Fortfarande ont

Publicerat: 2011-08-31 / 16:08:43 | Kategori: Livet
Det är två dagar sen jag var hos läkaren och jag har fortfarande ont. Va f**.. gillar inte att ha ont!
Smärtan börjar avta mer och mer och hoppas att den är helt borta snart.

Igår var jag och Patrik hos polisen på förhör. Dom ville bara ha lite information från oss och det gick ganska bra och smärtfritt. Efter det gick vi en stund på stan och köpte med oss Spicy Hot på vägen hem. Det var dessutom 1 månad sen vi gifte oss. Tiden går fort när man har kul! :)

I dag ska jag gå/jogga Blodomloppet. Från början var det tänkt att jag och Patrik skulle göra 1 mil tillsammans men det blev inget lag anmält från ICA Hacksta så jag får springa själv. På min anmälan hade det dessutom blivit fel, det står 5 km fast jag anmälde mig till 1 mil. Kanske lika bra med tanke på att jag har ont. :S
Det ska iaf bli kul och jag har fyllt Ipoden med en massa bra musik.
Nu kör vi!!


Tillbaka till ovisshetens land..

Publicerat: 2011-08-29 / 15:42:49 | Kategori: Livet
I dag var jag hos läkaren igen. Mina prover från magnetröntgen hade kommit. Jag fick värsta svaret (enligt mig)... proverna visade inget.
De kunde se att det var en överspänning men det har med största sannolikhet att göra med min whiplashskada. Nästa steg är att börja kolla MS, borrelia och andra nervsjukdomar.
Jag fick lämna ett spinalprov. Spinalvätskan finns i det centrala nervsystemet. Man tar provet genom att dra ur vätskan mellan två stycken ryggkotor.
Det gjorde j****** ont, dom kom åt benmärgen med nålen och den smärtan går inte att beskriva. De var tvungna att hämta neurologen för att få till det. Tårarna rann och ett tag trodde jag att jag skulle tuppa av. Jag vill INTE uppleva den smärta igen!!
Jag är så tacksam att Anneli kunde följa med mig. Hon jobbar som undersköterska och såg till att jag höll mig lugn.

Tack sssååååå jätte mycket Anneli!! Du är en ängel!!!

Just nu har jag oerhört ont i ryggen och en sprängande spänningshuvudvärk. Neurologen sa att kaffe, coca-cola och Alvedon var den bästa medicinen. Vilken underbar medicin!

Dags för medicin och sen lägga mig i soffan och vila.


Lördag!

Publicerat: 2011-08-28 / 01:09:14 | Kategori: Livet
I morse var jag riktigt seg.. och bakis! haha

I går hade vi personalfest med jobbet. Vi var på Hahrska Palatzet och det serverades italiensk buffé och fri dryck. Fri dryck betyder att Anna blir jätte full, vilket jag blev. Mådde inte så bra när jag vaknade men det gör inte. Jag hade s*** roligt på partyt!

Dagen har varit ganska lugn. Jag och Patrik åkte ut till Björnön för att njuta av solen och tog troligtvis årets sista dopp. Eller ja, i Sverige i alla fall. Om 3 månader är vi i Karibien och då blir det mycket bada. :D

I kväll har jag varit på tjejfest hos Malin. Hon bor tillsammans med sin kille i en helt underbar lägenhet nere på stan. Blev ganska avundsjuk... jag vill också ha den lägenheten. Sååå snyggt överallt!!
Det var en jättetrevlig kväll. För mig blev det lugnt och åkte kom hem för en halvtimme sen. Att köra en två-dagars tar på krafterna, man är ju inte 18 år längre.

Nu ska jag nog gå och lägga mig. Natti natti!


Torsdag...

Publicerat: 2011-08-25 / 09:41:26 | Kategori: Livet
Redan?? Satans vad fort det går nu då..

Ja, som ni kanske kan se så får jag inte riktigt till desigen. Jag börjar tröttna på strulet och ska troligtvis göra en ny istället. Ska försöka fixa den i helgen.

Helgen som var blev lyckad. I lördags var vi ut med några vänner och åt middag. Tina hade bokat bord på Duo House där de serverar riktigt god libanesisk mat... problemet var bara att den restaurangen har lagt ner och den nya som har öppnat är en pizzeria. Vi fick oss ett gott skratt och valde att äta på Piazza Di Spagna istället. Personalen där var supertrevliga men underbemanade. Jag och Tina hade beställt pizza och fick maten efter alla andra. Pizzabagaren hade missat dom.. suck. Men men.. maten var god och stämningen på topp.
Efter middagen gick vi vidare till Bishop där alla grabbarna tog en öl och whiskey. Tjejerna tog irishcoffe och jag valde en cola. Efter maten blev jag ssåååå trött och valde att åka hem tidigt. Jag tog bussen som gick fem i tolv.. och var glad på morgonen efter att jag inte druckit mer alkohol. Mådde prima fint! :)

På söndagen tog vi en cykeltur från Haga till Fredriksborg och kollade på vår bröllopsvideo som en vän till familjen hade gjort. Det var bara några saker som ska fixas och sen är den klar.
Vi cyklade totalt 1,6 mil.. brr jobbat tycker jag. Att jag hade ont i benen dagen efter bjuder jag på. ;)

Under veckan så har det inte hänt så mycket. Det är ganska mycket att göra på jobbet men jag ligger bra till i planeringen och behöver inte oroa mig allt för mycket.
I dag ska jag klippa mig på lunchen. Måste få bort alla kluvna toppar, så det blir nog några centimeter som ryker.Efter jobbet ska jag åka till Eskilstuna och träffa Sanna. Ska bli trevligt!


Ursäkta röran!

Publicerat: 2011-08-20 / 18:45:35 | Kategori: Livet
Min nya design är nästan klar... det är bara några få grejer som ska fixas. Gör det i morgon.. ikväll ska jag ut och äta med mina vänner!

Ha en trevlig kväll!

Puss & kram

Ny design!

Publicerat: 2011-08-19 / 08:27:43 | Kategori: Livet
Under kvällen eller tidig lördagmorgon kommer min nya design igång. Spännande!! (Tycker jag hihi)

Det är äntligen fredag! Sååå skönt! :D





Bröllopsbilder

Publicerat: 2011-08-17 / 16:54:53 | Kategori: Bröllop
I går fick vi äntligen våra bilder från bröllopet. Vår fotograf Alex Lundvall har gjort ett riktigt bra jobb.
Vi är sssååååå näjda!


Första bilden.. jag har precis klivit ut ur bilen och får se min käraste för första gången på 24 timmar.


Snygging <3














Hela gänget!











Tack till alla som var med och förgyllde vår dag!!


Underbara helg!!

Publicerat: 2011-08-12 / 20:34:22 | Kategori: Livet
Helgen är äntligen här och min älskade man är hemma. Kan helgen börja bättre??
Nepp.. skulle inte tro det! :)


Många pussar blir det när älsklingen har varit borta <3


I kväll ska vi äta kräftor och bara mysa vi två. <3 Planerna för resten av helgen är.... inga alls. Bara slappa och njuta av livet. Helt underbart!!

Ha en trevlig kväll!!

Saknar dig...

Publicerat: 2011-08-09 / 23:13:03 | Kategori: Livet
Jag borde vara van att vara ensam en vecka när Patrik åker bort med grabbarna. Han gör det varje år men nu är det lite skillnad... jag känner mig ensam för första gången.
Jag brukar inte känna så men nu gör jag det. :(
Det kan ha något med att jag inte fått höra hans röst och jag saknar det. Hela kvällen har jag haft på mig en av hans tröjor bara för att få känna hans doft. Ja, jag vet att jag är löjlig men jag bryr mig inte.
Jag saknar min älskling, min man!!

Hoppas veckan går fort.... vill så gärna ha honom hemma igen!!

Älskar dig!!

Nu är det officiellt!!

Publicerat: 2011-08-09 / 10:21:23 | Kategori: Livet
Namnändringen gick igenom igår och nu heter jag Karlsson på pappret!! YEAH!!
I morgon kan jag gå och fixa nytt pass, körkort och beställa nya kontokort på banken. Det känns ganska konstigt men samtidigt helt underbart. <3

I´m soo happy!!

Undra hur jag ska fira det här? Någon som kanske vill gå ut och käka med mig ikväll eller i morgon?

Gräsänka

Publicerat: 2011-08-07 / 13:35:36 | Kategori: Livet
Jaha... då var man en nygift gräsänka. Lite tråkigt men jag klagar inte.. jag får har hela soffan, sängen och fjärrkontrollen helt för mig själv. YES!! *asg*

Fick lite tråkiga nyheter i morse. Våra vänners stora hus i Svanå har brunnit ner nu på morgonen. Jag vet inte vad som har hänt och har inte så mycket information. Jag och Tina åkte ut och kollade... det var bara fasaden kvar. Hela övervåningen hade rasat ner och det brann fortfarande. Mitt hjärta och tankar går till er!

Ikväll kommer Tina och Caroline över till mig. Jag ska göra mat och sen kanske vi kollar på en film. Skönt med en lugn tjejkväll med gräsänkorna. :D
Nu ska jag fortsätta slappa i soffan.

Semestern är snart slut..

Publicerat: 2011-08-05 / 23:46:19 | Kategori: Livet
Jag har bara några dagar kvar på min semester. Vi gör allt för att få så mycket tid tillsammans som möjligt.... det har blivit mycket sol och bad sen vännerna frå USA åkte hem i onsdags. Patrik har 1 vecka kvar och den ska han spendera med några kompisar i Skottland. För mig gör det inte så mycket att han åker... det är lättare att komma upp på morgonen om han inte ligger kvar.

I dag var vi ute på björnön hela dagen och jag har lyckets bränt mig.. det är väldigt sällan som jag gör det men nu har jag det. Jag lyckades ääven få värmeutslag på bröstet, vilket inte är så vackert och det kliar som f****n.
Jaja, någongång ska man väl få det också. Hoppas att det är lite sämre väder i morgon så jag inte behöver sitta i skuggan hela dagen.

I kväll har vi varit i Eskilstuna och ätit middag tillsammans med Sanna, Rafael och några av deras vänner. Sanna fyllde 25 år idag.. och hon känner sig lite gammal. Gumman, inte ska du känna så... du kommer ALLTID att vara yngre än mig! :P

Nu känner jag för att sova.. jag ska nog göra det. Natti natti


Äntligen!!

Publicerat: 2011-08-04 / 20:31:16 | Kategori: Bröllop
I lördags fick jag äntligen min prins! Vädergudarna var på vår sida när vi blev man och hustru i Skerike Kyrka. Allt var perfekt hela dagen och vi var omringade av alla våra nära och kära!!
När vi skred in i kyrkan kom nervösiteten och jag darrade som ett asplöv ända fram tills jag sa "ja". Drömmen blev verklighet! <3
Jag har dock ännu inte fattat att jag är gift men det kommer med tiden. :)

Allt sammaställa allt som hänt går inte... men lite bilder kan jag visa. Bilderna som fotografen tog får vi vänta några dagar på men njut av dessa tills dess. :D


Dags att åka till kyrkan




Herr och fru <3


Vår fotograf Alexander Lindvall




Puss på dig min fru <3


Mamma hade fixat så att vår vän Zorro kom och underhöll oss under middagen! Tack så mycket!!


Tårtan kom från Öhrmans konditori



Patrik höll kvällens sista och det bästa talet!
Ni som var där vet hur känslomässiget det var och det var inte ett öga tårt kan jag lova!

Tack alla för allt ni har gjort, alla underbara vänner som vi har och familj som stöttar oss.

Tack till min helt fantastiska och underbara man Patrik!! Jag älskar dig över allt för alltid och ser fram emot att få bli gammal tillsammans med dig!!!




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus