Vilken helg!

Publicerat: 2010-07-12 / 21:53:13 | Kategori: Livet
Min helg har varit helt underbar. Fylld av sol, bad, fest, nära vänner och massa kärlek.

Vi började helgen med att åka hem till Patriks syster Helena och hennes man Johan. Vi hade tänkt att bara vara där i några timmar och sen cykla ner till stan och kolla på Power Meet men vi stannade hela kvällen. Det var så kul!
Vi spelade först rock band och sen gick vi över till Singstar. Jag är inte världens bästa sångerska men jag soppade mattan med alla. :D

Strax efter kl 3 på natten kom vi i säng. Upp på morgonen eller ja, snarare runt halv tolv, och redo för beachen. Tittar ut och ser.... moln! "Nej nej nej, det ska för f*n vara sol". Vi hade planerat att åka till björnön med Sanna och Rafael men blev lite osäkra. När jag dock gick ut och kände värmen.. ja, beslutet att åka och bada blev enkelt. Solen kom fram till slut och det var underbart att svalka sig i vattnet.

På kvällen var vi bjudan till Oskar och Sandra. Dom har nyligen flyttat in i en ny lägenhet/radhus nere på stan. Renoveringen är i full gång men det hindrar inte dom från att dra hem alla vännerna och festa. Oskar fyllde ju dessutom år. Deras hem kommer att bli kanon när renoveringen är klar. Väntar med spänning! :D

Samma visa även denna kväll, vi skulle bara vara där en stund och sen kolla på Power Meet. Det blev inte mycket av det denna kväll heller. För första gången på många år så har jag knappt sett raggarbilarna, ingen cruising. Men jag gråter inte för det. Jag hade en super kul kväll.

Jag hade ingen kamera med mig utan fotade lite med mobilen, därav kvaliten.

Värdinnan Sandra och Linda


Blonde maffia, Anne-lie och Tina ;)


Johan och Anneli


Jag gullar med Malindas lilla valp.. söt söt!


Jag och min älskling! <3

Tack vare att någon var och nallade på mitt vin så blev det lugnt. Det var iof tur eftersom vi skulle ut och bada på söndagen. Vi kom ut till Björnön halv två och sen kom Tina och Per också. Riktigt nice att ta en slappar dag därute. Vid halv fem bar det hemåt.
Tyvärr så kan man inte slappa jämt.. hem och tvätta och laga mat. Hade tänkt att baka men jag hann inte.
Så jag gör det nu i kväll iast. mmmm nybakat bröd till furkost. Helt underbart!!!

Apropå bakning, nu måste jag ta ut den sista plåten.

Ha en trevlig kväll i värmen. Jag hoppas man kan sova ikväll... natten till idag var ingen höjdare men jag klagar inte... bara lite. :D


Kommentarer
Brassetjejen | 2010-07-13 / 08:06:29 | http://brassetjejen.se

Vad mysigt det lät!!! En helg med stjärna i kanten! =))

Ps.. inte visste jag att du satt påhusmors kunskaper :) Hoppas att frukosten smakade extra gott idag då!

Anna | 2010-07-13 / 09:03:48 | http://underbarheten.blogg.se/

Jepp, jag kan om jag vill. Frukosten var helt underbar. :D

ZANDRA | 2010-07-13 / 09:53:03 | http://www.zandra.org

Gu så fuskigt med nybakt bröd på morgonen! själv sitter jag nu här och undrar vad jag ska äta till frukost vilket inte är mycket att välja på hehe! Snällt att du la ut bilden nu kan jag sno den av dig ;) ha det bra!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus