Valborg!!

Publicerat: 2013-04-30 / 17:24:53 | Kategori: Livet
I dag är det sista dagen på isoleringen och Victor har blivit "friskförklarad" av läkaren!! YEAH!!
Det är bara ett hjärt-EKG kvar och sen är han "frisk".
Sssåååå underbart!!
 
I kväll ska vi till Peter och Mia och grilla lite. Första gången vi tar med prinsarna, så det är lite spännande. Hoppas de uppför sig och inte skrämmer ihjäl Peter. Han blir kallsvettig av barnskrik så det här kommer att bli en riktig prövning för honom. hehehe
Nej skämt åt sido, jag tror att det kommer att bli en riktigt trevlig kväll!
 
Ha en trevlig valborg!!
 

Hej igen!

Publicerat: 2013-04-26 / 16:35:50 | Kategori: Livet
Nu var det några veckor sen jag skrev något. Tiden har gått så fort att jag har "glömt bort" att blogga. Jag har lika mycket "glömt bort" att fixa inbjudningarna till prinsarnas dop... men de är nästan klara nu och ska skickas ut till släkt och vänner i helgen.
Den präst som vigde oss för två år sen, Hans, ska döpa våra älsklingar och jag ser verkligen fram emot det. :)
 
Annars så går det jättebra för prinsarna. Det har nu gått 3 veckor sen Victor blev av med syrgasen, nästa vecka ska vi på läkarbesök med honom och då får vi se vad hans läkare Urban säger... om han blir friskförklarad eller inte. Jag tror nog det, allt går så bra nu. :)
 
Själv så har jag åkt på något halsfluss-liknande virus. Det känns som att jag har rakblad i halsen, gör ont när jag sväljer, torrhosta, haft hög feber och lite lätt snuvig. Jag har varit helt slut i kroppen och är fortfarande matt. Jag var hos läkaren i morse och lämnade prover men det visade negativt för halsfluss. Skönt!!
Jag blev ordinerad vila men det är lite svårt när man har tvillingar men jag åkte hem till mina föräldrar efter och sov på deras soffa en stund.
Patrik har varit superduktig och tagit hand om prinsarna under dessa dagar som jag har varit dålig. Det är en väldigt bra man jag fått!!
 
Älskar dig Patrik!!
 
Nu ska jag försöka få något i mig... jag har knappt ätit något idag.
 
Ha en underbar fredag!!

1,5 dygn utan syrgas!!!

Publicerat: 2013-04-04 / 11:08:00 | Kategori: Prinsarna <3
Vår älskade prins Victor har varit utan syrgas i 1,5 dygn nu!! Han är ssssååååå duktigt!!
De senaste två veckorna så har vi kunnat dra ner på syrgasen och i helgen var vi nere på sista hacket, 0,02%. När vi var hos Victors läkare Urban tisdags så tyckte han att vi kunde testa att köra utan grimma. Vi skulle börja med en timme och går det bra, kör en timme till osv. Urban sa att vi skulle låta Victor ha grimma under natten men han hade somnat innan vi satt på den och vi ville inte väcka honom och då fick han sova utan.... och det gick super bra!!

Nu håller vi tummarna att allt går bra. Om han klarar 1 vecka helt utan syrgas så räknas han nästan som frisk, om jag förstod läkaren rätt. Men vi ska inte ta ut något i förväg, det har vi gjort förut och bakslagen är inge roliga. Det är hemskt att gå tillbaka några steg när man har vant sig vid att gå framåt.
Victor njuter av att vara fri från grimman. Han är jätte glad, sprallig och sover bättre. Han har sovit genom hela nätterna nu och det är ett bra tecken.
Även Oscar sov hela natten. :D 
Han har varit lite hängig i några dagar nu. Vi misstänker en förkylning eftersom han nyser en del. Han kan sova i en timme på förmiddagen och eftermiddagen. För en vecka sen sov han max 15 minuter på gång. Hoppas det inte är något. Vi ska till BVC med båda prinsarna idag så vi får se vad dem säger där.
 
Våra söta älsklingar!!!
 

Nu ska jag åka iväg till tandläkaren. Ha en bra dag!!
 

Fullt upp

Publicerat: 2013-04-02 / 10:43:21 | Kategori: Livet
Eftersom jag inte har bloggat på ett tag så kan ni förstå att jag har haft fullt upp. Ju större tvillingarna blir desto mer tid och uppmärksamhet vill de ha. Jag är helt slut på kvällarna och försöker att få till livet med träning, barn och liv att fungera så bra som möjligt.

Prinsarna sover mer på nätterna, vilket är bra. Vi hoppas att de snart ska sova genom hela natten utan att behöva mat men det kommer så småningom.
Victor är utskriven från sjukhuset sedan två veckor men vårdas hemma av oss. Hur det ska bli med försäkringskassan och vård av sjukt barn vet jag inte. Vi har fått intyg från läkarna att vi båda fortfarande behövs i vården. Hoppas FK är snälla mot oss.

I dag sa vi på läkarsamtal på sjukhuset och Victor ska lämna lite prover. Vi har de senaste dagarna dragit ner ganska mycket på syrgasen och hoppas att allt går vägen nu. Just nu ser allt helt fantastiskt ut men vi vågar inte hoppas på något. Allt kan förändras fort och det har vi varit med om många gånger.
Håll tummarna att allt går bra!!RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus