Tisdag

Publicerat: 2011-05-31 / 12:32:37 | Kategori: Livet
Solen skiner och det är underbat varmt ute. Tror nog att det blir en kort dag på jobbet. ;) Sweet!!

Jaha, vad har hänt sen sist?!? I lördags kväll var jag hemma hos Sanna och Rafael. Jag hade äntligen hittat en lördag när jag kunde samla alla mina brudtärnor för att diskutera håruppsättningar, smink, skor och allt som hör till. Tyvärr så blev en av tärnorna, Louise, sjuk.. så det blev bara jag, Tina och Sanna. Men det gjorde inget, det som bestämdes gick Louise med på iaf. 
Vi grillade och drack lite vin... ja, jag drack vin och alla andra drack läsk. hehe
Det var en riktigt trevlig kväll! Tack så mycket!! 

På söndagen var jag och mamma funktionärer på flygdagen Roll Out på Hässlö. Som vanlig så gjorde vi smörgåsar som var till försäljning, det blev 350 st. Eftersom jag och mamma är båda väldigt organiserade, så jobbade vi på i ett bra tempo och var klara redan vid kvart i två. Sen kunde vi njuta av flygshowerna. Att få uppleva JAS Gripen var som vanligt väldigt häftigt. :)
När jag kom hem så åkte Patrik och köpte pizza, ingen av oss orkade laga mat. Sen somnade jag i soffan.. att stå upp hela dagen och göra mackor är mer ansträngade än vad man tror. Jag sov i en och en halv timme, att jag lyckades somna sen på kvällen var ett under..

I går var det en vanlig måndag, back to work. Solen sken men det blåste kallt... vilket jag struntade i. Efter jobbet gick jag och Mia i väg till en äng som ligger ganska nära där vi bor och la oss och solade. I dag ska vi också göra det.. och det är mycket varmare nu. Jag måste få lite färg på min bleka kropp. :D

I morgon börjar sommaren. Är ni redo för en grym sommar??? Det är jag!!


Lördag..

Publicerat: 2011-05-28 / 17:08:24 | Kategori: Livet
En fullspäckad lördag måste jag säga... Först var jag ner till stan med mamma och storbror Mattias för att köpa en ny kostym till honom. Den han har är ganska gammal och den kommer han inte i längre. Nu när jag ska gifta mig så passar han på att införskaffa sig en ny.
Han valde en svart, kritstrecksrandig kostym, vit skjorta och sen valde jag en vinröd slips. Det blir så stilig! :)



Jag och Mattias passade även på att bjuda mamma på Mors dags fika hos Systrarna Eriksson. Ja, jag vet att det inte är Mors dag idag men hon är inte hemma i morgon. Mamma och jag ska nämligen jobba ute på Hässlö under Roll out (flygdag). Vi ska göra mackor till försäljning.. det gör vi varje år.
Efter vi gjort stan skjutsade vi hem mamma och åkte till markanden. Vi gick runt en stund och när Matte åkte hem så mötte jag upp med Micke och Emilia. Det var kul att se dom igen och gullade lite med lilla Meya och Elias. Passade även på att övningsköra med barnvagn. haha
Jag hittade inte det jag ville ha förutom bröd. Precis som förra året så köpte jag en j**** massa bröd. Nu har vi bröd för ett år.. det är helt fullt i frysen. ;)

Nu ska jag göra mig i ordning inför kvällen. Jag har hade lyckats hitta en helg som passade alla mina brudtärnor. Vi ska till Sanna och grilla och prata håruppsättningar, skor, smink och allt som har med bröllopet att göra. Synd bara att min tärna Louise har fått migrän och kan inte komma. Vilken tur att jag har två tärnor till att göra planer med. Annars hade jag nog haft tråkigt om jag hade varit själv.. :/

Ha en trevlig kväll!!


Redan fredag??

Publicerat: 2011-05-27 / 12:38:14 | Kategori: Livet
Ursäkta mig, men vad hände med resten av veckan? Jag har sagt det förr och jag säger det igen... tiden går lite för fort ibland.
Veckan har annars varit bra, var och bowlade i onsdags med Bifrost.. jag försvarade min titel från förra året och mamma blev 2:a.. igen.
Det blev tyvärr inte så mycket träning den här veckan. Jag har kännt mig lite krasslig och det blev bara spåret en dag istället för två. Det är bara att ta nya tag på måndag och köra på igen. Vikten har iaf förändrats sen jag började med Nutrilett förra veckan, 1,2 kg mindre visade vågen igår. Bra jobbat Anna! Känns skönt att det går framåt, det peppar mig att fortsätta. :)

I dag är det som sagt fredag. Planerna för kvällen är att ta det lugnt. Det är fullspäckat i kalenderna i morgon istället. Jag ska ner på stan på morgonen och hjälpa min bror med en ny kostym inför bröllopet, Micke & Emilia kommer till Västerås och vi ska gå på marknaden, på kvällen ska jag träffa mina brudtärnor och grilla... sen är det lite mer som jag vill göra men känner att jag inte har tid med. Får väl ta det nästa helg istället.
Det är lite grejer som måste fixas inför bröllopet och några saker kan jag göra ikväll tillsammans med Patrik. Den stora dagen närmar sig och jag börjar bli lite stressad när man tänker på hur mycket som ska göras. Vi har iaf bokat en resa till Tyskland för att köpa all dricka, vi åker den 17 juni och kommer tillbaka den 18:e. Åka ner, betala, packa in och åka tillbaka.. det blir snabba ryck hehe

Nä, nu ska jag återgå till jobbet, lunchen är slut.
Ha en bra dag!!


En bra måndag..

Publicerat: 2011-05-23 / 22:09:02 | Kategori: Bröllop
I dag fick jag riktigt roliga nyheter. Min konfirmationspräst Hans meddelande att han gärna vill viga oss i sommar. Yeah, vad glad jag blev. Precis som jag ville! Ännu en sak jag kan pricka av från listan. :)
Nu ska vi bara hitta en dag som vi kan träffas och prata om vigseln och allt som är runt omkring.

Vi har även bestämt hur vår bröllopstårta ska vara. Tyvärr så tänker jag inte berätta något... då förstör jag ju överraskningen för de gäster som ska få äta den.
Den kommer att bli jätte god... längtar tills jag får äta den! :D

I kväll var jag och Mia ute i Rocklunda skogen och gick 5,2 km på 54 minuter. En helt ok tid men jag vet att jag kan göra bättre. I morgon ska vi ta milen och jag tänkte köra intervall, gå 5 min, springa 5 min osv. Jag behöver få en tid på hur lång tid det tar, så att jag har något att slå hela tiden. I augusti ska jag och Patrik springa 1 mil i Blodomloppet och jag måste få upp både konditionen och fart om jag ska hinna med Patrik.

Nu är jag helt slut i kroppen och känner att det är dags att sova. Natti natti


Sol, sol, strålande sol....

Publicerat: 2011-05-22 / 12:05:43 | Kategori: Livet
Vilket underbart väder det är! Solen strålar och det är knappt någon vind. Härligt!!

Igår blåste det däremot mycket mer. Stod man i lä var det skönt men inte annars. Jag hade tänkt att jag skulle lägga mig och sola men eftersom det blåste så mycket åkte jag över till mamma och pappa istället. Häromdagen började några killar att måla om deras hus, vilket verkligen behövdes. Det är 16-17 år sen och färgen hade bleknats till någon blandning av aprikos och ljusrosa... inge snyggt. Nu blir huset äntligen gult igen. Den färgen som det ska vara.


Övervåningen är inte målad än... Lite skillnad på färg.


Några plankor måste bytas ut efter 30 år (då byggdes huset)

På kvällen tog jag och Patrik det lugnt. Vi åt lite mat, drack vin och kollade på film. Det var riktigt skönt att ta en lugn hemmahelg, både fredag och lördag var vi bara hemma.
I mose vaknade jag halv 10, för andra dagen i rad... känns helt konstigt att vakna så tidigt. Jag som brukar sova till tidigast 11 på helger. Ja ja, pigg och utvilad var jag ialla fall och drog igång dagen på en gång. Efter frukosten så gick jag ner och städade källaren. Ett onödigt måste då jag hade en stor kartong med en bröllopspresent till oss, från mig, som behövde få plats.

Nu ska jag göra mig i ordning och sen åka till Brunnby Gård. Det är där vi ska ha bröllopsfesten och vill ta en mer ingående titt på lokalen och se vad det har för poslin, vinkaraffer och annat som vi kommer att behöva.

Ha en bra dag!!


Fredag!!

Publicerat: 2011-05-20 / 18:26:02 | Kategori: Livet
Som vanlig på fredagar så hade jag inte speciellt mycket arbetsmoral.. Jag gjorde iaf det jag skulle och vid halv tre tyckte jag att jag var värd att få gå för dagen. Jag messade Patrik och frågade om han ville möta mig på stan och gå en sväng. Han hade varit på kurs via facket och mötte upp mig på Igor. Vi gick in till Team Sportia för att kolla på skor och ny löparjacka till honom. Jag som också i behov av nya träningskläder (men inte har några pengar) frågade lite snällt om Patrik ville sponsra mig.. och det ville han! :D


Tröjan


Löparbyxor

Jag blev lite chockad när jag provade byxorna... jag kunde gå ner till en storlek 38!! Och jag såg inte ut som en fet elefant!
När Patrik sa att jag såg smal ut, fick jag verkligen tänka till lite... det jag ser i spegeln är inte vad andra ser. Vilken vinklad bild jag har på mig själv..

I kväll blir det lugnt. Vi ska äta lite nu och senare blir det film.

Ha en trevlig kväll!!


Underbara fredag!

Publicerat: 2011-05-20 / 07:26:30 | Kategori: Livet

Vilken underbar fredag det är! Jag vaknade med bra humör, solen skiner och det mesta känns bra idag!
Jag hade som vanligt tänk vara på jobbet redan klockan 6 men kände inte för att gå upp kvart över 5... jag låg kvar och mös lite med min älskling.
Nu är det fredagsmysssss.... hihi

Planerna för helgen är..... hmmm... jag har inte så mycket planerat för en gång skull. Det ändå som är planerat är ett besök på Brunnby Gård tillsammans med våra mammor och vår toastmaster (min storebror) Patrik på söndag. Annars är det helt tomt i kalendern. ;)

Vad ska ni göra???

Jag ska försöka att jobba på i ett rasande tempo idag så jag kan gå hem klockan 15. :D

Ha en underbar dag!!


Träningsvärk

Publicerat: 2011-05-18 / 13:02:23 | Kategori: Livet
Jag har träningsvärk i benen och rumpan efter gårdagens intervall löpning på gymmet. Skönt!
Det går inte så bra som jag hade hoppats med bröllopsformen. Jag har stått still på vågen sen påsk och inte fan har jag minska så mycket i cm heller... jag som tränar ganska mycket. Suck :(

Nu tänker jag ta till lite hjälp för att tappa några kilon. Från och med i dag byter jag ut två måltider mot Nutrilett shakes. Jag vill inte byta ut alla måltider... det fixar jag inte. Det kommer att kännas som att jag svälter och det är trevligt om jag kan äta middag med min käraste. Att sitta där med en shake medans han äter något gott är tortyr. Vi får se om det funkar, hoppas det iaf.
Jordgubb är riktigt gott! :)



Jag gör inte det här helt själv. Fick inspiration och ett enormt stöd av min kollega Susanna som även hon har börjat på flytande föda. För hennes del är det dock av en helt annan anledning. Om 4 veckor ska hon genom gå en gastric bypass och måste gå på "flyt" i några veckor innan. Vi kämpar tillsammans. :D

Vi har precis haft en lunch date och kombinerade den med en liten promenad. Man kan göra lite mer på lunchen om man bara har en shake.. man kan ju ta med den. hihi

Dags att återgå till jobbet!

Ha en bra dag!


11 veckor kvar

Publicerat: 2011-05-17 / 07:09:27 | Kategori: Bröllop

Det börjar närma sig den stora dagen... och jösses vad mycket vi har kvar att göra!! En lätt panik känsla börjar sprida sig i kroppen och jag måste lägga på ett kol. NU!!
Tiden går lite väl snabbt just nu och jag önskar att det fanns en paus knapp. För mycket att göra och för lite tid, min prioritering kommer att ligga helt på bröllopet den närmsta tiden. Det är festprogram som ska göras, dekorationer ska beställas, bordsplacering, vigselprogram, leta musik till kyrkan gå in skorna... ja, listan kan tyvärr göras lång.

Som jag sa så går tiden fort. Jag är redan inne på min tredje vecka på jobbet och det börjar rulla på ganska bra. Mimnnet kommer sakta men säkert tillbaka och det går bra. Det är fortfarande mycket som har förändrats och vissa moment jag helt har glömt bort men det lär jag mig så småningom.

Idag efter jobbet ska jag gå och beställa tid med en konditor angående bröllopstårtan och sen ska vi till vår cateringfirma och provsmaka maten. Spännande!!!

Nu måste jag börja jobba.

Ha en bra dag!


Lördag!!!

Publicerat: 2011-05-14 / 18:29:47 | Kategori: Livet
Det är älskar mest med lördagar är att man får ligga kvar i sängen och dra sig hur länge man vill på morgonen. Precis så gjorde jag och Patrik idag. Massa mys <3

Patrik chockade mig lite med att säga att han ville gå på stan. Kors i taket!! Han som aldrig vill gå på stan..
Jag köpte en ny klänning på Indiska som ser ut så här.

En 50-tals inspererad klänning som är luftig och jätte skön. Det enda negativa var att det är lite för mycket urringning men det går att lösa med ett linne. :)

Just nu håller jag på att förbereda inför kvällen party med tjejerna och Eurovision song contest. Vi blir 6 st och jag ska bjuda på fördrink och tilltugg. JAg tror att det kommer att bli en jätte rolig kväll! Hoppas att det går bra för Sverige och Eric Saade i Eurovision. Håll alla tummarna nu!!

HEJA SVERIGE!!

Ha en trevlig kväll!!


Fredag den 13:e

Publicerat: 2011-05-13 / 21:51:54 | Kategori: Livet
Precis som vanligt så funkar ingenting för mig när det är fredag den 13:e. Hela dagen har varit helt kass och humöret har varit åt helvete. Suck!!!
Dagen gick förbi ganska snabbt som tur är. Jag valde att sluta tidigt från jobbet och tog en snabb tur på stan. Köpte hårfärg och vin. När jag kom hem satt Patrik och Claes och kollade på hockeyn, vilket jag inte är så intresserad av. Passade på att åka och handla inför morgondagen istället och köpte med mig pizza hem.

Nu har vi kollat på film, "Harry Brown". En ganska bra film om en pensionerad marinsoldat, anspråkslös laglydig medborgare och änkling som bor ensam i en deprimerande hyreskåk. Hans enda sällskap är hans bästa vän Leonard. När Leonard mördas av ett kriminellt gäng känner sig Harry nödd att handla och tvingas skipa sin egen rättvisa. När han rensar upp i det nedgångna hyreshuset där han bor får hans agerande honom på kollisionskurs med polisen.

Just nu känner jag för att gå och lägga mig.... jag hoppas morgondagen blir bättre. :/


Daglig motion

Publicerat: 2011-05-12 / 15:44:10 | Kategori: Livet
Jag kanske inte har så långt till jobbet, det är bara 2,3 km och det tar ungefär 22 minuter att gå dit. Vissa har antytt att det inte är så mycket att hurra för. "Vad då? Det är väl inte så mycket motion per dag!" 
Kanske inte, men vad folk inte vet är att jag rör på mig ganska mycket på jobbet också.... Det är en bit till skrivaren (måste jag påpeka att jag jobbar med mycket papper?!) ;)

Jag låter tekniken säga sitt. :)

9472 steg... och då har jag några timmar kvar innan jag kan lägga fötterna på bordet och slappna av. :D

Ha en underbar dag!!


Blixtrar och dunder

Publicerat: 2011-05-12 / 08:33:26 | Kategori: Livet

Jösses vad det åskade i morse!! Snacka om en ovanlig väckarklocka. Jag såg blixtrarna även när jag blundade och bara någon sekund senare dundrade det till. Även fast det var lite irriterande att vakna halv 6 på morgonen till åska så var det ganska mysigt samtidigt. Jag älskar att ligga i sängen och krama min älskling samtidigt som jag hör regnet utanför fönstret. Mysigt <3

Gårdagens träning blev simning på Kristiansborgsbadet. Jag och Mia simmade oavbrutet, tja några micropauser blev det, i 30 minuter. Mina armar kändes som gummi efter bara några minuter.... det var ett tag sen jag simmade. hehe
Det var riktigt skönt och jag ska fortsätta simma minst 2 gånger i veckan. Tänkte passa på nu när jag har gratis simkort via jobbet. Förmåner.. me like!! :D

Eftersom det regnade i morse och så var jag lite osäker på hur vädret kommer att bli resten av dagen, valde jag att gå till jobbet. Det var bara att packa ner paraply och traska. 22 minuter tog det och det är 2,3 km. Inte helt illa måste jag säga. :)

Dags att jobba lite.
Ha en bra dag!


Sol och värme

Publicerat: 2011-05-11 / 15:27:15 | Kategori: Livet

Vad skönt det är att värmen har kommit tillbaka. :) I går slutade jag lite tidigare från jobbet så att jag kunde lägga mig och sola på eftermiddagen. Jag och Mia låg i 2 timmar och jag har fått lite färg. Eftersom det var fint väder så blev det en raks promenad istället för gymmet. Varför vara inne i en varm lokal när man kan vara ute och andas frisk luft?!? För mig är valet inte så svårt.
I dag är det lite molnigt men fortfarande rikitigt nice. Dagens träning består av cykel fram och tillbaka till jobbet, vilket jag brukar... och ikväll ska jag och Mia till Kristiansborgsbadet och simma.
Simning är nog den bästa träningsmetoden. Man tränar hela kroppen och man kan inte göra illa sig i vatten.. hehe

Bröllopsplaneringen ska också ta tags i. Jag ska komplettera vår lista över vad som är klart och vad som ska göras. Måste även börja gå in mina bröllopsskor, vill inte ha ont i fötterna på den stora dagen och det är inte så lång tid kvar nu.... 11 veckor!!!
Vi har fått hindersprövningen och vigselintyget från skatteverket.. nu börjar det märkas att det är på riktigt. hihi


Måndag

Publicerat: 2011-05-09 / 09:02:32 | Kategori: Livet

Helgen rusade förbi som vanligt. Jag tycker att helgen borde vara lite längre så att man hinner med mer.
I fredags var jag till mamma efter jobbet och åt pannkakor och gjorde slingor i hennes hår. På kvällen kom Mia över och vi drack lite vin och kollade på film. En ganska lugn och skön kväll.
På lördagen var jag och Patrik iväg till Bauhaus och köpte blommor till balkongen och storhandlade på ICA Maxi. Efter en snabb (sen) lunch drog jag, Patrik, Peter, Mia och Per till Nykvarn för att fira Micke 30 år. Jag hade valt att vara nykter och köra hem på kvällen/natten. Det är alltid skönare att sova i sin egen säng och må bra dagen efter.
När klockan var 01,15 lyckades jag få med grabbarna + Mia till bilen för att åka hem. Självklart så hade grabbarna färdkost  med sig i bilen och drack öl hela vägen hem till Västerås. Vi var hemma kl 3 på natten.... och då var jag helt slut. Det är jobbigt att köra långt i mörker. Det är 9,9 mil till Nykvarn.

Söndagen spenderades med att planera mina blommor på balkongen och Patrik fick städa lägenheten... inte mer än rätt tycker jag. haha
Vi tog även en promenad i solen med varsin glass.. det var ju kanonväder! Strålande solsken och inte ett moln på himmlen. Samma är det idag! :)
Synd att man jobbar.. men jag gråter inte för det. Jag gillar mitt jobb och det ska vara fint väder nästan hela veckan. Tror det ska regna på torsdag.. men det gör inget.

Nu ska jag fortsätta jobba. Ha en trevlig dag!!


Mina mål..

Publicerat: 2011-05-05 / 15:25:28 | Kategori: Livet

Min motivation och vilja är fortfarande på topp. Börjar nästan känna mig som ett träningsfreak haha. Jag har långt till målet och då är det bara att köra på.

I dag gick jag till jobbet igen, jag vill att det ska bli en vana att gå ist för att cykla. Det är bara 8 minuters cykelväg och nerförsbacke till jobbet så det förbränner inget. Att gå är mycket bättre.
Även idag kommer det att bli ett tufft pass på gymmet. Armar, axlar och rygg står på schemat. Undra om jag kommer att kunna röra mig i morgon?!? Träningsvärken från benpasset i går börjar komma.. hehe

Jag har funderat mycket på vilka mål jag har med träningen förutom att tappa i vikt. Det stora målet är att springa 1 mil i blodomloppet med Patrik i slutet av augusti men jag behöver ha ett mål som jag kan nå innan. Idag kom jag på vad mina delmål ska vara....  att klara av att springa 3 km oavbrutet innan midsommar och sen springa iFormloppet på 5 km den 17 augusti i sthlm.

Fixar jag det??

Vi får se! ;)


Helt slut...

Publicerat: 2011-05-04 / 23:22:38 | Kategori: Livet
Både i hjärnan och i kroppen.
Det går jätte bra på jobbet, mycket att tänka på och försöka minnas allt. Min hjärna går på högvarv hela tiden.. jag klagar inte, det är bara kul att få vara tillbaka och jobba! :)

I dag har jag tagit tag i träningen också. Fick en riktigt kick av ett program jag såg igår på MTV, "I used to be fat". Det är en dokumentärserie som visar tonåringars desperata kamp att förlora vikt innan de börjar sitt nya liv på college. Viktminsknings gurus & personliga tränare jobbar intensivt med ungdomarna för att lära sig vad som fått dem att öka kraftigt i vikt, vad man kan göra för att byta levnadssätt, och hur man kan tagga sig själv för att lyckas.
Avsnittet jag såg igår var en repris från söndag och jag kände igen mig själv i den tjej som var med. Hon använde samma ursäkter som jag... Hennes tränare lyckades till slut nå fram till henne och även mig. Nu måste jag ta tag i min vikt och mitt liv. Vill jag se ut som jag gör eller vill jag bli smal? Svaret är enkelt och nu gäller det. Jag har mindre än 3 månader kvar till bröllopet så det är bara att köra på.
Jag gick till och från jobbet, totalt 4,6 km och nu på kvällen körde jag och Mia ett 1 timmes tufft benpass på gymmet. Det kommer att kännas i morgon.. vilken tur att det är armar som står på schemat. ;)

Nu är det dags för mig att sova. I morgon är en annan dag!
Natti!!



Första dagen på jobbet

Publicerat: 2011-05-02 / 22:14:58 | Kategori: Livet
Vad kul det var att börja jobba idag! Det kändes väldigt konstigt att kliva upp halv sju i morse och inte behöva stressa till ett tåg, utan kunde ta det lugnt.
Som vanligt så var det lite strul med alla dataprogram, lösenord och allt sånt men det gjorde inget. Jag var lite förvirrad ett tag om vart jag skulle börja och minnet svek mig. Det är iof 2 år sen jag var på ICA men efter halva dagen började minnet komma ikapp och då rullade det på. :)
Det här kommer att gå jättebra!

Vi har bokat vår fotograf till bröllopet idag. Snart är nog även solist till kyrkan klart också. Det går framåt. :D

Nu ska jag sova... är lite trött i huvudet efter min första dag.
Natti natti!


Börjar jobba idag!

Publicerat: 2011-05-02 / 07:34:28 | Kategori: Livet
Äntligen får jag börja jobba!!!

Det var ett tag sen jag sminkade mig så här tidigt på morgonen.. känns lite konstigt måste jag erkänna. Jag har inte sovit så mycket i natt men det beror säkert på att jag är nervös. Jag håller tummarna att allt går bra nu! :)

Dags att hoppa på cykeln och göra min 8 minuters resa till jobbet... lite skillnad från 1,5 timme som jag hade till sthlm. Underbart! ;)

Ha en bra dag!!

Sista dagen på "semestern"

Publicerat: 2011-05-01 / 22:28:28 | Kategori: Livet
Då var min 2 månaders ledighet slut. I morgon börjar jag äntligen jobba som redovisningsansvarig på ICA Butiksadministration. Sssåååååå j****a underbart!!!
Jag har varit på ICA förr, jag gjode min praktik där när jag pluggade till redovisningsekonom och sommarjobbade där två år. Så man kan säga att jag vet vad jag ska göra. Några förändringar har nog skett men jag kommer att snappa upp det fort. Det ska även bli kul att få komma tillbaka till mina kollegor.. jag har saknat dom. :D

I går var vi och Louise på fest hos en av Patriks kollegor. Det var trevligt men inte så kul som jag hade hoppats på... jag var även trött så festen slutade halv tolv för mig och Louise. Jag cyklade hem och kollade på film.. Patrik kom hem vid två tiden. Ha var full som ett ägg och somnade i soffan. Det ända jag kunde göra var att skratta åt honom. Han hade lite ont i huvudet när han vaknade i morse. hehe
Jag var dock snäll och lät honom sova så länge han ville.
I dag fyllde min farbor år och blev det som vanligt grillning hemma hos honom i Strömsholm. Alltid lika gott med grillad kotlett och majskolv. Jag åt så mycket att jag trodde brallorna skulle spricka. haha
Nu på kvällen har vi bara slappat och kollat på film, "Snabba cash". Den var riktigt bra för att vara en svensk film.



Nu måste jag gå och sova... det blir tidig uppstigning i morgon bitt. Yeah :D
Natti natti!!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus