Morgonpass

Publicerat: 2010-12-14 / 09:33:44 | Kategori: Livet
I morse körde jag ett morgonpass på gymmet. Det var många år sen jag tränade på morgonen och kände att jag skulle testa. Jag har oftast inte tid eller ork att träna på kvällen, varför inte köra på morgonen?!

Jag gick hemifrån redan 05,20 för att gå ner till tåget men kom på snabbt att jag inte skulle hinna med tåget om jag promenerade. Så jag tog bussen efter halva vägen. Väl på centralstationen i Stockholm möttes jag av ett litet problem... inställda bussar. Att bussar blir inställda kan man inte göra mycket åt men bristen på information... där blir man sur. Det är ingen som informerar att bussarna är inställda eller försenade. Skit irriterande!
Det var bara att traska ner till t-bannan och åka till slussen och sen buss därifrån. Jag tappade 35 minuter av min planerade träning. :(

Ja ja, jag fick ett bra pass. Armar, rygg och mage. Med tanke på att det var så länge sen jag tränade så är jag nöjd. Nu måste jag bara få in rutinen att träna... hur många gånger har jag inte sagt det utan att lyckats?? Alldeles för många men jag måste skärpa mig! Om jag vill få en snygg kropp till bröllopet så måste jag fan ligga i. Får dra mig till gymmet minst 3 gånger i veckan annars blir det bara pannkaka av allt.

Ett dröm scenario är att jag är så här snygg en vacker dag....


Lyckas jag?? Kanske.. vem vet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus