Det är ingen vanlig dag...

Publicerat: 2011-10-27 / 09:03:50 | Kategori: Livet

För det är min födelsedag!!! Hipp hipp hurra till mig!!

Jaha.. då är jag 32 år gammal ung. Och hur känner jag mig?? Som 25 hahahahaha

Jag blev väckt av Patriks skönsjungande stämma strax efter kl 6 i morse. Hur han gick upp utan att väcka mig är ett mysterium.. jag brukar alltid vakna av hans väckarklocka men inte idag.
Jag fick min efterlängtade morgongåva (som det blev lite strul med vid beställnignen) och det var en rosa necessär med mitt namn på och ett gludhalsband. Sååå underbart fina!!

Tack älskling!!


Nu kan jag inte tappa bort min necessär. hihi

Dagen blir ganaka lugn. Jag tog lite sovmorgon, tänker jobba till senast halv fem, åka till mormor och hjälpa henne med att hämta ner lite saker från en höghylla (hon är gammal och ska inte klättra på stegar) och sen ska jag mysa framför en film.

Men nu ska jag jobba. Ha en underbar dag! Det tänker jag verkligen ha!! :D


8 år har gått..

Publicerat: 2011-10-20 / 16:14:55 | Kategori: Livet

I går var det 8 år sen jag och Patrik blev tillsammans. Åren har bara flygit fram i en rasande takt... snart sitter man väl där på hemmet och undrar vart åren försvann.
Det gäller att ta tillvara på all tid man har så behöver man inte sitta där sen och ångra sig.
Jag är grymt glad att jag har fått en så underbar man.. Han betyder allt för mig och jag ser fram emot många år tillsammans med honom.

<3 Jag älskar dig Patrik!! <3

I går satt jag även hårmodell/försökskanin. Skulle göra det på lördag egentligen men jag har inge tållamod att vänta så jag fick byta tid.
"Får jag fria händer?" frågade hon... "Du får inte raka av mig allt hår men annars.. kör så det ryker" :D

Resultatet:



Satans vad nöjd jag är!! Sååå snyggt!

Patrik blev väldigt chockad men han säger att det är fint.. hoppas han vänjer sig vid det. Jag älskar det!!

Vad tycker ni?? Ska jag vara korthårig eller långhårig??


Tiden rinner iväg..

Publicerat: 2011-10-18 / 08:58:26 | Kategori: Livet
Tiden går fort när man har kul.. nästa vecka fyller jag år. Redan?? Tycker att det inte var så länge sen jag fyllde. :S
Ålder är ju bara ett nummer egentligen. Jag känner mig fortfarande som 25. :) Patrik fyller också år snart, 5 dagar efter mig blir han 30. Äntligen är han inom samma nummerserie som mig hahahaha

Om 5 veckor åker vi på bröllopsresan.... ååhhhhh vad jag längtar!! Det ska bli helt underbart! Klarblått vatten, 30-32 grader varmt och en j**** massa lyx! I love all inclusive!
Jag vill redan börja packa. *asg*

Jag är nog den enda som ser fram emot den här hösten/vintern. Den är speciell för mig och jag kommer ha sååå kul! :D

Dags att sluta dagdrömma och jobba lite. Ha en underbar dag!


Fest igår...

Publicerat: 2011-10-16 / 15:08:33 | Kategori: Livet
Och huvudvärk idag. Det blev lite för mycket igår... jag drcka även tequila och tequila rose. Jag ska inte dricka sånt, jag blir alldeles för full, får lite lätt minnesförlust och mår piss dagen efter.. men j***ar vad gott det är!! hahaha
Kul hade jag iaf och det är det viktigaste. Tack Mia för en superrolig kväll!!

I dag ska vi på kalas. Min brorsdotter Emma fyllde 7 år i veckan och det ska vi fira med massa tårta. Gott :D

Nu ska jag fixa lunch till mig och Patrik. Han har haft innebandymatch och behöver lite mat.. jag tror nog att jag mår lite bättre om jag får i mig mat. hahaha

Ha en underbar dag!!

Snart helg!!

Publicerat: 2011-10-13 / 21:08:09 | Kategori: Livet
Åh vad skönt det ska bli med helg. Bara en dag kvar...
Det har varit en tuff vecka. Många tankar har snurrat runt i huvudet och gör mig lite förvirrad. Jag vet vad jag vill och hur jag ska göra för att få vad jag vill men att ta steget är lite läskigt. Vågar jag? Jo, det tror jag nog att jag gör.. med lite jävlaranama så går det. Det gäller att kämpa!
Kryptisk text? Ja tyvärr så är det den här gången. Jag är inte beredd att prata om det nu men det kommer nog med tiden. När jag vet att allt går som jag vill så kommer jag att berätta. Jag lovar! :)

Nu ska jag kolla klart på Robinson. Heja Denice!!!

En vecka har gått..

Publicerat: 2011-10-11 / 08:52:40 | Kategori: Livet
.. sen jag fick diagnosen. Inte så speciellt mycket har hänt förutom att jag har börjat med medicineringen av Gabapentin 300 mg. Medicinen håller på att trappas upp just nu så jag känner inte någon skillnad, jag började med en tablett om dagen och är nu på två. På torsdag går jag upp på tre tabeltter och det är (hoppas vi) högsta dos. Jag hoppas att det funkar.. det är inge kul nu när det börjar bli kallt ute, då gör det mer ont. :(

Jag är inte så orolig att det ska bli sämre utan jag har inställningen att det ska bli bättre. Så länge jag slipper smärtan så är allt bra. Optimist ja visst! :D

Helgen var ganska lugn. I fredags träffade jag bästa Carro hemma hos henne.. eller hos hennes pojkvän, dom bor inte ihop. Hon bor annars i sthlm och är här på helgerna. Vi drack lite vin, kollade på Idol och snackade lite skit. Det var kul att se henne igen. :)
I lördags åkte jag över till mormor och fikade. Jag fick med mig en äppelpaj hem... mmmm Jag ÄLSKAR mormors äppelpaj!! Så grymt god! :D
På kvällen var vi bara hemma och kollade på film. Skönt att bara få vara på helgerna.. det är inte så ofta det sker och nu kommer vi att ha fullt upp i några helger framåt. Det är någons födelsedagsfest varje helg.. I helgen som kommer är det Mia som fyller 20 år. Ojoj... jag kommer ihop när jag fyllde 20.. för 12 år sen. Usch vad länge sen det var! hahahahaha

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en bra dag!!


Diagnosen har kommit...

Publicerat: 2011-10-05 / 18:11:53 | Kategori: Livet
I morse ringde min neurlogläkare Nina. Hon berättade att de inte hade hittat något fel på mitt spinalprov som jag gjorde för en månad sen. Hon och några överlakare fattade då beslutet att gå igenom mina magnetrönkenbilder väldigt noggrant och efter många vändor hittade dom "felet".

Diagnosen är kronisk myelit. Vilket betyder att det är en kronisk inflammation i nerverna mellan kota 3-6. Det är en mycket ovanlig sjukdom och det finns tyvärr ingen behandling mot det.
Hade jag därmot fått komma till neurologmottagningen redan i mars och inte behövt vänta sssåååå länge, då hade de kunnat behandla med höga doser med kortison men nu är det för sent. Tack för det landstinget och era j***** långa köer!!
Det finns dock en chans att det "går över" men den är liten och det kan ta några år.

Smärtan som jag har på min vänsta sida är en så kallad perifer neuropatisk smärta eller på ren svenska, nervsmärta. Den är direkt kopplad till inflammationen och går att "behandla" med medicin.
Från och med i morgon ska jag äta medicin tills det att.. ja, jag blir frisk. Vilket kan ta tid.. finns en viss chans att jag måste ta tabletter varje dag i resten av mitt liv. Jag ska få göra en ny magnetröntgen i januari för att kolla om det har hänt något. Min läkare tänker inte släppa mig, vilket jag är väldigt glad över.

Allt det här är skrämmande och jag är livrädd. Jag har tur att jag har sssååååå många nära och kära som stöttar mig. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort i morse när mina underbara arbetskamrater tog hand om mig när jag bröt ihop eller min underbara man som finns vid min sida när jag kom hem och förser mig med mycket kärlek. <3

Jag vet att allt kommer att gå bra och att jag ska tänka positivt, jag måste bara "lägga" om lite i mitt liv. Det är mycket som jag måste tänka på för att få allt att fungera som jag vill. Det kommer att ta tid innan jag själv har riktigt fattat vad som händer och lära mig att acceptera det.
Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv.

Tredje dagen...

Publicerat: 2011-10-04 / 09:06:44 | Kategori: Livet

Jag har gett mig på ett nytt försöka att sluta röka. Tog sista ciggen i lördagskväll runt halv tolv och det går ganska bra. Är riktigt stolt över mig själv!!
Så länge jag har något att göra är det inga problem.. I söndags bakade jag sockerkaka och kolakakor för att hålla mig sysselsatt. Det funkade riktigt bra.
Jag hoppas verkligen att jag lyckas den här gången och att jag inte går upp i vikt. Det gjorde jag förra gången... 17 kg på mindre än ett år. Det får INTE hända den här gången. Får se till att träna mycket och ta promenader när jag blir röksugen så kan det kanske gå bra. :)
Jag vill gärna vara helt rökfri och snygg när vi åker på bröllopsresan om några veckor.

Förkylningen har även slagit till.... IGEN! F**n vad irriterande det är! Jag mår helt kasst men känner att jag har varken tid eller råd att vara hemma sjuk.... igen. Patrik är också sjuk. Jag tror vet att det är han som har smittat mig. Han vaknade med ont i halsen i lördags och i söndags hade han feber. Eftersom jag då mådde bra så är den enkla förklaringen att det är han som smittat mig. gggrrrr

Jag vill inte vara sjuk!! Vill vara frisk!! :(

Får dricka mer te och proppa i mig halstabletter, alvedon och allt annat som är bra mot förkylningar...

Ha en bra dag!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus