10 veckor kvar till semestern!!

Publicerat: 2012-05-30 / 09:57:21 | Kategori: Livet
Tiden rullar på i ett ganska bra tempo. Nu på morgonen såg jag att det är 10 veckor kvar till semestern. :D
Har vi bestämt vad vi ska göra??? Nepp.. Jag vill åka utomlands i två veckor, vill passa på medans man kan. Det är ingen som vet när vi kan åka bort själva så länge nästa gång. Det lär ju dröja några år...
Vi får ta upp saken u helgen och börja planera lite.

Jag har nu gått in i vecka 14. Lilla knodden är ca 8 cm lång och har fått händer, fötter och alla fingrar och tår. Det känns som att det var bara någon vecka sen den bara var någon cm lång men den växer i en rasande fart.
Den senaste veckan har jag börjat få ont i bäckenet och barnmorskan misstänker att jag håller på att få foglossning. Nu gäller det att ta det lugnt så att det inte blir värre, inga tunga lyft och tänka på hur jag står och går för att hålla ryggen rak.
Annars mår jag fortfarande superbra! :D

Jag längtar sssåååå till december när lillen kommer!!


Grattis Loreen!!!

Publicerat: 2012-05-27 / 01:04:37 | Kategori: Livet
Nu är jag oerhört stolt över att vara svensk OCH Västeråsare!! Vår egen Loreen vann hela eurovision!
Fy f*n vad grymt bra hon var!!!


Stort grattis Loreen!!


Nu kör vi!!!

Publicerat: 2012-05-26 / 20:44:18 | Kategori: Livet
Om några minuter är det dags för finlaen i Eurovision Song Contest och jag håller alla tummar och tår att Loreen och Sverige tar hem hela skiten!

Heja Sverige!!!

I vanlig ordning så har jag Eurovision fest med de närmaste vännerna och jag tror att det kommer att bli en riktigt rolig kväll!

Ha en trevlig kväll!!


Är sommaren äntligen här???

Publicerat: 2012-05-23 / 14:17:31 | Kategori: Livet
Det vackra värdet fortsätter och många har börjat klä sig lättare, både kjolar och shorts syns överallt. Är sommaren äntligen här nu? Jag hoppas verkligen det!
Jag tog iaf fram mina sandaler från garderoben idag och har varit ut på lunchen och köpt nya tajts, shorts och en klänning som jag kan ha i värmen. :)

I måndags var jag med i Vårruset och det gick jättebra. Jag och min arbetskompis Susanna hade ett jämt tempo genom de 5 km som banan var på och tog oss runt på 47 minuter. Det är en bra tid! Jag är supernöjd!!


Jag och Susanna inväntar start. Taggade som sjutton :)

I går började Eurovision Song Contest med semifinal 1. Vilka skit låtar vissa länder skickar in!!! Det blev en del kiss/kaffe/fixa mer popcorn pauser kan jag lova.
Jag hoppas att det är lite bättre låtar i morgon när det är dags för Sverige att inta scenen. Jag hoppas verkligen att det går bra för Loreen!!

I kväll ska vi hem till min bror Patrik och fira hans bonusdotter Julia som fyller 18 år idag. Hon har dessutom tagit körkort idag!! Dubbelt grattis till henne!!

Nu är kafferasten slut och dags att återgå till jobbet!

Ha en bra dag i solen!!!


Måndag

Publicerat: 2012-05-21 / 11:38:04 | Kategori: Livet
Då var man tillbaka till verkligeheten efter en rolig helg.

I fredags kväll hade jag och Carro en väldigt efterlängtad tjejkväll. Det var grymt länge sen vi träffades och hade jätte trevlig när vi snacka skit och kollade på "Let´s Dance".

I lördags var vi barnvakt åt lilla Gariel i några timmar. Det blev pannkakor till lunch innan vi gick ut till lekplatsen.

Charmtrollet


Bus med morbror Patrik



Helena hämtade honom vid halv fyra tiden och då körde jag iväg Patrik till en kompis för grillning och sen skulle de iväg och kolla på fotboll.
Jag spenderade kvällen med Tina, Mia och Lina. En hederlig tjejkväll med utgång. :)
Tyvärr så kom vi ner sent till stan och det var sssåååå lång kö till Hattfabriken så jag och Tina gav upp efter att ha väntat i 20 minuter och åkte hem till våra fulla grabbar. Patrik låg sött och sov i soffan när jag kom hem. :)

I går var det flygdagen "Roll out" på Hässlö. Som vanlig var jag där och jobbade som funktionär och fixade smörgåsar tillsammans med mamma, Marianne och Karina. Ca 520 st blev det totalt och nu vill jag inte se en tekaka på några månader..
Vädret kunde inte ha varit bättre och vi tror att det var ca 6000 personer som kom för att titta på flygshower och självklart Viggen! Det var några år sen jag såg den och det var lika häftig som jag minns. :)
När jag kom hem så tog jag en dusch medans Patrik lagade mat, sen blev det lite slappande i soffan innan jag gick och la mig strax efter nio. Jag har helt slut och somnade väldigt fort. hehe


Storebror Mattias och hans son Elias var också ute och tittade på flygplan! :)

I dag är det lika bra väder ute och man vill helst vara ute hela dagen men jobbet kallar och jag har lite att göra. Senare idag ska jag och några till gå Vårruset. Det ska bli kul!! :)


Fredag och klämdag..

Publicerat: 2012-05-18 / 23:15:19 | Kategori: Livet
Det har verkligen märkts på jobbet att det har varit klämdag. Halva kontoret var lediga. Vi var några tappra själar som kämpade i några timmar innan det var dags att njuta av helgen.
Min dag har varit lugn. Tog en långlunch med Sanna och åt lunch på Grekiska Kolgrillsbaren.

I kväll har jag varit hos Carro och kollat på "Let´s Dance", snackat skit och haft riktigt trevlig. Det var väldigt länge sen vi träffades och det var på tiden att vi hade en kväll bara vi två.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Jag behöver all vila jag kan få så att jag har mycket energi i morgon bitti när lilla trollet Gabriel kommer hit i några timmar.

Ha en trevlig kväll!



Det börjar likna något...

Publicerat: 2012-05-17 / 21:24:37 | Kategori: Livet
Jag lovade att jag skulle byta design förra helgen men jag satt kanppt vid datorn så det blev lite försenat. Nu är den iaf uppe.
Jag har inte gjort den själv.. sånt har jag inte tid med längre men jag är super nöjd! Det finns lite som ska justeras och det gör jag vart efter. (Om ni inte ser den, tryck F5)

Veckan har gått förbi i en rasande fart.. vilket verkar ganska normalt nu för tiden. Hinner knappt tänka ibland. haha
Det är bokslutstider på jobbet vilket gör att tempot har trappats upp. Jag försöker att inte stressa men det är lite svårt när man får press från högre höjder. Ja ja.. bara gilla läget.

Annars går det bra med allt annat. Magen växer för fullt och jag kan inte knäppa mina jeans längre. Jag har redan införskaffat mina första mamma-byxor och jag stortrivs i dom, ska gå och köpa ett till par i en annan färg i morgon. :)

Jag är i vecka 12 och största risken för missfall är borta. Skönt!!! Nu behöver man inte oroa sig så mycket, inte för att jag har gjort det men det har ändå funnits tankar.

I dag har jag inte gjort så mycket. Eftersom det är röd dag så är jag ledig... och det var sssåååå skönt med sovmorgon. Jag slappade i soffan hela morgonen innan jag och mamma åkte till Hälla och handlade. Det är typ det enda ansträngande jag har gjort i dag. haha

Nu funderar jag på att gå och lägga mig. I morgon är det arbetsdag igen. :)

Natti natti!!

Fredag!!!

Publicerat: 2012-05-11 / 13:43:16 | Kategori: Livet
Ok... kan någon vara så snäll och berätta vart veckan tog vägen?? Nu gick det lite för snabbt, jag har ju inte hunnit med hälften av vad jag skulle göra. hmmm
Ja ja, helgen är iaf här och den tänker jag njuta av till 100%. :)

Under helgen kommer det att ske lite förändringar här. Jag ska byta ut designen (igen) så jag hoppas att ni har uppseende för att det är lite rörigt.

Dagen har inte riktigt gått som jag har velat. Jag har sovit dåligt och var grymt trött när jag vaknade.. ville inte gå upp men det var bara att ta sig själv i kragen och masa sig upp. Eftersom det regnade fick jag ta bussen till jobbet. Gjorde inte så mycket men jag lyckades missa två bussar innan hjärnan fattade att det kan vara en bra idé att kolla när bussen skulle gå. Så går det när tröttmössan fortfarande sitter på. hihi
Jag har även haft huvudvärk nästan hela dagen.. och tror ni att jag har några alvedon på jobbet? Näää inte det. Även fast jag var ut och sprnag på stan vid lunch så lyckades jag glömma att köpa. Det är bara att kränga mer vatten och hoppas att det försvinner.

Efter jobbet ska jag gå och klippa mig. Det behövs verkligen!! Det är över två månader sen jag klippte mig och det ser verkligen ut som ett gökbo. *asg*
Dags att bli snygg igen! ;)


Tisdag...

Publicerat: 2012-05-08 / 08:47:52 | Kategori: Livet
Oj vilken helg jag har haft!! Förra veckan blev en riktig kort-vecka på jobbet. Det blev bara två dagars jobb innan det var dags att dra ner till Småland. Det var min pappas kära morbror Mats begravning.
Jag, min bror Mattias och min kusin Mikael drog fran stan kl 5 i fredags morse. Jag körde de första 26 milen innan Mattias tog över. 5 timmar och 30 minuter tog det att köra ner, även fast jag var trött så höll jag mig vaken hela dagen.
Begravningen hölls i Hallaryd kyrka och var väldigt vacker. Det kändes ssååå konstigt att komma ner dit utan att få träffa Mats. Det är han man har haft mest kontkat med under åren. Sist jag var ner till Hallaryd var jag 14 år och tro mig.. allt såg likadant ut. Efter begravningen och kaffet åkte hela familjen Johnsson lite längre in i skogen för att kolla på vårt stora familjehus som vi har där nere.
Enligt gästboken i huset var jag sist där 1986 och huset ser likadant ut som jag kom ihåg det. Helt fantastiskt!


Det finns varken el eller rinnande vatten och på insidan är den i stort behov av en renovering. Men väldigt charmigt på ett sätt. Hade jag inte varit så anti små kryp och spindlar så hade jag lätt kunna komma ner och sova över en helg.


Vägen som leder till huset.


Vi har en sjö som tillhör tomten :D

Vi åkte även till Osby där min pappa är född. För dom som inte vet så ligger Hallaryd i Småland och Osby i Skåne.. Jag är både småläning och skåning då farmor är från småland och farfar från skåne. Det är en salig bladning på mig. (min mamma är för övrigt från Tyskland) haha

På kvällen samlades hela släkten och åt en trevlig middag på ett hotell i Markaryd. Det blev en riktigt trevlig kväll med mycket minnen och skratt. Det var synd att det krävdes en begravning för att hela släkten skulle samlas. Nu hoppas jag att jag och Patrik kan åka ner en helg och hälsa på i sommar. :)

Vi drog hemåt på lördag morgon vid elva tiden. Resten av helgen var lugn och skön, jag var helt slut efter resan. hihi

I går hade jag friskvård på arbetstid. Körde ett step-pass på Feelgood och fick upp min motivation till att träna mer. Det behövdes verkligen. Ska bli skönt att komma igång med träningen igen, i morgon blir det bodypump och även det på arbetstid. :D

Nu kör vi!!


Aj aj aj

Publicerat: 2012-05-03 / 15:04:54 | Kategori: Livet
I dag har jag varit på det fruktade tandläkarbesöket. Som jag har skrivit tidigare så är jag extremt rädd för tandläkaren och jag stod utanför dörren och har fasat för den dagen jag skulle behöva laga en tand. I dag var det dags!
När jag kom dit stod jag bara och stirrade på dörren i flera minuter innan jag gick in. Jag behövde inte vänta och blev visad in till rummet, där tog det inte många minutrar innan tårarna kom. Satt och skakade i stolen när min tandläkare Patrik kom in. Det är tur att han är en lugn och sympatisk person, annars hade allt nog gått åt skogen.

Allt gick iaf bra! Det trasiga tanden är fixad och hålet lagat. Det var nog den längsta och jobbigaste timmen jag har varit med om på många år och jag hoppas verkligen att jag slipper göra det igen!!

Nu har bedövningen släppt och j****r vilken smärta jag har!! Det spänner i hela kinden, det ilar när jag dricker vatten och jag vill bara gråta. Ja, jag vet att jag är töntig men jag gillar inte det här! Låt mig få klaga hur mycket jag vill!!

Det blir en riktigt kort vecka på jobbet. Jag var ledig i måndags och ska även vara ledig i morgon. Då åker jag, min bror Mattias och min kusin Micke ner till Hallaryd i Småland för att gå på begravning. Hela stora släkten åker redan i dag och vi drar runt kvart i fem i morgon bitti. Det är min pappas morbror Mats som har lämnat oss efter en lång tids fajt med cancer.
Han är saknad!

På ett sätt ska det bli kul att komma ner och få se vart farmor växte upp. Vi ska även ta en tur till vårt stora släktgods som ligger vid en sjö i Hårhult. Jag har inte varit där sen jag var 4-5 år och mycket har hänt sen dess.

Nu måste jag jobba vidare och ska nog snart röra mig hemåt och packa inför resan.


Världens lyckligaste!

Publicerat: 2012-05-02 / 09:44:47 | Kategori: Livet

Bomben är släppt till familj och vänner!

Jag och min underbara man ska bli föräldrar!! <3

I början av december är det beräknad att vår lilla knodd ska komma och jag hoppas allt går bra hela vägen. Jag har haft turen att slippa morgonillamående och har mått ganska bra. Däremot så säger magen till när den vill ha mat. hihi
Jag är i vecka 10 och håller tummarna att allt går bra. Lillen är väldigt efterlängtad av oss båda och jag vet redan nu att "pappa" kommer att skämma bort honom/henne! ;)

Jag är världens lyckligaste!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus