Bakis?? Inte jag...

Publicerat: 2010-11-07 / 14:08:16 | Kategori: Livet

Efter min sköna lördag med julmust och popcorn mår jag super bra idag. Min käraste Patrik däremot... han mår inte lika bra.
Efter hockeyn igår hade han åkt till en kille som heter Magnus. Där hade det blivit mycket öl, whiskey och säkert lite sprit också. Jag har fått höra att han dansade limbo i Magnus kök.. jag visste inte ens att han kunde dansa limbo.
När alla killarna tog en taxi ner till stan så får Patrik för sig att cykla ner till stan för att köpa mat. Han ställer cykeln utanför Burger corner, olåst, går in och upptäcker att plånboken är borta men försöker ändå att få kebab.. gratis. Hur full på en skala mellan 1-10 tror ni att han var? Runt 20!!!
När han kommer ut från Burger corner är hans cykel borta. Men självklart pucko. Lämnar man sin cykel olåst, mitt i natten på en lördag så försvinner den. Så är det.

Han ringer mig och börjar svamla om att cykeln inte står där han ställde den, plånboken är borta och att jag ska betala taxi. När jag sa att jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade blev han sur och än en gång påpekade för mig att hans plånbok är borta och att jag ska betala taxi. Jag som redan var lite sur för att han har blivit av med plånboken höjer rösten och dra ur mig: "Ja du sa det! Jag ska kolla hur mycket pengar jag har. Sätt dig i en jävla taxi och håll käften!".
Jag var inte så glad.

Nu så här dagen efter så vet vi att plånboken låg kvar hemma hos Magnus. Det var tur. Adde kommer över med den snart. Cykeln däremot.. Patrik tycker att vi ska åka ner till stan och leta efter den. Suck.. jag tror inte att vi kommer att hitta den men men. Får väl vara snäll och hjälpa till. Hade det dock varit jag som blivit av med cykeln så skulle jag fått leta efter den själv.

Varför är vi tjejer alltid så snälla??

Dags för mer kaffe. Ha en trevlig dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus