Torsdag...

Publicerat: 2011-08-25 / 09:41:26 | Kategori: Livet
Redan?? Satans vad fort det går nu då..

Ja, som ni kanske kan se så får jag inte riktigt till desigen. Jag börjar tröttna på strulet och ska troligtvis göra en ny istället. Ska försöka fixa den i helgen.

Helgen som var blev lyckad. I lördags var vi ut med några vänner och åt middag. Tina hade bokat bord på Duo House där de serverar riktigt god libanesisk mat... problemet var bara att den restaurangen har lagt ner och den nya som har öppnat är en pizzeria. Vi fick oss ett gott skratt och valde att äta på Piazza Di Spagna istället. Personalen där var supertrevliga men underbemanade. Jag och Tina hade beställt pizza och fick maten efter alla andra. Pizzabagaren hade missat dom.. suck. Men men.. maten var god och stämningen på topp.
Efter middagen gick vi vidare till Bishop där alla grabbarna tog en öl och whiskey. Tjejerna tog irishcoffe och jag valde en cola. Efter maten blev jag ssåååå trött och valde att åka hem tidigt. Jag tog bussen som gick fem i tolv.. och var glad på morgonen efter att jag inte druckit mer alkohol. Mådde prima fint! :)

På söndagen tog vi en cykeltur från Haga till Fredriksborg och kollade på vår bröllopsvideo som en vän till familjen hade gjort. Det var bara några saker som ska fixas och sen är den klar.
Vi cyklade totalt 1,6 mil.. brr jobbat tycker jag. Att jag hade ont i benen dagen efter bjuder jag på. ;)

Under veckan så har det inte hänt så mycket. Det är ganska mycket att göra på jobbet men jag ligger bra till i planeringen och behöver inte oroa mig allt för mycket.
I dag ska jag klippa mig på lunchen. Måste få bort alla kluvna toppar, så det blir nog några centimeter som ryker.Efter jobbet ska jag åka till Eskilstuna och träffa Sanna. Ska bli trevligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus