Helgen är över

Publicerat: 2011-01-16 / 21:08:33 | Kategori: Livet
Då var helgen över och i morgon är man tillbaka till verkligheten.
Helgen har varit bra med både fest och slapp. I fredags var Sanna över. Vi spelade Dance Central på Kinect och hade riktigt kul.
På lördagen sov jag ut så länge jag bara kunde.. jag har inte sovit så bra i veckan och nästintill vägrade gå upp ur sängen på lördagsmorgonen. Det var riktigt skönt att bara ligga och dra sig. Efter en sen frukost drog jag ner till stan och klippte mig. Det tog lite mer än en timme för frisören att klippa mig. Jag har sssåååå mycket och tjockt hår. Hon tummade ut det ganska mycket så nu känns det helt underbart.


Jag är nöjd! :D

I går kväll var det tjejfest hos Tina. Kul att träffa alla igen, vissa var det flera månader sen man såg. Det var riktigt kul fram tills vi åkte ner till stan. Det var bestämt att vi skulle gå till Circus och när vi väl kom dit så vände jag, Tina, Sanna och Anneli på klacken på en gång. Det var fullproppat med folk, man kunde inte röra sig.. och då är det inge kul. Jag rekommenderar ingen att gå till Circus, speciellt inte på vintern. Det finns ingen garderob, så man måste hålla i sin jacka. De tar in alldeles för många människor så man kan inte röra sig och det tar en evighet i baren.
Nej nej, inget för mig.
Jag gillar inte att gå på krogen längre.. det är inget för mig. På sommaren kan man iaf sitta på en uteservering och njuta. Jag längtar till våren när de öppnar.
Vi var som sagt inte nere på stan så länge. Efter de få minuterna som vi var på Circus gick vi och åt kebab innan Sannas kille Rafael kom och hämtade oss. Väl hemma så somnade jag i soffan.. vaknade av att det var en krigsfilm på tv runt halv sex på morgonen. F** vad soffan är skön att sova i haha
Jag gick in och la mig i sängen och gick inte upp förrän strax efter 11. Runt två tiden tog jag bussen till min svägerska Helena som har fyllt år. Jag upptäckte ganska fort att det är ren is gata ute.
Den lilla sträckan från dörren till busshållplatsen var livsfarlig att gå på. Tur att jag inte behövde stressa. Lite mycket tur hade jag dock inte nu på kvällen när jag skulle gå från bussen och hem. Eftersom det var nattbuss så behöver jag gå några minuter hem till mig.
Ren is gata, det blåste till och jag halkade.. suck. Jag tog emot med handen och mitt lillfinger hamnade lite fel.. det gör ont som satans, känns nästan som att jag har brutit fingret. *snyft*
Jag har både tejpat och lindat fingret och hoppas att det känns bättre i morgon. Typiskt!

Jag fattar inte varför ingen är ute och plogar nu när det är plusgrader. Det vore det bästa, för nu har dom chansen att få bort all is. Det är helt livsfarligt ute, bilar får lätt sladd, människor halkar.. Men det är visst ingen som "tänker" till. De plogar bara när det snöar.. hallå!! Få bort isen!!

Ja, ja.. nu ska jag kolla på film. Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus