Valborg!

Publicerat: 2011-04-30 / 18:44:04 | Kategori: Livet
I dag är det valborg! Vilket i andra ord betyder fest. :)

Dagen började jätte bra. Min käraste fixa frukost på sängen till mig, sen låg vi båda kvar och läste tidningen i en timme innan vi steg upp. Så gulligt av honom.. <3
Medans Patrik sen städade balkongen åkte jag till mamma och pappa där pappa bytte inneslang på bakdäcket på min cykel. Nu kan jag äntligen börja cykla! Tack pappa!!


Min röda fara.. hehe

Jag skulle hjälpa tillmen jag var mest i vägen. haha

När dte var klart åkte jag och mamma och handlade. Jag skulle inte ha så mycket men handlade för 500 spänn och fick med mig två stora kassar. Sånt händer ;)

Nu sitter jag och väntar på att cykla iväg på valborgsfest. Hoppas någon även vill gå och kolla på någon brasa.. det var väldigt länge sen jag gjorde det.


Skål på er och ha en trevlig valborg!!


Bröllop!!

Publicerat: 2011-04-29 / 10:10:22 | Kategori: Bröllop
I dag är det bröllop!
Inte mitt bröllop... Det är det brittiska kungabröllopet mellan prins William och Kate Middelton. Jag kommer som vanligt att sitta på första parkett, i min soffa och följa hela vigseln. Det har jag gjort på alla kungabröllop sen 1995 när prins Joachim av Danmark gifte sig för första gången.
Jag älskar att kolla på bröllop!! I dag lägger jag min fokus på William och Kate. Det är, precis som med kronprinsessan Victoria och Daniel, en riktigt saga. Kärleken vann! <3


Önskar dom all lycka idag!!

Undra hur nervösa dom är just nu? Den vanliga flicka som ska bli prinsessa och senare i livet bli drottning. Det är något som alla små flicor drömmer om och hon kommer att uppleva det. Som sagt... det är som en saga!




Det händer saker på Haga Parkgata

Publicerat: 2011-04-28 / 22:42:08 | Kategori: Livet
I kväll kom min granne Otto och ringde på. Han berättade att det var några killar utanför som skulle måla våra parkeringsrutor. Vi visste att dom skulle komma men inte idag. Det var bara att ringa på hos grannarna och be dom flytta sina bilar. Tyvärr så finns det inte så mycket plats att ställa alla bilar.. så nu står dom utanför portarna och balkongerna. Hoppas verkligen inte att någon behöver ambulans i natt.. :S


Lite trångt...


Parkeringen före...


Dags att måla!


Parkeringen efter. Fint va?

Jag och Otto fick sen för oss att vi skulle tagga våra parkeringar, så alla vet vart dom INTE ska stå. haha


Ottos parkering


Gissa vems?! haha


Ett hjärta måste man ju ha också.. hehe

Lagligt graffiti är alltid roligt!! :D




Shopping!

Publicerat: 2011-04-28 / 17:17:59 | Kategori: Livet
I dag tog jag och Mia en promenad ner till stan. Jag hade några ärenden att göra, bland annat att boka bröllopssviten inför bröllopsnatten och kolla priser på håruppsättningar :) Jag tror att jag har en tjej som ska göra håret på mig till bröllopet men jag har inte hört någon om vad det kostar, så det skadar inte att kolla vad andra tar.
Det blev även lite shopping. En ny liten handväska behövde jag och sen fyndade jag även en snygg tröja på Rut mfl.


Enkel och snygg :)


Liten och perfekt för mig.

När jag kom hem såg jag att jag hade fått paket. Mitt linne har äntligen kommit!! Så underbar skön och kaxigt snygg. hehe



Me happy!!! :D


Tränat

Publicerat: 2011-04-27 / 15:43:14 | Kategori: Livet
Har nyss kommit hem från ett ganska tufft träningspass. Jag och Mia gick ner till Friskis & svettis på Björnövägen, sen blev det crosstrainer för Mia medans jag körde på med lite av varje till att börja med. Det slutade med att det blev ett tufft benpass... jag kommer inte att kunna gå i morgon. haha

Nu ska jag slänga mig in i en dusch och sen återgå till bröllopaplaneringen.

Ha en bra dag!


Går på halvfart

Publicerat: 2011-04-27 / 11:15:39 | Kategori: Livet
Jösses vad seg jag är idag. Allt går på halvfart just nu.. det kan ha något med att jag satt uppe ganska sent för att få till bloggen. Den är väldigt enkel och det är så jag vill ha det. Som ni kan se, så är det inte riktigt klar..

I dag ska jag och Mia åka och träna på friskis. Vi skulle ha tagit en promenad igår kväll men det blev inget, jag fick ont i magen efter maten. Jag mår bättre idag och eftersom vädret inte är det roligaste så blir det gymmet.

Nu måste jag få i mig lite mat.. annars har jag ingen energi för att träna. ;)


Ombyggnad pågår...

Publicerat: 2011-04-27 / 00:10:46 | Kategori: Livet
Som ni kan se så håller jag på att fixa med designen... det går just nu inte så bra som jag hade hoppats. Jag får säkert till det i morgon. :)


Grilla!!

Publicerat: 2011-04-25 / 18:53:05 | Kategori: Livet
En underbar och solig vårdag avslutas på ett underbart sätt. Grilla!
Om en liten stund kommer Peter och Mia över till oss. Då slänger vi på kotletter och majskolvar... mums!



Ha en underbar kväll!!


Söndag

Publicerat: 2011-04-24 / 15:38:58 | Kategori: Livet
Jösses vad länge vi sov idag... vi klev inte upp förrän halv ett. Ibland får man tillåta sig att sova länge.. det är så skönt. :)
Igår kväll var vi hos Oskar och Zandra. Det var riktigt trevlig! En ganska lugn tillställning och trevlig folk. Så ska det vara. Jag blev iof ganska sugen att gå ut och skaka rumpan lite men valde att vara kvar. Vi åkte hem runt ett tiden skulle jag gissa. Gick förbi Burger Corner och köpte med oss kebab hem. Helt underbart gott! Vi båda lyckades somna i soffan och vaknade till vid halv tre. haha

Solen skiner och det är underbart väder. Jag sitter på balkongen och solar nu medans Patrik är hurtig och är ute och springer. Jag tar det i morgon istället. Det är ju söndag och då slappar man. hihi
I kväll ska vi till mina föräldrar på middag. Vi har bjudit in Patriks föräldrar och bröllopet ska diskuteras och planeras. Vem vill/ska göra vad? Hur löser vi vissa saker? Ja, det är lite att prata om.
Det är första gången som vi samlar föräldrarna på middag. Dom har träffats många gånger men aldrig bara vi 6. Att det krävs ett bröllop för dom att äta middag tillsammans... lite roligt så där.

I morgon ska stakars Patrik jobba... han jobbar nästan alla röda dagar det här året. Tycker synd om honom men han får en extra semesterdag för besväret. Jag ska träna och försöka få bort alla kalorier jag har fått i mig. Min nya bloggdesign ska även göra premiär. Jag hoppas den blir fin. På "pappret" är den super fin men man vet aldrig när man kör den online. Håller tummarna!

Nu ropar solen på mig. Ha en underbar dag!


Nytt linne till sommaren

Publicerat: 2011-04-23 / 11:31:14 | Kategori: Livet
Jag har gjort något som jag aldrig brukar göra.... beställt ett linne på nätet.


Tyckte att den var lite kaxig och var bara tvungen. hihi Ni kan hitta linnet och en massa andra roliga prylar här


Underbart väder!

Publicerat: 2011-04-23 / 11:14:35 | Kategori: Livet
Vilket underbart väder det är idag! Solen skiner och det är klarblå himmel!
I går kväll var vi bara hemma och kollade på film, Inception med Leonardo Dicaprio. Det var en till början väldigt konstig och rörig film. Det tog ungefär en timme innan jag fattade hur allt hängde ihop men jag kan verkligen rekommendera film. Man måste tänka till hela tiden och såna filmer gillar jag. :)



I dag ska vi till Patriks föräldrar på påsklunch/middag. Det ska målas ägg, ätas en massa mat och godis. Trevligt!
Jag kommer ha gått upp minst 3 kg efter påsk... haha men det är värt det. Det är bara påsk en gång om året. ;)
Vad som händer i kväll vet jag inte. Någon som vill träffas och umgås med oss??

Nu ska jag dricka kaffe och sen hoppa in i en dusch.

Ha en underbar dag i solen!! :D

Glad påsk!!

Publicerat: 2011-04-22 / 17:52:19 | Kategori: Livet
Jaha.. då var påsken här. Hela helgen är uppbokad med alla familjer och det kommer nog att bli ganska mycket mat. hehe
Jag får lägga i en högre växel i träningen nästa vecka så får jag inte dåligt samvete över all mat och godis jag ska äta.

I går kväll var jag hos Mia och drack vin och spelade Dance central på Kinect. Var en ganska lugn kväll... skönt. I daghar jag varit hos min farmor och ätit äkta småländsk ostkaka, äppelkaka och bullar. Gott!!
Vad som händer ikväll vet jag inte.. Vad ska ni göra??


No pain, no game!

Publicerat: 2011-04-20 / 22:36:36 | Kategori: Livet
I dag blev det dubbla träningspass. Först körde jag 1 timme på gymmet med Mia. Det blev armar, bröst och lite ben. Tufft (för mig) men riktigt skönt.

Efter middagen och ett avsnitt av Biggest looser tog jag och Mia en promenad på 45 minuter. Jag kommer nog att ha lite ont i morgon men då är det bara att köra på igen.

Om jag vill ha en snygg kropp till bröllopet så måste jag ligga i... vill man vara fin, får man lida pin! :D






Dags att göra om lite här...

Publicerat: 2011-04-20 / 11:42:07 | Kategori: Livet
Jag har börjat tröttna på min blogg och ska göra om den. Som vanligt så vet jag hur jag vill ha det men jag måste bara komma på ett bra sätt att göra det...
Jag har börjat på headern och förhoppningsvis blir den klar i dag och då sker "renoveringen" i morgon! :)

Nu ska jag äta lunch och sen runt två tiden drar jag till gymmet med Mia.


Måndag igen

Publicerat: 2011-04-18 / 10:04:59 | Kategori: Livet
Helgen är över.. igen. Jag tycker att helgerna är lite för korta ibland. Man hinner inte med så mycket som man skulle vilja. Fredag kvällen var väldigt lugn, vi var hemma och kollade på film.

På lördagen hade vi bokat in en dag för bara oss. Vi hade bestämt att vi skulle åka till Sala för att kolla vad deras juvelerare hade att erbjuda. Jag vet hur jag vill att min vigselring ska se ut och priserna varierar ganska mycket. En juvelerare i Sala kunde bygga ringen för ett ganska billigt pris om jag hade nå guld hemma som bara låg och skräpade. Men det har jag ju inte... jag använder inte så mycket guld. Det är därför jag vill att min vigselring är i vitguld. Vi får se hur vi gör, det är lite tid kvar innan jag måste bestämma mig.
På kvällen hade vi grillpremiär. Vi grillade fläskytterfilé, drack champagne till fördring, gott rött vin till maten och hade riktigt trevlig. Vi jobbade lite med festprogrammet till bröllopet och hade en jätte romatisk kväll. Precis vad vi behövde. <3

På söndagen hade Patrik och hans innebandylag cup som började kl 9 på morgonen. Jag slappade mest på morgonen och sen på eftermidagen åkte jag och mamma till nya IKEA på Erikslund och City Gross. Jösses vad stort IKEA är!! Nästan gång jag åker dit ska jag ha stegräknare med mig för att se hur långt man går... det tog en och en halv timme att gå i genom.
När jag kom hem tog jag över tvätten och Partik gjorde lasagne. mmm gott!

Nu är det som sagt måndag igen och veckan är för en gång skull ganska fullbokad. I kväll har jag t ex Bifrost damklubb. Vi ska ha ölprovning och sen äta smörgåstårta. Sen blir det mycket träning, vi ska träffa cateringfirman, måste laga min cykel och sen så är det påsk. Det blir nog en rolig vecka. :)

Ha en underbar dag i solen!!


Träningsvärk....

Publicerat: 2011-04-15 / 17:22:48 | Kategori: Livet
Efter gårdagens ganska håda pass på gymmet så har jag en rejäl träningsvärk i både armar och ben. Detta hindrade dock inte mig från att gå fram och tillbaka till stan i dag. När solen skiner så säger inte jag nej till en promenad.
Jag måste säga att jag har varit riktigt duktig hela veckan. Jag har tränat varje dag! *klapp på axeln* Nu gäller det bara att hålla sig till att träna 5 gånger i veckan för att få till bröllopsformen. Det fixar jag!

Jag fick lite dåliga nyheter idag... jag kan inte börja jobba på måndag. Personalavdelningen på mitt nya jobb har fortfarande inte skickat mitt anställningsavtal till min chef och jag får snällt vänta en vecka till.
Om det vackra vädret håller i sig så kommer jag inte att gråta om jag får vara hemma men min plånbok är inte lika glad. Jag hoppas att jag får a-kassa snart så att Patrik inte behöver betala allt den här månaden också... jag gillar inte att lägga över alla räkningar på honom men finns det inga andra alternativ så måste man.

Detta ger min också lite mer tid till att få hålla på med allt inför bröllopet. Vi har precis fyllt i ansökan om hindersprövning och namnändring. Allt börjar bli mer och mer verkligt. Om 3 och en halv månad kommer vi att stå där som äkta makar... jösses!! Så spännande!!
Vi ska försöka att få det mesta gjort så snart som möjlig, helst innan midsommar vill jag att vigsel- och festprogrammen är så gott som klara. När anmälningstiden har gått ut så är det dags för bordsplaseringen... den kommer att ta tid men samtidigt väldigt kul!!

Nu tänker jag hälla upp ett glas vin och njuta av att det är helg!

Någon som har fått post??

Publicerat: 2011-04-13 / 17:30:26 | Kategori: Bröllop
Om ni har fått ett litet kuvert med en sån här i....


då är just DU/NI speciella för oss och därmed inbjuden till vårt bröllop!

Med snart 100 dagar kvar så börjar nerverna komma nu. Inbjudan är utskickad till alla våra speciella vänner och underbara familj och det känns sssåååå kul! :)

Checklistan. Så här långt har vi kommit:

Bestämma datum: KLART!

Bestämma kyrka: KLART!

Boka kyrka: KLART!

Tärnor: KLART!

Bestman: KLART!

Berätta för föräldrar: KLART!

Fotograf:

Bestämma gästlistan: KLART!

Färgtema: KLART!

Fixa Save the date/inbjudningskort/placeringskort/festprogram: Save the date, inbjudningskort - KLART!

Skicka Save the date/inbjudningskort: KLART!

Prova/Beställa bröllopsklänning: KLART!

Präst:

Musik till kyrkan: DELVIS KLART!

Ordna festlokal: KLART!

Maten: DELVIS KLART!

Ordna toastmaster: KLART!

Ordna bröllopskläder till Patrik: KLART!

Bestämma blivande efternamn:
KLART!

Brudbukett:
Klart!

Boka frisör/sminkös: Sminkös - KLART!

Bestämma/Fixa örhängen/halsband: KLART!

Bordsdekorationer: KLART! Jag ska göra dekorationerna själv

Jag ska nu börja med festhäftet. Det kommer att bli ett sort jobb men som tur är finns det väldigt mycket inspiration på nätet. :)

Spänningen stiger för varje dag!!


Tomteverkstad?

Publicerat: 2011-04-10 / 16:35:26 | Kategori: Bröllop
Känns nästan som det här hemma.... Papper, lim och satinband överallt haha

Inbjudan är nu helt klar och utskriven. Äntligen!!
All praktisk information som behövs för den stora dagen är klar och även den utskriven.
Nu ska jag bara limma fast ett rött satinband på inbjudan, skriva adresser på kuverten, på med frimärken sen kan jag slappna av. :)

Jag måste påpeka att inbjudan har jag gjort helt själv... (patrik har kommit med förslag men jag tänker ta åt mig äran). Vi är supernöjda och jag hoppas att de som får en inbjudan tycker att de är fina. :)

Jag lägger upp en bild när vi har skickat ut dom...


Lätt panik!!!

Publicerat: 2011-04-08 / 11:04:48 | Kategori: Bröllop
Prästen som vi hade bokat till bröllopet har hoppat av!! Vi bokade honom för ett halvår sen och vi bokade honom för att jag och min familj känner honom väl men i veckan mailade han min pappa och sa att han inte hade tid. Besviken?? Ja, det är bara förnamnet... jag är väldigt irriterad. Vi hade ju bokat... Att avboka 3 månader innan är dålig stil!!

Jag har efter mycket om och men hittat min konfiramtionspräst (han fanns visst på facebook) och jag håller tummarna på att han vill och kan viga oss. Jag har alltid gillat honom :)
Om inte han kan på det datum som vi har sagt så vet jag inte vad jag gör... jag vill ssssååååå gärna ha en präst som känner någon av oss. Det blir mer personligt och avslappnat då. Har vi en präst som vi känner oss lugna med så kommer jag nog inte vara lika nervös.

Hoppas, hoppas! Jag får väl be till gud.... Snälla gud?!?



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus