Fredagsmys

Publicerat: 2010-11-19 / 21:15:27 | Kategori: Livet

Det är äntligen helg.. igen. I dag gick jag från jobbet redan halv fyra. Första gången jag slutade så tidigt på en fredag. Men jag hade en bra anledning till att gå så tidigt. Jag skulle hämta mitt brufrö till brorson Elias hos han farmor och farfar.

Elias pappa, min bror Mattias, är på kryssning med jobbet och vi ställer upp som barnvakt ikväll och hela dagen i morgon. Elias älskar att sova över hos oss och vi älskar att ha honom här. Han och Patrik spelar alltid tv-spel, så jag behöver inte direkt vara orolig att han har tråkigt.
Samtidigt får vi leka lite mamma, pappa, barn med allt som tandborstning, frukost, lunch och hela biten. Elias är stor nog att sköt sånt själv, han fyller snart 10 år, men det är kul att få pyssla om honom.

I morgon bitti har Patrik innebandymatch kl 9 och då ska jag och Elias äta en lång frukost i soffan och kolla på teknat. När Patrik kommer hem får han "ta över" en stund. Jag ska åka ner till stan med mamma, mormor och Sanna för att prova brudklänningen som jag vill ha. Det ska bli så spännande. :)

På kvällen sen är det fest. Lina har fyllt år och vi ska fira henne rejält.

Nu ska jag kolla lite på tv och facebooka lite mer. :D

Ha en trevlig kväll!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus