Snöoväder?!?

Publicerat: 2010-11-09 / 17:26:24 | Kategori: Livet

Jag vet inte om jag skulle kalla det för snöoväder men det blåser och snöar ganska friskt här i Nacka. Hemma i Västerås gör det likadant och där ska det snöa hela natten medans i stockholm går det över till regn. Kul? Nä, inte i morgon bitti iaf.

Jag gillar när det snöar. Det är så underbart! Vitt och fint. När det har lagt sig och solen kommer fram... det glimmar så fint. :D
Blåsten är däremot inte så kul. Den kan man gärna ta bort.

Jag är inte så oroligt om tågen går. Det här är ju ingenting emot hur det var i februari. Att jag hinner med mitt tåg på grund av försenade bussar och köer är mitt lilla problem. Så länge jag kommer fram till centralstationen så är jag nöjd.

Optimist? Ja visst!

Vad har hänt annars då? Inte så mycket... det är som vanligt mycket att göra på jobbet men jag känner att jag börjar komma ifas nu.
Det är alltid mycket att göra runt årsbokslut och man har haft andra prioriteringar. Nu försöker man komma ikapp.
I går jobbade jag in en timme och det var tänkt att jag skulle göra det idag också. Men det sket sig. Det var problem med tågen i morse som gjorde mig försenad till jobbet. Jag skulle ta 6,53 tåget men det var försenat från örebro och jag valde att ta direkttåget som avgår 7,14. Det går lite fortare då det inte stannar någonstans.
Tyvärr så kom vi ganska fort ikapp det andra tåget som var försenat och vi var även tvungna att stanna i Enköping för att slänga av en passagerare som vägrade betala för sin biljett. Fråga mig inte varför, det var bara det de sa.
Vi hann iaf ikapp det andra tåget som hade ett lokfel och åkte saktare än vad det brukar. Efter bålsta kunde vi dra om. 20 minuter försenad blev jag och jag missade bussen med 2 minuter. Det var bara att stå och vänta i en kvart.
Suck!! Inte vad jag behövde idag men det var bara att rycka på axlarna. Inte mycket att göra åt.

Nu håller jag tummarna att jag kommer hem ordentligt.

Ha en trevlig kväll i "snöovädret"!!


Kommentarer
Mia | 2010-11-09 / 17:58:00 | http://duvetmia.se

Världens snöoväder nu ju.. Tog mig 40 (!!!) minuter att komma från centralen till Peter. Med BIL! Kaos..

Fotograf Matilda Bäcker | 2010-11-09 / 19:49:46 | http://matildabacker.blogg.se/

Usch jag gillar inte detta! Snö är rätt så vackers så länge man kan sitta inne och titta ut, men så fort man ska ut så blir det kallt och blött och bökigt att ta sig fram. Nä, jag röstar för sommar året om :P

Anna | 2010-11-11 / 16:10:38 | http://underbarheten.blogg.se/

Det är som sagt vackert när solen skiner, vindstilla och bara någon minusgrad. Blåsten? Nej tack!

Mia: haha.. det var väl kul att sitta i bilkö.. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus