Midsommarhelgen

Publicerat: 2010-06-27 / 21:54:58 | Kategori: Livet
Hela helgen har varit helt fantastisk.

Midsommardagen började lite segt men kom igång runt ett tiden när jag hade vaknat till liv. Det blev kanske lite för mycket vin på torsdagskvällen med Sanna. ;)

Vi skulle vara hos Lina och Henke kl 14 men blev lite sena då jag hade fått för mig att locka håret, dagen till ära. Patrik suckade och stönade medans han stressade på mig men men.. jag blev fin i håret och vi var dessutom inte sist till festen.

När alla hade samlats på Karlfeldsgatan, där dom hade dukat upp med långbord på innegården, bjöds det på sill och nubbe. Lite snapsvisor blev det självklart. :D

Festen var i gång!

Sen hade värdparet fixat med roliga lekar och vi blev uppdelade i olika lag. Mitt lag vann ju självklart... vi psykade Patrik hela tiden så det gick åt skogen för honom. haha

Jag träffade mycket nytt folk och hela kvällen var jätte trevlig!

Lite bilder från kvällen:

Ett glatt gäng


Söta värdinnan Lina


Coola killar




Fredrik i snygga brillor haha


Skål!


Åh så gulligt.. hehe


Så fina är vi :D


Kasta stövel över huvudet via ryggen.. (den gula västen vill man inte ha, den fick man om man var för full. Jag lyckades hålla mig borta)


Vågar man fråga vad som är i flaskan? Nja... vette fan

När klockan var runt kvart i ett på natten var det dags för oss att cykla hem.. alla andra hade fortsatt festa till runt 3 tiden på natten. Då hade vissa festat i över 12 timmar.... jösses. Undra hur slitna dom var dagen efter?!?

På lördagen blev det lugnt för oss. Vi samlade en massa vuxenpoäng när vi åkte över till Evelina och grillade. Parmiddag och nyktert. Det är många poäng. Det blev som sagt lugnt och vi åkte hem strax efter elva.

Vaknade kl 7,58 första gången... suck vad tidigt. Tur att jag kunde somna om. :)
Runt halv elva var det dock dags för frukost och sen gick vi ut och solade. Vi var bjudna på lunch/middag hemma hos Patriks föräldrar vid15-tiden och fick chansen att mysa lite med Patriks systerson Gabriel. Så mysig liten kille.
Svärmor hade tagit fram en badbassäng från när Patrik var liten och vi hällde i liten vatten så Gabriel kunde bada. Det gillade han verkligen. :)


Ett riktigt charmtroll!!

Nästa vecka väntar mycket jobb. Jag ligger minus på flexen och måste jobba in, så det blir långa dagar. Men jag har bara mig själv att skylla. Ja ja.. blir 6 tåget varje dag och måndag och tisdag tar jag 19,07 tåget hem. Det blir nästan 2 timmar varje dag jag jobbar in.

Nu ska jag vika den sista tvätt en är det natti natti.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus