det var riktigt skönt att vara ledig idag. Helt underbart att få ligga kvar i sängen när Patrik åkte till jobbet. Jag kunde dock inte sova så länge som jag hade hoppats på. När klockan var 8 orkade jag inte ligga kvar utan gick upp och åt frukost.
Planerna för dagen var många men jag gjorde knappt hälften.. jag får göra det i helgen i stället.
En plan som iaf gick bättre än förväntat var att åka till IKEA och ICA maxi med mamma. Vi båda var beredda på grymt mycket folk, långa köer och kaos på parkeringen. Men tji fick vi. Det var jätte lugnt, knappt nå folk och vi kunde gå genom IKEA utan att behöva slå sig fram.

På IKEA köpte jag en ny badrumsmatta, värmeljus och ljusdioder till vitrinskåpet. Det blev billigare än vad jag hade tänkt, jag hade tänkt köpa en kommod till badrummet men Patrik behöver nog godkänna den som jag har hittat. Vilket oftast betyder att det inte blir någon... Jag försöker intala min käraste att det är bra med förändringar i hemmet. Det livar upp och känns nytt. Det är inte så att han nte gillar att göra om utan mest för att jag gillar att göra det ganska ofta. ;) Det är bara tråkigt om allt ska se likadant ut hela tiden, det är bra att möblera om lite då och då. Det tycker jag iaf. :)

I morgon är det dags för jobb.. halvdag. :)
Det är helt underbart med halvdagar. I love it!

Snart helg :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus