Regn ute men sol inne

Publicerat: 2012-04-26 / 16:27:50 | Kategori: Livet
Även fast det har varit en jobbig dag med mycket strul hit och dit så kan ingen ta bort mitt superbraiga humör!
Jag har sssåååå mycket underbara känslor som rusar genom kroppen och som ser till att jag har ett leende på jobbet.

Ibland kan en jätteliten sak göra en person oerhört glad! Jag har då turen att min vardag fylls av skratt, värme och kärlek! <3

Nu väntar jag på att min man ska hämta mig från jobbet och sen ut till Erikslunds Shopping för att inhandla nya träningskläder.

Ha en underbar dag! (Även fast det regnar) ;)


Underbara måndag!

Publicerat: 2012-04-23 / 09:04:23 | Kategori: Livet
Jag är nog den enda som gillar måndagar... Kan ha något med att veckorna går så fort, märker knappt av tisdag till torsdag längre. hehe
Mycket att göra på jobbet just nu när det närmar sig bokslut. Tur att jag inte har så många butiker som har bokslut. Jag ska ledig på valborg och måste även ta ledigt fredagen också. Ska åka ner till Småland och gå på begravning.
Det betyder att jag behöver jobba lite under det nästkommande helger. Men det har jag inget emot.. det är underbart att sitta helt själv på kontoret en söndag, inga telefoner som ringer, ingen som stör. Man hinner med ganska mycket.

Jag har fått en kommentar att jag ska "sluta gnälla och vara glad över att jag har ett jobb", "gnäller ganska ofta om att jag ska gå hem tidigt" och att jag inte har någon arbetsmoral.
I mina ögon så gnäller jag inte! Jag älskar mitt jobb och har lyxen att ha flex vilket gör att jag KAN gå hem tidigt när det inte finns så mycket att göra på mitt jobb.

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag "gnäller". Om någon inte gillar det jag skriver så behöver ni inte läsa min blogg...

Nu tänker jag fortsätta jobba! :)


Weekend!!

Publicerat: 2012-04-22 / 00:11:15 | Kategori: Livet
Än så länge har jag en underbar helg! Gårdagen spenderade hemma i soffan men mannen. Vi kollade på "Sherlock Holmes: A Game of Shadows" och även fast filmen var bra så höll jag på att somna några gånger. Precis som en fredag kväll ska vara. haha

I dag har jag varit ute och gått spåret med mamma, hälsat på mormor och nu på kvällen har vi varit ute och ätit middag med några vänner. Vi gick förbi Hattfabriken för att kolla hur det är. De flesta som har varit där verkar tycka att det är superbra men det var inget för mig. Kan kanske ha något med att jag är nykter numera.. men jag kommer nog inte att gå dit igen på ett tag.

När jag skulle åka hem höll jag på att få en chock. Vi hade ställt bilen i Punkt och för 3,5 timme kostade det 56 spänn! WHAT??? Sen när blev så så jävla dyrt med parkering??
Aldrig att jag ställer mig i Punkt igen på en kväll... nä, då åker jag hellre runt halva stan för att leta efter en parkeringsplats där det är gratis efter klockan 19.

Jaja, nu ska jag slappa en stund i soffan innan jag går och lägger mig. Får se när grabbarna ringer och vill bli hämtade på stan. ;)

Behöver sova så att jag orar jobba lite i morgon. Behöver fixa till flexen och sen så hinner jag med mycket mer när det inte är någon annan där. :)

Ha en trevlig kväll!!


Mår lite så där...

Publicerat: 2012-04-19 / 10:34:47 | Kategori: Livet

Usch vad trött jag är!!! Trött, hängig, förkyld... allt på samma gång. Känns som att jag skulle behöva ett dygns sömn. :S
Jag får väl göra som alla andra och skylla på vädret. Den ena dagen skiner solen och den andra är dte snöblandat regn. JAG VILL HA VÅR!!!

Det är redan torsdag och snart är den underbara helgen här. ÅÅhhhh vad jag längtar. Planer?? Nja inte så mycket.
Tänkte vara med på ett manifest på lördag i Rönnbyskogen. Det har varit övergregg och våldtäktsförsök där och nu är det ett gäng (ca 160 st i skrivande stund) som har tröttnat på att 1 person skrämmer alla tjejer som motionerar i spåret och tänker springa ett lopp i skogen på lördag kl 12.
Det gör säkert ingen skillnad... idioten kommer säkert att vara där och titta på utan att vi vet vem det är men det är iaf ett sätt att reagera över det som hänt.

På kvällen ska vi ut och äta middag med ett gäng vänner. Vår kompis Anneli fyller 32 år och eftersom hon är höggravid är en fest kanske inte så lämpligt. En lugn middg passar ganska bra då. :)

Nu ska jag gå och köpa lunch.

Ha en bra dag!!


Kort dag :)

Publicerat: 2012-04-16 / 13:04:41 | Kategori: Livet
I dag blir det inte många timmar på jobbet. Jag kom till jobbet kl 7,20 och ska snart sluta. 6 timmarsdagar skulle jag vilja ha varje dag! :)
Anledningen till att det är en kort dag är att jag ska till barnmorskan... någon som alla tjejer måste göra lite då och då. Hoppas allt ser bra ut.. ;)

Lite senare idag ska jag och mamma iväg och hanlda inför Bifrost Damklubb som ska träffas på onsdag.

Helgen var ganska lugn och skön. Patrik var på ölprovning i fredags och jag fick en skönt hemmakväll helt själv.
På lördagen var jag och mamma ut till IKEA, ICA Maxi och min nya favo butik, Dollarstore. Det var första gången jag var där men absolut inte den sista. Jag handlade hur mycket som helst och betalade runt 200 spänn. Me like!!
På kvällen var jag hos mina föräldrar medans Patrik och hans polare Peter kollade på UFC.

I går var det städdag. Jag dammsög hela lägenheten, tvättade och bytte sängkläder. Nu är det bara fönstrena kvar och det ska jag fixa nästa helg.

Nu ska jag börja packa ihop här på jobbet och röra mig mot barnmorskan.

Ha en trevlig dag!


Fredag den 13:e..

Publicerat: 2012-04-13 / 23:06:01 | Kategori: Livet
För en gångs skull har jag inte varit med om några olyckor! Vilken underbar fredag!! :D

Jag hade ganska tråkigt på jobbet, ingen arbetsmoral för fem öre. Det är tur att man har flex... jag gick hem kl 15. :)
Annras så har det inte hänt så mycket idag. Patrik är nere på stan med några kompisar och jag har legat i soffan och kollat på "Let´s Dance". Det har varit sssåååå skönt att inte ha haft några planer. Så ser även resten av helgen ut. Inga planer alls... jag tänker bara slappa och ta hand om mig. Jag behöver verkligen det.
Jag har varit grymt trött den senaste tiden och det är säkert den nya medicinen som spökar..

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. Natti natti!!


Aprilväder...

Publicerat: 2012-04-10 / 17:13:12 | Kategori: Livet

Vilket skit väder det är ute.. det spöregnar!! Men det är ett ganska vanligt aprilväder.. tyvärr.
Jag är glad att jag inte cyklade till jobbet i morse, jag gick och då får jag ta bussen hem. :) Jag tänkter inte gå hem och bli blöt.. nej, nej.

Jag vet inte vart den här dagen har tagit vägen. Den har flygit förbi i en rasande fart.. jag har knappt gjort nått på jobbet känns det som. hmmm

Nu ska jag som sagt ta bussen hem, köra en stund på crosstrainern och sen laga mat. I dag blir det plättar.. mums!!


Påsken är över..

Publicerat: 2012-04-09 / 12:58:53 | Kategori: Livet
Jaha.. då är påsken över för i år. För oss har det nästan varit som en vanlig helg förutom att vi inte har behövt laga mat. hihi
Patrik jobbade på långfredagen och idag. Det finns inga röda dagar på ICA. :S

I fredags var vi och några vänner på Indigo och åt middag. Det är en tapas restaurang och det var helt ok mat.
På lördagen var det sedvanlig påsklunch hos svärföräldrarna, äggmålning, god mat och letat påskägg. Precis som det ska vara. :)
På kvällen var vi på fest hos Evelina. Eftersom jag håller på att vänja mig med min nya medicin fick jag vara nykter och köra. Det funkade men jag ska ta igen det senare. ;)

I går tog jag en långpromenad till mina föräldrar på gryta. Det är 3,87 km och tog 48 minuter att gå. Bra jobbat! :)
Senare på eftermiddagen kom min man, min bror och hans son dit för middag. Baconbiffar och hasselbackspotatis... mmmm vad gott det var!!
Nu har jag lärt mig hur man gör baconbiffar och ska göra det själv någon gång. :)

I dag så har jag varit på jobbet i några timmar.. det var tråkigt att vara hemma och sen så behövde jag få upp flexen lite. Flexen kommer att behövas senare och då kan det vara bra att ha många timmar att ta ifrån. Nu ska jag plantera om lite blommor och sen slappa lite. Jag skulle vilja åka till IKEA idag också, får se om vi hinner ikväll. Patrik och Per ska få igång vå mediaspelare som Patrik köpte i går.. Annars får det bli någon annan dag.


Måste till tandläkaren...

Publicerat: 2012-04-05 / 09:13:52 | Kategori: Livet

Dom som känner mig väl vet att jag har en enormt stor tandläkarskräck. Jag börjar nästan gråta när jag ser en kallelse från min tandläkare.
Nu har jag dock själv ringt och bokat en tid. Jag har lyckats bita sönder en tand!!
Hela jag skakade när jag slog numret men jag har inge val.... gör jag inget åt tanden blir det bara värre.
Gud min skapare, hjälp mig!!!

Jag ska kolla om min pappa kan följa med och hålla handen. Ja, jag vet att jag låter löjlig men jag är sssååååå jävla rädd. När jag var lite fick jag byta tandläkare hela tiden och varje ny var ondare än det förra. Folktandvården på 80 och 90 talet skrämde livet ur mig!



Sovit som en kratta men ändå glad...

Publicerat: 2012-04-03 / 11:27:01 | Kategori: Livet
Hur kan vakna glad när man har sovit som en kratta?? Jag håller på att fasa ut min nuvarande medicin inför den nya som jag ska börja med snart och nu märker jag hur j**** ont jag har!! Jag har inge minne av att jag hade så här ont innan jag fick min diagnos och medicinen..
Jag hade enorma problem att somna i natt, hela sängen känndes kall och hur jag än låg gjorde det ont. Det slutade med att jag drog på mig strumpor, mysbyxor och en stor t-shirt... halv fem var jag tvungen att dra av mig allt för då höll jag på att dö av värmeslag. Inge kul kan jag lova.
Men men.. inte mycket att göra åt det, bara hoppas att det blir bättre snart. ;)

Jag sova annars riktigt bra och måste ha haft en underbara drömmar. När jag vaknade var jag glad och på nått sätt väldigt lycklig.
Jag har mycket att vara lycklig för, en underbar man som älskar mig, helt fantastiska vänner som ställer upp och ett bra jobb. Vad ska man klaga på?? Inget!

I dag är det tisdag och jag har fortfarande lugnt på jobbet... i morgon smäller det. Då j***ar blir det att göra! :)
Snart är det påsk och det betyder kortveckor!! Yeah!! :D





Here we go again!

Publicerat: 2012-04-02 / 15:46:56 | Kategori: Livet

Helgen är över och nu är man tillbaka till verkligheten. Jag har det oerhört lugnt på jobbet just nu.. väntar bara på att allt material ska komma in så att det händer lite.

Jag hade en jättebra dag i går. Var och firade mormor, hjälpte svärföräldrarna med takboxen och sen åkte vi till Patriks syster och hälsade på lilltjejen för första gången. Vad liten hon är!! Hon väger ca 3300 g och var inte många cm lång... Underbart att få mysa lite. Längtar redan till påskafton när jag får mysa lite till. hihi
Jag kan inte komma ihåg att storebror Gabriel eller någon av alla mina syskonbarn (har 4 st) var så små när de föddes men det var dom säkert.
Jag tog kort på henne men måste fråga föräldrarna om lov innan jag lägger upp något.

På kvällen blev det den obligatoriska söndagspizzan.. mmm vad gott det var! :)
Vi skulle ha ätit hos mina föräldrar men mamma hade tappat bort det i minnet men vi ska göra det i kväll istället. Det går lika bra!


Söndag!

Publicerat: 2012-04-01 / 13:05:10 | Kategori: Livet
Helgen är nästan slut men jag har fortfarand een del kvar som ska göra. Patrik jobbar idag mellan 12-16 och jag ska till mormor och gratta henne. Hon fyller 83 år i morgon. :)
Partik hämtar mig efter jobbet och då ska vi snabbt förbi hans föräldrar och hjälpa till att ta bort takboxen på deras bil.
Efter det ska vi till mina föräldrar och äta mat. Seeennnnn kan jag slappa igen. hahaha

Jag har varit ssååå fruktansvärt trött den senaste tiden men det har nog med tidsomställningen att göra. Våren är nästan här och då kan jag vara ute mer och ta promenader. Det blir säkert mycket bättre snart. Både igår och idag vakande jag innan kl 9 på morgonen. Det är inte likt mig... I morse lyckades jag somna om och fick sova en och en halv timme till. Skönt!

går kväll var bästa Tina, Åsa och Tessan här. Vi hade en riktigt rolig kväll med lite skvaller, massa skratt och äkta tjejsnack!
Eftersom det var Earth Hour, släckte jag ner alla lampona och tände ljus. Mysigt!!
Åsa och Tessan åkte ner till krogen runt 23 tiden och jag och Tina kollade på film. Halvvägs genom filmen höll Tina på att soman så hon åkte hem. Jag lyckades hålla ögonen öppna i 1 timme till sen gick jag och la mig. Patrik kom hem runt två tror jag.. jag hörde honom inte. Då sover man tungt.. ;)

Nu har jag slappat för länge i soffan och måste göra mig i ordning.

Ha en bra dag!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus