Konstigt 10 års jubileum...

Publicerat: 2010-12-16 / 11:57:15 | Kategori: Livet

Ja, det skulle man kunna säga... I dag är det exakt 10 år sen jag var med i en bilolycka i USA tillsammans med min amerikanska kompis Heather. Det var ingen allvarligt olycka men två bilar och fem personer var inblandade och bara jag blev skadad. Jag gjorde illa höger knä och fick en whiplash.

Det var mycket snö och halt på vägarna. Jag och Heather hade varit i ett köpcenter och när vi skulle åka där ifrån hände det. En ung tjej, 17 år, trodde att hon skulle hinna göra en vänster sväng innan vår bil kom. Det gjorde hon inte, bilen fick sladd och Heather stampade på bromsen... det var halt och bilen gled rakt in i den andra bilen. Det gick inte så fort, runt 30-35 km i timmen, men tillräckligt för att göra skada. Båda bilarna fick rejäla bucklor och stackars jag fick bli omhändertagen av ambulanspersonal. Jag kände inte av smärtan i nacken förrän flera timmar senare. Efter utlåtande från två läkare, rönken och allt man måste gå i genom fick jag veta att jag har en whiplash.
Inge kul men inte så mycket att göra åt det. Jag fick gå hos en jätte bra kiropraktor i USA och efter 2 månader var jag redo att åka hem.

Jag har en konstant smärta men inget jag tänker på varje dag. Jag har lärt mig att leva med det och vet hur jag ska göra för att förhindra att det göra mer ont. Men jag behöver bara ha lagt huvudet fel när jag sover för att få grymt ont i nacken och huvudet. :( Jag har även problem med domningar i höger ring- och lillfinger ibland... det är ganska drygt när det händer men jag ska vara glad att jag inte har det värre. Det finns människor som har det 100 gånger värre och som inte kan jobba pga skadan.

Jag hade tur att det inte var värre och att man lever. Så det är som sagt ett udda jubileum..

Ha en bra dag!! Det tänker jag ha. :)


Kommentarer
Alexandra | 2010-12-16 / 13:21:35 | http://systerdessert.blogspot.com/

Gud så tråkigt att du fortfarande har ont men skönt att du trots allt mår så bra som du gör.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus