Fortfarande vaken..

Publicerat: 2010-05-13 / 01:12:52 | Kategori: Livet

Jag är inte trött, jag borde vara det men nej nej. Det är som det brukar.. så fort jag vet att jag inte behöver gå upp tidigt dagen efter så kan jag vara vaken länge.

Det ska bli så underbart skönt att vara ledig i 4 dagar. Jag har inte så mycket inplanerat förutom att jag ska umgås med min blivande man.
Åh vad konstigt det känns att säga så... fortfarande. Jag har inte riktigt fattat att det är sant.
Det blir mer verkligt för varje gång jag tänker på det. :)

Jag har börjat kolla på bröllopsklänningen.
Ja, jag vet att det är 1 år kvar men va f*n!
Det finns hur många olika modeller som helst, en djungel av typ och tyll, och eftersom jag inte vet vad som funkar för mig och min kropp så är det lika bra att börja kolla. Jag kommer att hitta en modell som passar mig och som jag gillar, vilket då även underlättar den dagen då jag ska bestämma mig. Eller hur??
Louise var med mig när jag flängde runt på Hornsgatan i sthlm. Vi såg mycket snyggt och även till mina tärnor. :D Måste sätta mig ner med dom i höst och kolla vad dom vill och inte vill ha. Jag tänker inte tvinga dom att ha något som dom inte vill ha... det är inte snällt.

Mina tärnor på bröllopet kommer att vara min bästa brudar Evelina, Tina och Louise. Love U!!

I natt ska jag låta min käraste få sova hela natten. Stackaren ska jobba i morgon och jag har väckt honom några nätter med min förbannade hosta. Så jag har för tillfället flyttat in i arbetsrummet. Inte för att jag vill.. vill ju ligga nära och mysa, men jag känner mig lite taskig mot honom när jag ligger och får värsta hostattakerna.
Jag vill att han ska få lite sömn.. han blir mycket snällare då.
Han var lite orolig för att inte kunna sova utan att jag ligger brevid honom (jag är likadan.. kan inte sova bra om han inte ligger brediv) så jag sa att han kunde komma och hämta mig om han inte kunde sova.... men han sover som ett litet barn. SSSåååå söt!

Jag har verkligen haft tur att jag träffade Patrik. En helt underbar kille... han är mitt allt!! Älskar dig Patrik!!

Sov gott!!


Kommentarer
Mia | 2010-05-13 / 14:07:12 |

Grattis grattis tjejen...vad skoj med giftermål..önskar dig och Patrik all lycka..

Kramar Mia


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus