Varför?

Publicerat: 2010-10-22 / 12:52:49 | Kategori: Livet

Jag har inte riktigt varit mig själv den senaste tiden. Speciellt inte de senaste dagarna.
Det är mycket som går runt i mitt huvud. Många tankar, känslor och funderingar. Det tråkiga är att det är inte många glada tankar utan mest negativa. Många varför och vad vill jag...

Vill jag se ut så här?
Varför gör jag inte mer för att bli smal?
Varför slåss jag mot mig själv?
Varför är jag lat?
Varför mår jag dåligt?
Vad vill jag?

Jag känner att jag har blivit mer inåtvänd och sitter mer och tänker för mig själv än att lyssna på folk runt om kring mig. Varför? Jag som alltid annars är glad och älskar att vara runt människor vill just nu helst gömma mig i ett mörkt rum.

Om några dagar blir jag ett år äldre.. 31 år. Jag passerar då trettio årsgränsen... jag blir gammal.
Kan det vara en anledning till dessa tankar?

En sak vet jag iaf... jag saknar det sociala liv jag hade innan jag började pendla. Då hade jag både tid och energi att träffa vänner efter jobbet. Nu förtiden kommer jag alltid hem sent och är trött. Jag vill men orkar inte träffa mina vänner, jag har helgerna på mig och då hinner man tyvärr inte så mycket. :(
Men det är nog slut med det om 3 månader. Då går mitt vikariat ut och om jag har hittat ett jobb i Västerås så kommer jag att ta det.
Missförstå mig inte, jag älskar min nuvarande arbetsplats men långa dagar, sturl med tåg och brist på sömn påverkar mig enormt mycket.

Det finns en sak till som bidrar till att jag mår dåligt. Tyvärr så kan jag inte ta upp det här... då kommer det bli ett jävla liv i luckan och det vill jag inte. Men jag kan säga så här: jag är jävligt trött på att behöva göra och tänka på allt själv. Varför ska det vara så svårt att lyfta på arslet, tänka ut något och kolla upp det utan att jag ska behöva säga något? Jag vill inte vara någon tjatkärring men ibland har jag inget val.

Jag har fortfarande många negativa tankar och jag måste ta tag i dom innan dom tar över.

Jag vill vara glad igen!!

Nu är det snart helg och jag behöver hitta på något som jag vill och som gör mig glad.


Kommentarer
Tomas | 2010-10-22 / 18:38:25 | http://www.mattssoninorge.blogspot.com

=).. know the feeling.. Ibland är det bara kaos, å man känner sig splittrad å otillräcklig. Men det har en tendens att gå över.. Ja håller tummarna för dig/er. Va kul att lära känna dig/er i somras! =)

Tina | 2010-10-22 / 18:57:22 | http://misstina.blogg.se/

Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart och att du kommer förbi den jobbiga perioden! Du är en sån stark person och jag vet att du kommer att lösa det här snabbt. Det kommer bli så bra ska du se :)

Du/ni får ha en sån trevlig fredagskväll så höres vi imorgon! Så tar vi en tjejkväll med lite vin, snacks och tjejsnack!

Puss <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus