Tillbaka till verkligen!

Publicerat: 2011-12-14 / 10:20:35 | Kategori: Livet
Nu är jag tillbaka på fast mark och kylan. Vi har haft en helt underbar resa fylld med värme, sol, mat, dryck och nya erfarenheter.
Jag har fortfarande inte lyckats samla alla tankar och intryck från resan. Vi har sett och upplevt oerhört mycket.
Dessutom så har jag fortfarande jet lag... Det brukar ta några dagar innan det går bort.

Att berätta allt vi har varit med om och sett är nästintill omöjligt. Det har varit sååå mycket. Vita ständer, gamla hus (både bevarade och fallfärdiga), tropisk djungel, bananträd, divi divi träd på Aruba (det berömda trädet) som alltid växer mot huvudstaden. Man kan inte gå vilse på Aruba tack vara dom. :D
Jag ska lägga upp bilder i helgen och berätta lite mer.

Båten var stor... Silja Line, släng dig i väggen!! Dubbel så stor, mer lyxig, 19 våningar hög, 6-7 stora resturanger, en bar runt varje hörn, 4 pooler och ca 10 bubbelpooler bl a. Barpersonal gick runt hela tiden och frågade om man ville ha något. Lyxigt är nog det bästa ordet.
Det gick åt mer pengar under hela resan än vad vi hade räknat med men vad gör det. Det var värt det... Vi har som sagt haft det sååå bra!

Som jag sa tidigare, jag lägger upp bilder i helgen. ;)

I dag är det torsdag och bara 9 dagar kvar till julafton. Julkänslan har inte riktigt infunnit sig än... men jag håller på att framkalla den. haha Ingen julstress heller för den delen. Många julklappar köpte vi på resan men jag har fortfarande inte köpt något till Patrik. Han vet inte vad han vill ha. Vi sa iof att vi inte skulle köpa något men det är kul att få en liten present... Det är ju ändå jul!

I går började jag och Patrik att pynta lägenheten. Jag bytte gardiner och dukar medans Patrik fick äran att pynta granen. Den brukar vi göra dagen innan men i år får den komma fram lite tidigare. I morgon ska jag ställa upp tomtar och allt annat krafs som man brukar pynta med.
På jobbet i dag ska vi ha jullunch och i kväll ska jag på Bifrost Damklubbs julbord. Blir mycket julmat idag. haha
Vi har både julklappsbyte och lotteri på damklubben, kommer säkert att bli lika kul som det är varje år.

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus