Måndag igen..

Publicerat: 2010-10-04 / 10:36:01 | Kategori: Livet
Då var helgen över... igen. Jag har haft fullt upp hela helgen. Fredagen var dock lugn. Vi var bara hemma och slappade, vilket var riktigt skönt efter en tuff vecka.

På lördags morgonen gick vi upp tidigt och tvättade. Runt två tiden åkte jag och hämtade min svägerska Helena och vi drog i väg till Stockholm. Vi blev lite sena och hann bara med att shoppa i två butiker innan vi tog tunnelbannan till Katarina och för att vara med på Helena och Patriks kusin Jennys möhippa. Möhippan började redan på morgonen men jag och Helena valde att bara vara med på kvällen. Hemma hos Katarina bjöds det på snittar, ost, kex, frukt och champagne Eftersom jag körde så blev det ramlösa för min del.
Kvart över åtta blev vi hämtade av en axi för att åka ner till gamla stan och restaurang Le Rouge. Riktigt fin restaurang men grymt dyr. Ingen restaurang jag går till i vanliga fall. Jag åt bara huvudrätt, kavlentrecóte med rödvinsky och potatisgratäng och drack vatten men kalaset gick på 330:-. Tur att jag inte drack vin eller åt efterrätt.. då hade det blivit riktigt dyrt. Det fanns ingen efterrätt för under 100:- på menyn.
Maten var inte så god heller... men jag väger upp det mot trevligt sällskap. Det var en riktigt trevlig kväll. :)

Vi gick från restaurangen halv ett och några skulle vidare till café opera men jag och Helena bestämde oss för att åka hem. Jag visste att det skulle bli en lång resa hem och började bli trött redan på restaurangen. Helena skulle till Kvicksund och det blev 1 timme längre bilresa hem. Jag lyckades även få en p-bot där jag hade ställt bilen i Bromma. Fan vad sur jag blev!!

Varken jag eller Helena såg en skylt där det stod parkering förbjuden och det stod en bil framför och bakom mig som inte hade fått en bot.
Enligt p-boten så stod jag för nära korsningen... suck!! Det är INTE billigt att parkera fel i sthlm kan jag lova och nästa gång tänker jag fan betala för parkering, det är garanterat billigare.

Jag kom hem 03.20 och var grymt trött. Patrik och Per spelade fifa, drack öl och hade även haft whiskeyprovning under kvällen. De var ganska runda under fötterna. Jag gick och la mig på en gång och runt halv fem kom Patrik och la sig.
När han vaknade på morgonen var huvudet väldigt tungt och han var inte kapabel att köra bil så jag var snäll och ställde upp när han och Per skulle till innebandyn. Patrik skulle inte spela utan jag drog iväg honom till Irsta kyrkan för att ta en titt på den. Vi har ju fortfarande inte bestämt kyrka till bröllopet.
Den var jätte fin och geografiskt ligger den bäst till då festlokalen är utanför Irsta. Vi åkte även förbi Kärrbo kyrka men den föll oss inte i smaken.
Nu står det mellan Skerike kyrka och Irsta kyrka. Jag tänker låta Patrik bestämma. Båda är vackra och alla våra gärster får plats.

Efter kykan så såg jag till att han fick lunch (han fick betala själv) sen hem till min mamma på kaffe. Vi var där en stund innan vi åkte ner till stan för att lämna tillbaka en cd jag hade lånat från Amaryllis blomsterhandel och sen gick vi till Glada Oxen och betalade en handpenning till poolen inför bifrost damklubb om en vecka.

Stackars Patrik som blev med släpad hela dagen när han är bakis. Rätt åt honom.. lite måste han få lida. hehe
Kvällen blev sen väldigt lugn. Vi åt tacos och kollade senare på en dokumentär om fetma i USA, Killer at large, där man tog upp hur lite man gör för att förhindra att barn blir överviktiga. Jag rekomenderar alla att se den.

Nu är det ny vecka och nya utmaningar. Det blir en tuff vecka, mycket på jobbet och mycket träning. I dag på lunchen ska jag köra vattengymnastik, i morgon gym, onsdag spinning och torsdag shape. Det kommer att bli jobbigt men vad gör man inte när man vill bli snygg. Det finns inga genvägar till en smal och snygg kropp och jag är beredd på att kämpa!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus