Dålig start på dagen...

Publicerat: 2010-10-29 / 12:04:12 | Kategori: Livet

Morgonen började inte på bästa sätt. Först vägrade kroppen att vakna, låg och snoozade lite för länge. Stressar ut till bussen och märker snabbt att den är försenad. Med 6 minuter!
Jag ska förklara lite snabbt.. jag bor på Haga och busshållplatsen vid mig är den andra efter ändhållplatsen för linje 14. Det tar 30 sekunder för bussen att åka till mig. På morgonen går det en buss 05,40, linje 11 som utgår från Norra Malmaberg via Haga och sen går avgår den första turen för linje 14 från Haga 06,18.
Alla andra busslinjer har en buss som går även runt tio i sex men inte min linje. När jag tar 06,18 bussen så har jag ca 4 minuter på mig att ta mig till tåget när jag väl har kommit ner till centralstationen. Det tar ca 5-6 minuter med bussen ner dit.
Det är tajt om tid men man hinner oftast.... om nu bussen går i tid så att säga.
Ni kan ju snabbt räkna ut att om bussen är 6 minuter försenad, det tar 5 minuter att åka ner.. ja, då missar man tåget.

När jag väl kom ner till stationen så stängdes dörrarna på tåget och började rulla. Hade bussen bara kommit 30 sekunder före hade jag hunnit. Men nej nej!
Jag blir ssssåååååå trött. Hur kan man vara sen?? Speciellt när det är många som ska med tågen på morgonen. Det är ju dessutom den första turen på morgonen!!! gggrrrrr

Jag var ganska putt hela vägen och det var tur att tåget höll tiden. Annars vet jag inte hur arg jag hade blivit.
Men efter regn kommer solsken.. eller vad man nu säger. hehe
Jag har fortfarande hutlöst mycket att göra på jobbet men inget är super brådskande. Jag slipper känna någon stress och kan njuta av att det är fredag och snart långledigt för min del. Wonderbar!! :D

Efter jobbet ska jag till Bålsta och äta middag och dricka några öl med Lotta från jobbet. Riktigt kul kommer det att bli.
I morgon åker vi till Stockholm för lite shopping och sen är det kryssning med hela gänget som gäller. 24 timmar med ett gäng galningar på Silja Galaxy. Jag längtar!!
Det kommer att vara full fart framåt i ett helt dygn och jag hoppas att det blir så kul som det brukar vara. Jag kommer att vara helt slut i en vecka. haha
Tur att jag är ledig på måndag. ;)

Ha en trevlig fredag!!




I dag är ingen vanlig dag...

Publicerat: 2010-10-27 / 13:01:15 | Kategori: Livet
För det är min födelsedag!! Grattis till mig!

Nu är jag närmare 40 än 20 år... Lite ångest har jag men ålder är väl bara en siffra. Eller hur? 31 år är inte så farligt..
Jag både känner mig och ser ut som att vara 25 år. Jag har inga rynkor, gråa hårstrån och är pigg i kroppen.
Det här är toppen!

I kväll ska jag fira min dag med min älskling, bästa Tina och hennes Per. Vi ska ut och äta på Grekiska Kolgrillsbaren har jag bestämt. Det är det bästa när man fyller år.. man får bestämma precis allt. :D
Någon mer som vill komma och göra oss sällskap så är det bara att höra av sig.

Jag fick ett jätte vackert halsband av min älskling. Han vet exakt vad jag gillar. Varje gång jag får smycken i present av honom så träffar han rätt.

Det är lite tråkigt att jag fyller år på en onsdag, då kan man inte riktigt fira loss men jag får göra det i helgen när vi åker på kryssning. :D

Ha en underbar dag! Det tänker jag ha!!


Rätt spår igen

Publicerat: 2010-10-23 / 16:00:25 | Kategori: Livet

Jag börjar redan må bättre. Efter att ha öppnat mig, vilket jag inte gör så ofta, så har jag fått så många fina kommentarer från mina vänner. Deras kärlek som de har visat värmer mitt hjärta och jag vet att jag har vänner som stöttar till 100%.

Tack för att ni finns!

Jag kände ändå att jag behövde lite mer uppmuntran så jag drog med min mamma till Ursulas Fest & Bröllopskläder. Jag hade bara tänkt att kolla om dom hade fått in något nytt och sen vet jag att jag alltid blir glad när jag tittar på klänningar. :) 
Vad jag inte visste när jag klev in i butiken var att jag skulle hitta min klänning.
Jag har provat många klänningar och det har alltid varit ungefär samma sort, den klassiska tubklänningen, men jag hittade en riktigt vacker, stilren halterneck klänning som jag blev helt galet kär i. När jag fick på mig klänningen gick det ett rus i hela kroppen och jag visste att det var rätt.

Jag kände mig så vacker och när jag även fick en slöja så var det klart. Jag har hittat min klänning!!

Om 3 veckor ska jag, mamma och mormor ner och prova den igen. Den gången ska jag ta med min tiara och få se allt tillsammans. Spännande.

Medans jag fortfarande hade ruset i kroppen, åkte jag hem och hämtade upp Patrik. Vi åkte ut till Skerike kyrka, den vi har bokat, och tog oss en titt. Vi var båda överrens att det var rätt kyrka som vi har valt. Riktigt vacker.

Glädjen växer inom mig just nu och det kommer den nog att göra hela dagen och kvällen.
I kväll ska jag träffa tjejerna och dricka lite vin. Det ska bli så kul... det var ett tags sen och jag behöver verkligen det här. :D

Nu väntar jag på att bakpotatisen ska blir klar och sen göra mig i ordning för en rolig kväll.

Ha det bra!!


Varför?

Publicerat: 2010-10-22 / 12:52:49 | Kategori: Livet

Jag har inte riktigt varit mig själv den senaste tiden. Speciellt inte de senaste dagarna.
Det är mycket som går runt i mitt huvud. Många tankar, känslor och funderingar. Det tråkiga är att det är inte många glada tankar utan mest negativa. Många varför och vad vill jag...

Vill jag se ut så här?
Varför gör jag inte mer för att bli smal?
Varför slåss jag mot mig själv?
Varför är jag lat?
Varför mår jag dåligt?
Vad vill jag?

Jag känner att jag har blivit mer inåtvänd och sitter mer och tänker för mig själv än att lyssna på folk runt om kring mig. Varför? Jag som alltid annars är glad och älskar att vara runt människor vill just nu helst gömma mig i ett mörkt rum.

Om några dagar blir jag ett år äldre.. 31 år. Jag passerar då trettio årsgränsen... jag blir gammal.
Kan det vara en anledning till dessa tankar?

En sak vet jag iaf... jag saknar det sociala liv jag hade innan jag började pendla. Då hade jag både tid och energi att träffa vänner efter jobbet. Nu förtiden kommer jag alltid hem sent och är trött. Jag vill men orkar inte träffa mina vänner, jag har helgerna på mig och då hinner man tyvärr inte så mycket. :(
Men det är nog slut med det om 3 månader. Då går mitt vikariat ut och om jag har hittat ett jobb i Västerås så kommer jag att ta det.
Missförstå mig inte, jag älskar min nuvarande arbetsplats men långa dagar, sturl med tåg och brist på sömn påverkar mig enormt mycket.

Det finns en sak till som bidrar till att jag mår dåligt. Tyvärr så kan jag inte ta upp det här... då kommer det bli ett jävla liv i luckan och det vill jag inte. Men jag kan säga så här: jag är jävligt trött på att behöva göra och tänka på allt själv. Varför ska det vara så svårt att lyfta på arslet, tänka ut något och kolla upp det utan att jag ska behöva säga något? Jag vill inte vara någon tjatkärring men ibland har jag inget val.

Jag har fortfarande många negativa tankar och jag måste ta tag i dom innan dom tar över.

Jag vill vara glad igen!!

Nu är det snart helg och jag behöver hitta på något som jag vill och som gör mig glad.


Underbara år!!

Publicerat: 2010-10-19 / 08:07:00 | Kategori: Livet

I dag firar jag och min älskade Patrik 7 år tillsammans! <3
7 underbara år har bara flugit förbi och många fler år ska det bli.

Jag har sån tur att jag har Patrik och all kärlek han ger till mig varje dag är obeskrivlig. Vårt förhållande har växt sig starkare för varje år och jag är glad att jag har honom. Jag skulle gå genom eld och vatten för honom.

Jag älskar dig Patrik. Du är mitt allt!! <3


Storstädning

Publicerat: 2010-10-17 / 14:10:39 | Kategori: Livet

Jag och Patrik har varit riktigt duktiga nu!

Båda vaknade tidigt och drog oss en liten stund innan vi gick upp och gjorde frukost. Efter frukosten drog Patrik fram dammsugaren och jag gick ner till tvättstugan och tog hand om det enormt stora tvättberg vi har samlat på oss.
Det är bara lite småplock kvar sen är det ssååå fint i lägenheten. :)

Igår var vi bara hemma och tog det lugnt. Åt varma mackor och kollade på film, "Fool´s Gold". Riktigt bra.. den rekomenderar jag varmt.

Det var skönt att bara vara hemma och inte göra något speciellt. Vi har haft något inplanerat varje helg de senaste halvåret och nu är vi "lediga" i två veckor innan det är dags för nästa grej. Nice!!

Nu måste jag vika det sista sen åker vi till mina föräldrar och hämtar vår nya kaffebryggare som mamma har köpt.. vi får självklart betala för den men tanken är värd mycket!


Börjar må bättre..

Publicerat: 2010-10-15 / 19:39:47 | Kategori: Livet
I dag har jag varit hemma sjuk. Redan igår när jag vaknade mådde jag dåligt men åkte iaf till jobbet.. men jag klarade bara av att jobba i 3 timmar innan kroppen sa stopp.
När jag kom hem hade jag feber och gick och la mig på en gång.
Idag mår jag bättre. Febern är borta, halsen gör fortfarande ont och näsan rinner men jag står iaf upp. :)

Förra helgen och den här veckan har gått fort. Förra helgen var vi i Bommersvik på bröllop. Det var ett vackert och oerhört roligt bröllop.
Det enda negativa var maten.. både förrätt och huvudrätt var skaldjur och fisk. Jag äter vaken skaldjur eller fisk. Min bordsherre var dock snabb och fixade att jag fick en annan förrätt och jag hittade en risotto som jag kunde äta från buffén. Brödet var grymt gott. :D

Både jag och Patrik hade super kul och önska brudparet all lycka för framtiden!!


De vackra brudparet!

Veckan har gått i full fart framåt. Träning, mycket jobb och trevligt umgänge kan nog bäst sammanfatta veckan. Tyvärr så var det träningen som utlöste förkylningen som sedan blev feber.. men lite skit får man ta.

Nu är det fredag och helg.. igen. Vi har för första gången på flera månader inget inplanerat. Det känns helt underbart!
En fri helg. hahahaha

Ikväll är Patrik iväg och kollar på hockey och jag ska ligga i soffan och kolla på Idol. Bara slappa med mitt te och försöka bli frisk.
Vad som händer i morgon beror på hur jag mår... men jag hoppas på en lugn dag.

Vad ska ni göra??


Kyrkan är bokad!!!!

Publicerat: 2010-10-08 / 11:34:48 | Kategori: Bröllop
Nu börjar allt falla på plats. 3 av 4 stora och viktiga poster i planeringen är bokade och klara. 

Präst: klart!
Lokal: klart!
Kyrka: klart! 

I går ringde jag till Skerike församling och bokade Skerike Kyrka. Nu blev allt verkligt!!
Bokningsbekräftelsen som jag fick via mail ser jag som ett heligt dokument. haha



Det blev den här kyrkan vi var och kollade på först. Den är jätte fin och på sommaren är det grymt vacker där ute. Jag är ssssåååååå glad!!!! :D

Annars så går planeringen ganska sakta, om jag ska vara ärlig. Jag hoppas att vi kan komma igång nästa vecka och att vi även får svar från en av cateringföretagen som vi har kontaktat.
Jag har även gjort en förändring ang mina brudtärnor. En av mina tjejer har jag nästan tappat kontaken med. Vi har inte träffats många gånger sen maj och jag kände att det var fel att ha henne som brudtärna.
Jag kände mig sssåååååå elak när jag pratade med henne om det igår men hon sa att hon förstod mig.
Förlåt vännen!

Det var dock inte så svårt att hitta någon som kunde fylla hennes plats. Jag frågade Sanna om hon ville vara min tärna och det var självklart att hon ville det.
Nu har jag verkligen mina absolut bästa tjejer vid min sida på vår stora dag och det är jag glad för.
Tina, Louise och Sanna, tack för att ni finns!!!

Om några timmar är det helg. YEAH!!
Kvällen blir super lugn. Vi ska ladda våra krafter inför lördag, då är det full fart och en massa festligheter. Vi åker ner till Bommersvik på bröllop. Det är Patriks kusin Jenny som gifter sig med sin älskade Putte. Det ska bli sssåååå kul!
Jag älskar att gå på bröllop! hihi

Vad ska ni göra??

Ha en super trevlig dag!


Bröllopsformen - Here I come

Publicerat: 2010-10-05 / 21:55:02 | Kategori: Livet
Nu är jag verkligen igång med träningen. I går var det vattengymnastik, idag blev det simning, i morgon blir det både spinning och core och på torsdag (om jag kan röra mig) blir det shape. Sen får jag vila under helgen för att köra igång lika hårt veckan efter.

Jag vet hur jag vill se ut och jag vet vad jag måste göra för att få det jag vill.
Det är bara att kämpa.. hårt!!!
Det finns inga genvägar till en snygg kropp. Jag har tur som har jobbarkompisar och vänner som hejar på, motiverar och stöttar mig. Annars vet jag att jag hade gett upp efter första träningsvärken.

Tack mina vänner!!

Nu ska jag packa om väskan och hoppa i säng. Det är en ny och tuff dag i morgon.


Vår bok har kommit!!!

Publicerat: 2010-10-04 / 21:41:48 | Kategori: Bröllop
För en vecka sen beställde jag ett bokpaket från Presentkuriren, Vårt bröllop. Man fick 2 böcker, Planeringsbok – från frieri till den stora dagen och Minnesbok – hälsningar, foton & andra minnen.
I dag kom dom... wwwiiiiiiiiii!

Det finns många bra tips och vad man kan tänka på när det gäller... ja, ALLT!!
Så super bra!! Nu är jag i sjunde himlen!!
Den här planeringsboken kommer att vara till mycket hjälp.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa och drömma mig bort.


Måndag igen..

Publicerat: 2010-10-04 / 10:36:01 | Kategori: Livet
Då var helgen över... igen. Jag har haft fullt upp hela helgen. Fredagen var dock lugn. Vi var bara hemma och slappade, vilket var riktigt skönt efter en tuff vecka.

På lördags morgonen gick vi upp tidigt och tvättade. Runt två tiden åkte jag och hämtade min svägerska Helena och vi drog i väg till Stockholm. Vi blev lite sena och hann bara med att shoppa i två butiker innan vi tog tunnelbannan till Katarina och för att vara med på Helena och Patriks kusin Jennys möhippa. Möhippan började redan på morgonen men jag och Helena valde att bara vara med på kvällen. Hemma hos Katarina bjöds det på snittar, ost, kex, frukt och champagne Eftersom jag körde så blev det ramlösa för min del.
Kvart över åtta blev vi hämtade av en axi för att åka ner till gamla stan och restaurang Le Rouge. Riktigt fin restaurang men grymt dyr. Ingen restaurang jag går till i vanliga fall. Jag åt bara huvudrätt, kavlentrecóte med rödvinsky och potatisgratäng och drack vatten men kalaset gick på 330:-. Tur att jag inte drack vin eller åt efterrätt.. då hade det blivit riktigt dyrt. Det fanns ingen efterrätt för under 100:- på menyn.
Maten var inte så god heller... men jag väger upp det mot trevligt sällskap. Det var en riktigt trevlig kväll. :)

Vi gick från restaurangen halv ett och några skulle vidare till café opera men jag och Helena bestämde oss för att åka hem. Jag visste att det skulle bli en lång resa hem och började bli trött redan på restaurangen. Helena skulle till Kvicksund och det blev 1 timme längre bilresa hem. Jag lyckades även få en p-bot där jag hade ställt bilen i Bromma. Fan vad sur jag blev!!

Varken jag eller Helena såg en skylt där det stod parkering förbjuden och det stod en bil framför och bakom mig som inte hade fått en bot.
Enligt p-boten så stod jag för nära korsningen... suck!! Det är INTE billigt att parkera fel i sthlm kan jag lova och nästa gång tänker jag fan betala för parkering, det är garanterat billigare.

Jag kom hem 03.20 och var grymt trött. Patrik och Per spelade fifa, drack öl och hade även haft whiskeyprovning under kvällen. De var ganska runda under fötterna. Jag gick och la mig på en gång och runt halv fem kom Patrik och la sig.
När han vaknade på morgonen var huvudet väldigt tungt och han var inte kapabel att köra bil så jag var snäll och ställde upp när han och Per skulle till innebandyn. Patrik skulle inte spela utan jag drog iväg honom till Irsta kyrkan för att ta en titt på den. Vi har ju fortfarande inte bestämt kyrka till bröllopet.
Den var jätte fin och geografiskt ligger den bäst till då festlokalen är utanför Irsta. Vi åkte även förbi Kärrbo kyrka men den föll oss inte i smaken.
Nu står det mellan Skerike kyrka och Irsta kyrka. Jag tänker låta Patrik bestämma. Båda är vackra och alla våra gärster får plats.

Efter kykan så såg jag till att han fick lunch (han fick betala själv) sen hem till min mamma på kaffe. Vi var där en stund innan vi åkte ner till stan för att lämna tillbaka en cd jag hade lånat från Amaryllis blomsterhandel och sen gick vi till Glada Oxen och betalade en handpenning till poolen inför bifrost damklubb om en vecka.

Stackars Patrik som blev med släpad hela dagen när han är bakis. Rätt åt honom.. lite måste han få lida. hehe
Kvällen blev sen väldigt lugn. Vi åt tacos och kollade senare på en dokumentär om fetma i USA, Killer at large, där man tog upp hur lite man gör för att förhindra att barn blir överviktiga. Jag rekomenderar alla att se den.

Nu är det ny vecka och nya utmaningar. Det blir en tuff vecka, mycket på jobbet och mycket träning. I dag på lunchen ska jag köra vattengymnastik, i morgon gym, onsdag spinning och torsdag shape. Det kommer att bli jobbigt men vad gör man inte när man vill bli snygg. Det finns inga genvägar till en smal och snygg kropp och jag är beredd på att kämpa!



Till min älskade Patrik!

Publicerat: 2010-10-02 / 11:23:31 | Kategori: Livet
Så vacker <3


Oktober!

Publicerat: 2010-10-01 / 08:35:57 | Kategori: Livet
Det är redan oktober. Vad hände med sommaren? Den bara flög förbi i en j***a fart.. hann knappt med.

Jag gillar hösten. Snart är det vackra färger på träden, frosten glimmar när solen går upp på morgonen och det är riktigt kul att springa igenom en lövhög. haha
Sen gillar jag oktober speciellt mycket då jag fyller år.. 26 dagar kvar. :)

På jobbet händer det lite grejer. En kollega slutar den 29 oktober, vilket är riktigt tråkigt... vi är redan underbemannade och nu blir vi en färre. Jag varken vet eller förstår hur cheferna tänker.

Vi har iaf fått in en ny tjej igår, Linda. En trevlig tjej.
Jag har fått i uppdrag att lära upp henne.

Jag har absolut inget emot att dela mina kunskaper och lära upp en ny men jag känner stressen flåsa mig i nacken.
Efter att nästan bara koncentrerat oss på årsbokslutet så ligger vi efter med allt annat och vi jobbar hårt för att komma ikapp.. att ta in en ny som man ska lära upp tar ganska mycket av ens tid, vilket gör att mitt arbete blir lite lidande. Inte så mycket att göra åt.. det är bara att gilla läget och göra det bästa av det.

Meeen... det är ju fredag idag. YEAH :D

Kvällen blir väldigt lugn för mig. Vad Patrik ska hitta på vet jag inte. I morgon ska jag upp tidigt och tvätta, sen runt 13-14 tiden drar jag och min svägerska Helena till Stockholm för shopping och möhippa. Jag har tänkt att ta bilen dit. Vi vill inte stressa igenom middagen på kvällen för att hinna med sista tåget som går 23,37. Kan vara skönt att ta en vit helg också.. Om jag kör så är det enklare att säga nej till alkohol och säga ja till vatten. :)

Jag har en känsla av att det kommer att bli en bra dag och en härlig helg! :D

Vad ska ni göra??



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus