God fortsättning!

Publicerat: 2011-12-26 / 13:00:33 | Kategori: Livet
Julhelgen är nästan förbi och den har varit jätte bra. På julafton var vi hemma hos mina föräldrar tillsammans med mormor, storebror Mattias och hans son Elias. Det var en mysig dag med mycket skratt och julklappar. Jag fick två fönsterlampor av mamma och mormor, en flaska Baileys och ett foto på min morfar. Av Patrik hade jag på morgonen fått biljetter till "Raw Comedy Club" och "Ljust & Fräscht" med Fredrik Lindström och Henrik Schyffert.
Jag är super nöjd med julklapparna. :D

På juldagen åkte vi till Sundbyberg och var med Patriks släkt hela dagen. Det var trevligt!

Annandagen blev lugn. Patrik jobbade och jag hade tänkt åka in och jobba i några timmar men hoppade över det. Jag tog dock bussen till Patriks föräldrar med julklapparna som han glömde hemma. Han skulle dit efter jobbet och jag åkte till min bror Patrik.

Veckan har hittills varit ganska tråkig. Det är inte så mycket att göra på jobbet och det känns som att jag bara "sitter av tiden"... sånt gillar inte jag. måste ha något att göra annars blir jag uttråkad.

Snart är det nyår och då blir det fest! Vi ska ha festen hos oss i år och jag tror att det kommer ca 10-12 personer. Än så länge är det bara 8 som har anmält sig men det är några dagar kvar.
Eftersom vi inte har plats för alla att äta har jag valt att bara fixa lite tilltugg som bl a snittar, grönsaker, dip, snacks och bål. Jag tror att det kommer att blir super. :)

Ha en bra dag!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus