Revoneringen är igång!!

Publicerat: 2012-07-23 / 20:48:31 | Kategori: Prinsarna <3
Nu är vi äntligen igång med renoveringen av barnens rum! Min kära man har slipat skarvar och håller på att spakla just nu. Jag har tyvärr sån fruktansvärd magont så jag håller mig till att fixa lite med tvätten.
Han är sssåååå duktigt!
 
Jag har som sagt sk*t ont i magen... jag kan gissa vad det är och jag vill inte riktigt gå in på det. Jag vet inte hur känsliga ni är. De flesta kan säkert gissa.. om inget har hänt ikväll så blir jag hemma i morgon också och får ta mig till ett apotek och fixa piller så att det löser sig.
 
Tiden rinner iaf iväg i en rasande fart. Jag har beräknad förlossning om 130 dagar men kan räkna med att det händer tidigare. Inom några veckor är jag lika stor som en fullgången enling och kommer väl inte att kunna röra mig. Jösses!!
Även fast jag har börjat fatta att det är tvillingar vi ska få så har jag på ett sätt svårt att ta in det... Svårt att förklara men allt är fortfarande overkligt på ett sätt. Snart ska vi börja handla det mesta som behövs, vi vill gärna vara förberedda om de får för sig att komma tidigare än vad vi räknat med. På fredag ska jag, Louise och kanske Tina åka ner till Ullared och då jäklar ska det shoppas! ROAD TRIP!! hahaha
 
Inköpslistan kankse ser kort ut men med tanke på att allt ska köpas dubbelt upp så blir det nog många påsar. Bilen kommer vara knökfull med gula påsar. ;)
 

Kommentarer
Anette | 2012-07-25 / 12:09:07 |

Åh härligt med Ullared!
Shoppa lite för mig med ;)

Anna | 2012-07-25 / 12:32:18 | http://underbarheten.blogg.se

Det ska jag ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus