Semester!!!

Publicerat: 2010-07-26 / 12:38:46 | Kategori: Livet
Åh my god!!!!

Jag har äntligen semester!! SSSÅÅÅÅÅÅÅÅ underbart!!!!!

Semestern började i fredags med en efterlängtat pizza och efter en snabbdusch drog vi till Henke och Lina. Vi skulle bara vara där en stund och sen cykla hem men vi åkte med alla ner till bill och bob. Det var riktigt trevligt. Med rätt sällskap blir det riktigt kul och sen så träffade jag många gamla vänner som jag inte träffat på länge. :)

Var lite bakis och skakis när jag vaknade men var på ganska bra humör.
Vi hade gjort planer med Anders och Veronica att spela minigolf på Djäkneberget. Regnet hängde i luften hela tiden men höll sig borta medans vi spelade. Vem vann?? Jag!!
Jag slog Patrik med 10 slag. Sweet!!

Vi fick även se ett bröllop där uppe. Så mysigt! Både jag och Veronica började tänka på våra egna stundade bröllop. Hon och Anders gifter sig i september. Ska bli så kul!

Vi tog en sen lunch/tidigt middag på Restaurang Östra Mälarstrand. Riktigt bra mat, jag rekommenderar det stället. Hade det varit fint väder hade vi kunnat sitta ute på terrassen. Nästa gång.

Kvällen spenderades hemma hos Mia med tjejfest och sen blev det utgång. Jag, Tina och Lina hamnade på Å och vart resten tog vägen vet jag int eoch jag orkade inte bry mig då heller. Vi lämnade inte taxin som vänner... många hårda ord sas och tänker inte gå in på det.
Det blev en trevlig kväll till slut iaf. :)

I går, söndag och regn. Jag och Patrik passade på att storstäda hela lägenheten. Drog fram soffan.. usch var skitigt det var där under. Soffan är ganska låg och tung så det är inget man drar fram varje vecka och dammsugar munstycket går inte in under. Men nu är det rent. Jag började även att tvätta fönstren men regnet hindrade mig att göra alla. Får ta det någon dag när det är bättre väder.

I dag är det den första riktiga semesterdagen. Tyvärr så är det inte så bra väder idag heller. Dock inge regn men molnigt och kallt. Jag vaknade halv 6 och trodde först att jag skulle upp och jobba. Det var tur att hjärnan hann ifatt och påminnde mig att somna om.

Jag ska tvätta idag och Patrik hjälper sin syster med att måla huset. Hoppas det inte börjar regna.

Nä, nu är det dags att fylla på kaffekoppen.

Ha en bra dag!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus