4 dagar kvar!

Publicerat: 2010-07-20 / 09:29:08 | Kategori: Livet
Sen har jag semester! :D

Det är första gången på 6 år som jag har betald semester och det känns helt underbart. Jag och Patrik har bara 1 vecka tillsammans i år men det gör inte så mycket. Vad vi ska göra är inte bestämmt. Patrik tänkte bjuda mig på en billig sista minuten resa men mitt pass går tyvärr ut i morgon och jag hinner inte få mitt nya innan fredag. :(
Det var en väldigt gulligt av honom att bjuda, ska se om han annars vill bjuda på några dagar i en stuga i skärgården eller någon annanstans vid vattnet. Det skulle vara riktigt mysigt.
Vi får se vad som händer.

Min långa semester börjar den 25 augusti. Då åker jag över till USA och min kompis Heather i 1 vecka. Jag verkligen längtar. Det är 8 år sen jag var där sist, det var på hennes bröllop. 
Gud vad fort tiden har gått. På dom här 8 år som jag inte har träffat henne så har hon hunnit få 3 barn, flyttat till villa och även hennes lillebror Dan har gift sig och fått barn. Det ska bli så kul att få träffa alla igen.

En vecka kanske är lite och tanken från början var att jag skulle vara där i 2 veckor men sen fick vi veta att Patriks bästa vän Anders ska gifta sig och jag valde att korta min resa. Lite tråkigt men Heather kommer till Sverige för första gången nästa år när jag ska gifta mig så det är helt ok.

Nu ska jag fortsätta jobba så att jag hinner med allt jag måste innan jag går på semester. :)

Ha en bra dag!


Kommentarer
Brassetjejen | 2010-07-21 / 15:31:03 | http://mestis.blogspot.com/

Men gumman.. glöm inte att tänka på hälsan oxå. Stress är aldrig bra. Passar dock på att önska dig en super vecka! Kramis

Anna | 2010-07-21 / 17:12:24 | http://underbarheten.blogg.se/

Oroa dig inte vännen. Jag stressar inte för en gång skull. Allt är, helt otroligt nog, under kontroll. :)

Hoppas du har en underbar semester.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus