God morgon!

Publicerat: 2012-07-03 / 06:49:10 | Kategori: Livet
Vilken underbar dag det är!
Klarblå himmel, solen skiner och man kan redan nu känna att det kommer att bli varmt! Äntligen!!
Jag hoppas verkligen att värmen är här för att stanna nu, börjar bli trött på att ha strumpor och skor på mig.
 
Helgen har varit väldigt rolig och fartfylld. Våra underbara vänner Micke och Emilia från Nykvarn har varit hos oss hela helgen. Mycket skratt, shopping och partajande blev det. :)
Vi lyckade hålla oss borta från regnet både i fredags och i lördags när vi var nere på cityfestivalen och festade. Eller ja, så mycket festande blev det inte för min och Emilias del. Vi gick mest runt i stånden och kollade medans grabbarna drack öl på olika pubar och öltält. Vi kollade lite på Rebecka och Fiona på fredagen men jag hade förväntat mig mer men Magnus Uggla som uppträdde på lördagen var klart bäst! Han kan fortfarande! :)
Det har som sagt varit en riktigt rolig helg!
 
I går var jag över till mamma med lite tvätt. Vår tvättstuga i huset håller på att renoveras och jag behöver lite rena kläder inför morgondagens trip ner till Göteborg. Jag och Carro ska äntligen åka ner och gå på Madonna konserten... åååhhh vad vi har längtat! Vi bokade biljetterna och hotell i februari så ni kan förstå att vi har längtat. I går blev det dock problem med vårt boende där nere. Vi hade blivit lovad ett pris på hotellet när vi bokade och nu blev det helt plötsligt mycket dyrare, trots att vi har dubbelkollat många gånger. Varken min eller Carros budget fixar den höjningen så nu jagar vi alla som vi känner som bor i Göteborg för att kolla om vi kan få låna en soffa och slagga på. Annars blir det nog att bila hem på natten... Inget vi vill men det funkar. Efttersom jag inte får drick någon alkohol så var det inte tänkt att bli något festande och då kan man köra hem. Vi får ta med varsin kudde och filt och sova i bilen.
Carro var oxtokig och lite stressad över situationen men vilken tur att jag är en lugn optimist som lever efter mottot: "Det löser sig". haha
 
I dag är det en spännade dag för mig och Patrik. Vi ska på vårt första ultraljud och titta på bebisen. wwwwiiiiii
Det ska bli så kul att äntligen få se att det verkligen är något som ligger där inne. Jag måste erkänna att jag har haft mina tvivel, ni tjejer vet hur hjärnan kan spöka. hihi
 
Nu är det dags att jobba lite!
 
Ha en bra dag!
 

Kommentarer
Emilia | 2012-07-03 / 09:45:37 |

Glöm inte att skicka bilden på bebis till mig =)

Anna | 2012-07-03 / 12:41:26 | http://underbarheten.blogg.se

Nej då! Den kommer strax efter kl 16 :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus