Tiden rinner i väg....

Publicerat: 2010-12-28 / 11:49:34 | Kategori: Livet
Jag hinner ju knappt andas förrän det är en ny dag. Snart är det dessutom nytt år. Vart tog julen vägen? Vart tog året vägen??

Ja det har ju som sagt varit jul. Jag inledde julen med att vara sjuk.. det var mindre kul. Jag var feberfri på julafton, vilket var riktigt skönt. vi var hemma hos Patriks föräldrar tillsammans med hans släkt. När alla skulle åka hem, liftade vi med Patriks syster hem till mina föräldrar en liten stund.
Juldagen blev till en början lugn. Både jag och Patrik var ganska trötta och soffan var väldigt skön. Men på kvällen kände vi att vi var tvungna att vara lite sociala och åkte till Oskar och Zandra som hade fest. Det var trevligt! :)

Annandagen gick ganska långsamt. Vi tog det lugnt på morgonen och sen på eftermiddagen var vi hos mina föräldrar. Båda mina bröder kom också med familj och barn.
Jag och Patrik passade då på att fråga min storebror Patrik om han ville göra oss äran att vara toastmaster på bröllopet. Det ville han. Yeah!! Jag fick även veta från min mamma att jag inte behövde oroa mig för musiken... "det löser sig" var allt jag fick veta. Sweet!!

Nu är det inte många dagar kvar på det här året. På lördag är den 2011 och jag ser fram emot det. Det är året när hela mitt liv förändras. Jag ska (som jag sagt förut) ändra på en hel del saker med mig själv.
Motivationen är på topp, viljan är stark och stödet är stort. Några kilo lättare, sundare och rökfri är målet. Hjälper ni mig?? Jag behöver all hjälp jag kan få. :)

Det största som kommer att hända är ju självklart att jag blir fru Karlsson i juli. Det ser jag verkligen fram emot och längtar!! <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus