Måndag igen

Publicerat: 2011-04-18 / 10:04:59 | Kategori: Livet
Helgen är över.. igen. Jag tycker att helgerna är lite för korta ibland. Man hinner inte med så mycket som man skulle vilja. Fredag kvällen var väldigt lugn, vi var hemma och kollade på film.

På lördagen hade vi bokat in en dag för bara oss. Vi hade bestämt att vi skulle åka till Sala för att kolla vad deras juvelerare hade att erbjuda. Jag vet hur jag vill att min vigselring ska se ut och priserna varierar ganska mycket. En juvelerare i Sala kunde bygga ringen för ett ganska billigt pris om jag hade nå guld hemma som bara låg och skräpade. Men det har jag ju inte... jag använder inte så mycket guld. Det är därför jag vill att min vigselring är i vitguld. Vi får se hur vi gör, det är lite tid kvar innan jag måste bestämma mig.
På kvällen hade vi grillpremiär. Vi grillade fläskytterfilé, drack champagne till fördring, gott rött vin till maten och hade riktigt trevlig. Vi jobbade lite med festprogrammet till bröllopet och hade en jätte romatisk kväll. Precis vad vi behövde. <3

På söndagen hade Patrik och hans innebandylag cup som började kl 9 på morgonen. Jag slappade mest på morgonen och sen på eftermidagen åkte jag och mamma till nya IKEA på Erikslund och City Gross. Jösses vad stort IKEA är!! Nästan gång jag åker dit ska jag ha stegräknare med mig för att se hur långt man går... det tog en och en halv timme att gå i genom.
När jag kom hem tog jag över tvätten och Partik gjorde lasagne. mmm gott!

Nu är det som sagt måndag igen och veckan är för en gång skull ganska fullbokad. I kväll har jag t ex Bifrost damklubb. Vi ska ha ölprovning och sen äta smörgåstårta. Sen blir det mycket träning, vi ska träffa cateringfirman, måste laga min cykel och sen så är det påsk. Det blir nog en rolig vecka. :)

Ha en underbar dag i solen!!


Kommentarer
Anonym | 2011-04-18 / 19:06:12 | http://tvminnen.blogg.se/

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett engelsk-språkigt tv-program? Äger du ett husdjur som varit med i någon tv-reklam? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus