Bröllopsdag!

Publicerat: 2012-07-31 / 12:52:34 | Kategori: Livet
I går firade vi vår första bröllopsdag! Jag kan inte fatta att det redan har gått ett år sen vi sa JA till varandra i Skerike Kyrka framför vår familj, släkt och vänner.
Det var den lyckligaste dagen i mitt liv!
 
Jag älskar dig Patrik!! <3
 
Vi firade med att gå ut och äta på Restauragn Real som ligger nere i hamnen. Maten var jättegod men servicen var hemsk. Det var lite tråkigt.. men men.
När vi kom hem så korkade vi upp en flaska alkoholfri bubbel som vi hällde upp i fina glas som vi fått av mamma i bröllopspresent och kollade sen på en dvd som vi fått från Svenska Tvillingklubben "1+1=2". Den var från Norge och gjord 1999 men det var ganska mycket man fick veta som ingen har sagt. Helt ok!
 
Det var en riktigt trevlig bröllopsdag!
 
Helgen bestod av mycket körande. I fredags kväll drog jag och Louise ner till Ullared, det tog totalt 8 timmar men då stannade vi till och sov i ca en timme och sen blev det många kaffepauser. Väl nere i Ullared så fick man en liten chock när man upptäckte hur stort varuhuset är. Jösses vilket ställe! Det fanns även butiker runt om som hade massor av saker. Vi orkade dock inte gå i de andra butikerna utan körde bara på varuhuset.
Jag följde min inköpslista och fick med mig ganska mycket grejer hem. Allt från spjälsängsskydd till bröd. hahaha Jag hade räknat med att det skulle kost mer än vad det gjorde och om mna kollar på värdet på det jag köpte så kom jag undan VÄLDIGT billigt! Jag ska åka till Ullared fler gånger! Men då tänker jag boka stuga...
Tyvärr så blev det så att jag fick även köra hela vägen hem. Louise var så ovan vid manuell växel att jag var orolig för min växellåda och bilen... hon måste "övningsköra" oftare på manuell och inte bara köra automat. Hon fick förse mig med kaffe hela vägen hem.
Det blev 92 mil på ett dygn. Bra jobbat Anna!!
 
Både lördags kvällen och söndag blev lugn kan jag lugnt säga. hehehe
 
I dag ska jag åka till IKEA med mamma efter jobbet. Nu ska inredning till barnens rum fixas. Patrik ska golfa så då kan jag skruva möbler. :D
 
 

Det närmar sig!!

Publicerat: 2012-07-27 / 11:38:58 | Kategori: Livet
Allt roligt närmar sig just nu måste jag påpeka.
 
Tvillingarnas rum är äntligen färdigmålat, det är bara inredningen som ska in. Allt ska införskaffas under vår första semester vecka och det kommer att bli ssssååååå fint! När allt är klart lägger jag upp bilder men ni får en liten tjuvtitt.. ;)
 
 
Det är bara 5 arbetsdagar kvar till semestern. Sweet! 3 underbara veckor med sol, bad, resa och att bara slappna av. Åååhhh vad jag längtar!
 
I kväll/natt drar jag och Louise ner till Ullared för en rejäl shoppingrunda. Vi ska vara där när dom öppnar så vi slipper så i kö. :)
Shoppinglistan är lång och är 90% är till tvillingarna. Har jag tur så får jag också något. hahaha
 
Nä, nu ska jag jobba vidare så att jag får gå hem någon gång!
 
Have a nice friday!!
 

Revoneringen är igång!!

Publicerat: 2012-07-23 / 20:48:31 | Kategori: Prinsarna <3
Nu är vi äntligen igång med renoveringen av barnens rum! Min kära man har slipat skarvar och håller på att spakla just nu. Jag har tyvärr sån fruktansvärd magont så jag håller mig till att fixa lite med tvätten.
Han är sssåååå duktigt!
 
Jag har som sagt sk*t ont i magen... jag kan gissa vad det är och jag vill inte riktigt gå in på det. Jag vet inte hur känsliga ni är. De flesta kan säkert gissa.. om inget har hänt ikväll så blir jag hemma i morgon också och får ta mig till ett apotek och fixa piller så att det löser sig.
 
Tiden rinner iaf iväg i en rasande fart. Jag har beräknad förlossning om 130 dagar men kan räkna med att det händer tidigare. Inom några veckor är jag lika stor som en fullgången enling och kommer väl inte att kunna röra mig. Jösses!!
Även fast jag har börjat fatta att det är tvillingar vi ska få så har jag på ett sätt svårt att ta in det... Svårt att förklara men allt är fortfarande overkligt på ett sätt. Snart ska vi börja handla det mesta som behövs, vi vill gärna vara förberedda om de får för sig att komma tidigare än vad vi räknat med. På fredag ska jag, Louise och kanske Tina åka ner till Ullared och då jäklar ska det shoppas! ROAD TRIP!! hahaha
 
Inköpslistan kankse ser kort ut men med tanke på att allt ska köpas dubbelt upp så blir det nog många påsar. Bilen kommer vara knökfull med gula påsar. ;)
 

Prinsarna växer och växer!

Publicerat: 2012-07-19 / 20:44:46 | Kategori: Livet
I går var vi på specialistmödrarvården och fick träffa överlakaren Lasse. Han tog en titt på våra prinsar och kontrollerade att allt såg bra ut. Vilket det också gjorde. :D
Grabbarna är lika stora och växer så det knakar. De mår sssåååå bra där inne. <3
Vi fick inte veta hur stora de är just nu men det får vi nog göra när vi ska dit nästa gång, den 8 augusti.
 
Jag har nu gått in i vecka 22 och magen blir större och större.
 
Jag fick även klartecken för att flyga vilket var skönt att höra. Det hade varit katastrof ifall jag inte fick åka iväg på vår resa till Kreta. Den resan behövs verkligen!
 
Vi lyckades bli av med både soffan och bokhyllorna igår... det är nästan tomt i gästrummet nu och snart kan vi börja slipa, spakla och måla. Vi köpte allt igår och vi valde en ljusgrön färg. Det kommer att bli sssåååå fint bär det väl blir klart. Tanken var att jag skulle börja slipa idag men jag har haft fullt upp med att packa ner vårt Nintendo Wii som vi sålt till en kille i Gävle. Nu på kvällen efter jag fått i mig mat så är jag ganska slut... ska lägga mig under en filt och bara vara.
 
I morgon är det fredag... SWEET!!!
 
 

Sommar, sommar och sol...

Publicerat: 2012-07-17 / 12:18:50 | Kategori: Livet
Solen skiner och det är riktigt nice ute!
Är sommaren här nu eller är det bara ett litet uppehåll för regnet?? Jag hoppas iaf att solen och värmen stannar så att man kam få lite färg, njuta av solnedgångar och sitta en ljummen kväll och äta gott på en uteservering....

Mysigt!! :)
 

Semestern bokad och klar!

Publicerat: 2012-07-15 / 21:23:37 | Kategori: Livet
Äntligen så har vi bestämt vad vi ska göra på semestern. Efter att ha kollat runt på nätet så hittade vi en charterresa till Kreta i en vacka för 7500 kr.... för oss båda!! Klicka här för att se vart vi ska :)
 
Yeah!!!
 
Ska bli så skönt att åka ner till medelhavet, njuta av sol, värme och alkoholfria drinkar. Ååhhh vad jag längtar.. bara några veckor kvar. hihi
 
I dag har vi börjat rensa i gästrummet, soffan, bokhyllorna och vårt Nintendo Wii har lagts ut på försäljning. Vi ska påbörja renoveringen redan nästa vecka så allt måste bort... nu!
 
3-sits soffa från IKEA, tvättbart överdrag. Pris: 1000 kr
 
Bokhylla Billy, björk. Pris: 200 kr
 
Komplett wii

2st Wii Remote + 2 st Motionplus 
2st Wii Nunchuk
4st Silikonskydd till Wii remote (2 vanliga o 2 med Motionplus)
dansmatta, gitarr, 2 rattar + massa tillbehör
och 10 spel.

1st Sensorbar
1st Bordsstativ
1st Strömadapter
1st Komponent kabel (till TV/projektor)

Pris: 2500 kr för allt!!! (Värde av ca 7000 kr)
 
Intresserad? Skriv en kommentar :D
 
Nu ska jag fixa en fruktsallad och glo lite på tv.
 

Jag vill be om ursäkt....

Publicerat: 2012-07-14 / 18:00:45 | Kategori: Livet
Innan jag själv blev gravid så lovade jag mina vänner att den dagen som jag blev gravid så skulle jag inte prata så mycket om min graviditet. Jag blev bara irriterad av att sitta och lyssna på någon gravid om deras illamående, kravings, tajta byxor och allt annat....
 
Men nu tar jag tillbaka precis allt som jag sa. Jag har blivit exakt likadan. Det enda jag pratar om är min graviditet och tvillingarna!!
 
Så jag ber nu om ursäkt för att jag bara tjatar om det och inget annat. Ni får väl ge mig en smäll eller liknande om jag börjar bli jobbig, dryg och bara kräver en massa uppmärksamhet.
 
Nu över till något annat.. Vad ska ni hitta på ikväll??
Vi har för första gången på många månader inget planerat... känns ganska konstigt måste jag erkänna. hmmmm
 

20+1

Publicerat: 2012-07-14 / 11:18:13 | Kategori: Prinsarna <3
Så där ja... nu har jag gått halvvägs och kan påbörja nedräkningen. Jag är nu 20+1 (?) dvs i vecka 21 och är i månad 6.
Oförstårligt med hur man räknar? Tro mig, det har tagit några veckor för mig själv att lära mig hur det ligger till.
 
Det enklaste sättet att förklara är nog så här: (från vardguiden.se)
Vanligast är att tala om vara i en vecka, till exempel ”jag är i vecka 20”. Du har alltså gått ett antal fulla veckor, men du har gått in i ytterligare en vecka. Exempelvis så har du gått 19 fulla veckor och 3 dagar, då är du i vecka 20. Barnmorskan kallar det däremot för vecka 19+3. Detsamma gäller månader, du kanske har gått 7 fulla månader plus några dagar, då är du i månad 8.

Fattar ni? Bra :D
 
I dag är det för en gångs skull sol och blå himmel. Självklart så hade mannen planerat att golfa hela dagen, vissa kompisar jobbar, andra är på semster eller fiskar och jag har ingen bil att röra mig med... hmmm undra vad jag ska hitta på då? Känns som att det får bli en dag på balkongen (så fort solen tittar fram där) och sola lite.
Det finns mycket att göra här hemma, måste börja rensa ut gästrummet och förbereda inför målning av väggar. Vi har bestämt att det ska bli ljusblått på väggarna och vita möbler i pojkarnas rum. Passar ju ganska bra hihi

Vi har varit på IKEA och är helt överrens med vilka möbler vi ska ha och hur vi ska möblera rummet. Det blir lite trångt men så är det när två ska in i samma rum. ;)
Inte för att jag behöver stressa men samtidigt vill jag vara klar med allt när tvillingarna kommer och dom som känner mig och min man vet att han inte är den snabbaste killen i stan.... det går lite långsamt ibland. hahaha
Vilken tur att han har mig då... tjejen som inte vill vänta på saker!
 
Ha en underbar dag!!
 

50% avklarat!!!

Publicerat: 2012-07-12 / 16:15:23 | Kategori: Livet

Min graviditet i siffror:

  •  Ditt förlossningsdatum är beräknat till: 30-Nov-2012 (s tecken)
  •  Du är gravid i vecka 19+6 (läs mer).
  •  Bebisen väger c:a 296 gram. Troligtvis tillsammans ;)
  •  Bebisen är c:a 22,2 cm från hjässa till fot.
  •  Du har klarat av 50% av graviditeten.
  •  Du har 140 dagar till förlossningen.
  •  Din första trimester varar från 24-Feb-2012 till 24-May-2012
  •  Din andra trimester varar från 25-May-2012 till 22-Aug-2012
  •  Din tredje trimester varar från 23-Aug-2012 till 30-Nov-2012
Jag var och tittade till prinsarna igår för jag var lite rolig men allt såg jätte fint ut. Bådas hjärtan slog så fint och starkt! Mina Våra små snuttisar!!
Jag längtar ssssåååååå mycket tills dom kommer ut så att jag får lära känna dom, mysa och älska. <3
 
 

Hälp vad trött jag är!!!

Publicerat: 2012-07-11 / 12:32:22 | Kategori: Livet
I början av graviditeten var jag trött hela tiden och det gick över för några veckor sen. Skönt tänkte jag då men nu är den j****a tröttheten tillbaka!
Vill sova hela tiden!!!
 
Det är troligtvis pga av pojkarna, om jag har förstått rätt så är det nu allt börjar ta fart. Magen börjar växa snabbare, mer rörlighet i magen och då också tröttheten.
Jag måste nu bara lyssna på mig kropp och inse att jag kan inte hålla samma tempo som jag brukar... och jag har ssssåååååå svårt för att sätta mig själv i första rummet men nu har jag inget val. Mina pojkar är viktigare än något annat!
 
Om 2 timmar ska jag upp till specialistmödrarvården för en "akut" UL. Jag hoppas att dom mår bra där inne och att det bara är jag som är nojig. ;)
 

Turbulent helg!!

Publicerat: 2012-07-09 / 14:27:28 | Kategori: Livet
Oj vilken helg det har varit! Jag vill inte gå in på vad som har hänt men jag kan säga att dåliga val som jag har gjort och undanhållit för min man har gjort att jag sårat/gjort honom väldigt besviken, gråtit floder, tagit mig i kragen och börjat om från början. Allt som har hänt har fått mig att tänka om och nu är allt annorlunda. Nu ska bara tilliten byggas upp igen.. och nej, jag har inte varit otrogen. Skulle aldrig falla mig in!!!!
Men ni behöver inte oroa er. Jag och Patrik är fortfarande vi och vi jobbar för att komma tillbaka dit vi var förr. Vår starka kärlek är det som håller oss uppe. Patrik är mitt allt och jag gör allt för att få vara vid hans sida hela livet!
 
Tvillingarna mår fortfarande bra.. tror jag iaf. Det brukar vara ganska mycket fart där inne men idag har jag knappt kännt dom. Jag blev väldigt orolig och ringde till BM, hon sa till mig att ringa specialistmödrarvården. BM där lugnade mig lite, jag behövde inte oroa mig så mycket så länge det känns som fjärilar i magen. Men jag fick en "akuttid" på onsdag bara för att lugna lilla mig. :)
Det är svårt att inte oroa sig men samtidigt så måste jag slappna av... det blir inte bättre av att oroa sig.
 
 

Tvillingar!!!!

Publicerat: 2012-07-04 / 07:29:45 | Kategori: Livet
Vi ska ha tvillingar!!!!

2 stycken välmående prinsar ligger och myser inne i magen och det känns helt underbart!
Både jag och Patrik är chockade men väldigt glada över nyheten. Känslorna är all over the place kan jag lova. Tårarna rann när barnmorskan sa att det var två stycken där inne. Patrik blev helt tyst och chockad. Jag hade en liten önskan att få tvillingar men trodde inte att jag kunde det eftersom ingen i min familj är tvilling. På Patriks sida finns det tvillingar, han morfar var tvilling.
 
Prins nr 1
 
Prins nr 2
 
Båda prinsarna (den ena sysn kanske inte så bra... han ligger där det är suddigt, längst ner)
 
Det ser ut som att det är enäggstvillingar dessutom. BM kunde bara se en moderkaka och en tunn skiljevägg. Vi får veta mer på nästa ultraljud om 2 veckor!!
 
Nu ska jag åka och hämta Carro. Sen bär det av ner till Göteborg och kolla på Madonna!
 
Ha en underbar dag! Vi hörs i morgon!!
 
 

God morgon!

Publicerat: 2012-07-03 / 06:49:10 | Kategori: Livet
Vilken underbar dag det är!
Klarblå himmel, solen skiner och man kan redan nu känna att det kommer att bli varmt! Äntligen!!
Jag hoppas verkligen att värmen är här för att stanna nu, börjar bli trött på att ha strumpor och skor på mig.
 
Helgen har varit väldigt rolig och fartfylld. Våra underbara vänner Micke och Emilia från Nykvarn har varit hos oss hela helgen. Mycket skratt, shopping och partajande blev det. :)
Vi lyckade hålla oss borta från regnet både i fredags och i lördags när vi var nere på cityfestivalen och festade. Eller ja, så mycket festande blev det inte för min och Emilias del. Vi gick mest runt i stånden och kollade medans grabbarna drack öl på olika pubar och öltält. Vi kollade lite på Rebecka och Fiona på fredagen men jag hade förväntat mig mer men Magnus Uggla som uppträdde på lördagen var klart bäst! Han kan fortfarande! :)
Det har som sagt varit en riktigt rolig helg!
 
I går var jag över till mamma med lite tvätt. Vår tvättstuga i huset håller på att renoveras och jag behöver lite rena kläder inför morgondagens trip ner till Göteborg. Jag och Carro ska äntligen åka ner och gå på Madonna konserten... åååhhh vad vi har längtat! Vi bokade biljetterna och hotell i februari så ni kan förstå att vi har längtat. I går blev det dock problem med vårt boende där nere. Vi hade blivit lovad ett pris på hotellet när vi bokade och nu blev det helt plötsligt mycket dyrare, trots att vi har dubbelkollat många gånger. Varken min eller Carros budget fixar den höjningen så nu jagar vi alla som vi känner som bor i Göteborg för att kolla om vi kan få låna en soffa och slagga på. Annars blir det nog att bila hem på natten... Inget vi vill men det funkar. Efttersom jag inte får drick någon alkohol så var det inte tänkt att bli något festande och då kan man köra hem. Vi får ta med varsin kudde och filt och sova i bilen.
Carro var oxtokig och lite stressad över situationen men vilken tur att jag är en lugn optimist som lever efter mottot: "Det löser sig". haha
 
I dag är det en spännade dag för mig och Patrik. Vi ska på vårt första ultraljud och titta på bebisen. wwwwiiiiii
Det ska bli så kul att äntligen få se att det verkligen är något som ligger där inne. Jag måste erkänna att jag har haft mina tvivel, ni tjejer vet hur hjärnan kan spöka. hihi
 
Nu är det dags att jobba lite!
 
Ha en bra dag!
 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus