Gräsänka... igen

Publicerat: 2011-01-11 / 11:42:01 | Kategori: Livet
I morse åkte Patrik iväg till Egypten i en vecka med Per och Hasse. Kul för dom men tråkigt för mig... medans en annan får slita så kommer dom att ligga på stranden och slappa. Fusk! Bitter? Jag? Nej då.. Det är väl kul att vissa har råd och tid att åka på semester. Hade jag haft råd hade jag följt med, helt klart.

Jaja, en vecka helt själv dör jag inte av. Jag kommer att ha problem att sova och sakna min älskling men jag får bestämma själv vad jag ska äta och fjärrkontrollen är min. hehe
Skönt att slippa kolla på sportnytt och hockey och allt killar nu tittar på. Vill jag kolla på Top model så kan jag det utan att höra massa stång och stön. :)

Annars har det inte hänt så jätte mycket förutom att jag har gjort illa ryggen när jag halkade när jag skulle kliva av bussen igår. Det gjorde inte så ont igår men idag.. aj som f**. Det blir nog ett fint blåmärke, tur att det inte är bikini säsong. ;) 

Vecka är annars ganska lugn. Jag ska försöka jobba in en massa tid, ska till arbetsförmedlingen på torsdag, tvätta och städa lite hade jag också tänkt göra. Och sen självklart umgås med mina underbara tjejer i helgen. Det ser jag verkligen fram emot. :D

Ha en underbar dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus