Mysig helg

Publicerat: 2010-11-30 / 08:36:56 | Kategori: Livet
Bättre sent än aldrig, eller hur?!? :)

Helgen har varit underbar, kall och full av överraskningar I fredags blev det en ganska lugn hemma kväll med Idol och mys. Vi kände inte för att göra något speciellt.
På lördagen bar det av mot sthlm och ett romantisk dygn. Vi hade planerat att åka med tåget som skulle avgå 11,53 men när vi kom ner till stationen fick vi veta att tåget inte skulle gå förrän kl 14. Kraftiga förseningar på tågen som kom från Göteborg eller Örebro. Jag är inte förvånad... tåget är alltid sena när de kommer via Örebro. I stället för att vänta i två timmar, fick vi istället ta tåget till Sala som avgick 12,27 och byta där till tåget mot sthlm via Uppsala och Arlanda. Vi var framme 14,21 i sthlm.

När vi kom till hotellet så slängde vi in väskan och drog vidare till Naturhistoriska museet och Cosmonova. Vi vill se filmen om rymdteleskopet Hubble.



I filmen får man följa astronauternas förberedelse inför den avgörande servicefärden till Hubble, vårt "öga" ut mot galaxer vars ljus måste färdas miljarder år för att nå oss eller platser så avlägsna att det förmodligen är omöjligt för oss att någonsin ta oss dit. Upplev rymdpromenaderna och det gigantiska rymdteleskopet på nära håll, i världens största filmformat, filmade medan Hubble svävar fram i 27 000 kilometer i timmen runt vår jord!

Några bilder som Hubble har tagit i universum:









Riktigt häftigt!!

Efter Cosmonova gick vi runt i gamla stan och kollade på julmarknaden, sen promenerade vi tillbaka till hotellet vid Östermalmstorg. Det är en ganska bra promenad. Vi tog en vätskepaus på en irländsk bar på vägen. :)
Efter att ha ätit en god middag i hotellrestaurangen gick vi iväg till Maxim teatern och Raw. Mycket folk men grymt kul. Jag skrattade sssåååååå mycket! Kristoffer Appelquist och Özz Nûjen.. jag finner inga ord. Helt fantastiska!!

Vi började söndagen med en god frukostbuffé innan vi checkade ut och gick runt i stan och kollade på fler julmarknader. Vi tog tåget 15,07 tåget hem. vilket avgick i tid.
Det är alltid lättare att ta sig från sthlm än till sthlm.

när vi väl hade kommit hem så började jag julpynta lägenheten. Adventljusstakar och stjärnor i fönstren, julgardiner och en lite "juligare" duk i köket. Tomtarna kommer inte fram förrän efter Lucia, känns lite tidigt.

Nu är det tisdag.. redan. Vad hände igår? Dagen gick ganska fort och det var inte riktigt min dag. Jag hade sovit jätte dåligt på natten, tågen var försenade, bussen i sthlm var försenad och det var satans kallt. Dock gick det mesta bra på jobbet och det var inte heller några problem att komma hem. Jag köpte en gymboll igår också. Nu j***** ska det tränas och jag har träningsvärk i magen idag. haha
Jag körde också ett pass med wii fit. Jag testade allt som fanns, var helt slut efter 1 timme men det känns skönt i dag. :)


Jag ska nog köpa en sån här till mig själv i julklapp, kan nog få ett bra pris via jobbet.

Apropå jobb, nu måste jag fortsätta. Jag var på jobbet väldigt tidigt, kl 7,15 klev jag in genom dörren. Det var länge sen jag var så tidig. Bra jobbat Anna!!

Ha en super bra dag!!



I love Change

Publicerat: 2010-11-26 / 09:37:23 | Kategori: Livet

I går kväll var jag och Sanna på klubbkväll på underklädes butiken Change. Det var bra rabatter och det fanns hur mycket snygg som helst. Jag hade ganska svårt att välja något.
Jag hittade en super gullig rosa bh och tog min vanliga storlek men det var inte helt rätt. Jag kunde gå ner en storlek, till 75. Kupstorleken väljer jag att hålla hemligt men jag kan säga att tuttarna har inte blivit mindre. :D

Första dagen på dieten gick bra, förutom att jag glömde matlådan hemma och gick ut och käkade med Maria och Lotta från jobbet. Men jag fick i mig det jag skulle få i mig, så jag är nöjd. Nu är det helg så det gäller att tänka till så att man inte faller tillbaka på en gång. Men jag tror det blir lugnt, motivationen är så hög just nu och jag vet vad jag vill. Dessutom så kommer jag att röra riktigt mycket på mig, speciellt under lördagen. Då åker jag och Patrik till Stockholm för en mysig och romantisk helg. Under dagen ska vi gå på Naturhistoriska riksmuseet, det blir kanske lite shopping och mycket promenerande, under förutsättning att vädret är bra. Jag har även fixat biljetter till Raw Comedy Club på kvällen. Det ska blir riktigt kul!
Lineup för kvällen är:


Özz Nûjen


Kristoffer Appelquist


Aron Flam


Kodjo Akolor


Värd: Mårten Andersson

Det är också tv-inspelning för Kanal 5. Jag får piffa till mig lite extra ifall man hamnar i bild. ;)

I kväll blir det lugnt. Jag ska kolla med min bror Mattias om jag kan få låna, alternativt köpa hans wii balance board och då blir det att spela spel. Kul. :D

Vad ska ni göra i helgen??


I dag är den första dagen i mitt liv..

Publicerat: 2010-11-24 / 12:11:58 | Kategori: Livet
Den frasen har jag sagt alldeles för många gånger. Hur många gånger har jag inte sagt att jag ska äta mindre, träna mer och sluta röka?? Ja, jag tappade räkningen för länge sen.

Den här gången hoppas jag dock att det går bättre. Motivationen är på topp och drömmen är att ha ett häslosamt liv, några kilon (ca 8 kg) lättare och rökfri på min bröllopsdag i juli nästa år. Tanken att stå där med en vacker klänning, snygg frisyr och en cigg i munnen... nä, det vill jag inte.

När det gäller rökningen så vill jag verkligen sluta men är rädd att samma sak ska hända igen.... att gå upp 17 kg. Men jag har en plan som jag tror kommer att hjälpa.
Om jag börjar med träningen, och då menar jag regelbundet, inte som nu när det är någon gång i veckan utan 3-4 i veckan. Då har ämnesomsättningen, blodcirkulationen och allt det där fått en fart. Jag har hunnit ändra matvanor och förhoppningsvis skippat snacksen innan det är dags att fimpa.
Jag vill inte säga när jag planerar att sluta men jag lovar att ni kommer att märka det.

Tror ni att jag kommer att lyckas den här gången??


Klänningen är bokad!

Publicerat: 2010-11-20 / 16:51:57 | Kategori: Bröllop
Nu är klänningen bokad och klar. Jag, mamma, mormor och Sanna var ner till Ursulas i dag och provade den klänningen som jag blev kär i. När jag satte på mig den så var den alldeles för tajt emot när jag provade den sist. Först trodde jag att jag hade gått upp i vikt med sen såg jag att den hade blivit insydd.
Klänningen var uthyrd förra helgen och dom hade inte hunnit sprätta upp den till den vanliga passformen.

När det väl var gjort så satt klänningen mycket bättre. Jag hade med mig ett par skor och min tiara. Allt tillsammans med slöjan..... åh vad vacker jag blev!! :D

Jag är så nöjd!!

Allt blev plötsligt så mycket verkligare. Jag ska gifta mig med mitt livs kärlek. Kan man bli lyckligare?? Tror inte det. :D

Nu ska jag laga mat åt mig, Patrik och Elias. Det blir tacos.. mmm gott.

Mamma och pappa kommer runt sju tiden och hämtar Elias och kör ner oss till Lina på stan. Hon fyller år och det ska självklart firas!

Ha en trevlig kväll! Det tänker jag ha!! ;)


Fredagsmys

Publicerat: 2010-11-19 / 21:15:27 | Kategori: Livet

Det är äntligen helg.. igen. I dag gick jag från jobbet redan halv fyra. Första gången jag slutade så tidigt på en fredag. Men jag hade en bra anledning till att gå så tidigt. Jag skulle hämta mitt brufrö till brorson Elias hos han farmor och farfar.

Elias pappa, min bror Mattias, är på kryssning med jobbet och vi ställer upp som barnvakt ikväll och hela dagen i morgon. Elias älskar att sova över hos oss och vi älskar att ha honom här. Han och Patrik spelar alltid tv-spel, så jag behöver inte direkt vara orolig att han har tråkigt.
Samtidigt får vi leka lite mamma, pappa, barn med allt som tandborstning, frukost, lunch och hela biten. Elias är stor nog att sköt sånt själv, han fyller snart 10 år, men det är kul att få pyssla om honom.

I morgon bitti har Patrik innebandymatch kl 9 och då ska jag och Elias äta en lång frukost i soffan och kolla på teknat. När Patrik kommer hem får han "ta över" en stund. Jag ska åka ner till stan med mamma, mormor och Sanna för att prova brudklänningen som jag vill ha. Det ska bli så spännande. :)

På kvällen sen är det fest. Lina har fyllt år och vi ska fira henne rejält.

Nu ska jag kolla lite på tv och facebooka lite mer. :D

Ha en trevlig kväll!!


Inte bra..

Publicerat: 2010-11-17 / 11:53:19 | Kategori: Livet
Jag blir bara sämre och sämre på att uppdatera bloggen. Det kan ha något med att jag inte har tid att göra det på jobbet, är trött på kvällarna eller också för att det inte händer så mycket i mitt liv just nu.
Det ända jag gör om dagarna är åker tåg, jobbar, äter och sover. Det finns inte tid att göra så mycket annat.. tyvärr. På helgerna försöker jag hinna med allt jag inte hinner/orkar under veckodagarna. Träffa vänner, tvätta, städa och allt det tråkiga.

Planeringen med bröllopet står still, det har gjort det ett tag nu. Lite tråkigt men jag varken vill eller orkar göra det själv, intresset från den bliviande mannen är inte det största. :(
Vi är ju faktiskt två som ska ingå äktenskap.. Så jag har lagt det lite åt sidan och inväntar honom. Om jag sköter planeringen själv så blir han säkert lite sur senare och känner att jag struntar i vad han tycker och vill. Jag orkar inte tjata.. vill inte tjata heller. Varför ska jag tjata om vårt bröllop?? Han kan ju också lyfta ett finger.
Eller?? Har jag fel??
Nä, just det.
Fast jag kan ju erkänna att jag har en egen liten bok som jag skriver upp tankar och idéer som poppar upp i skallen. När han frivilligt tar upp bröllopet så ska han få se vad jag har tänkt. Inte innan... då tjatar jag bara.

Suck.. jag känner mig lite bitter. Det kanske märks. haha

En lite ljuspunkt i livet finns det i allafall.. min tjänst blir förlängt med en månad till slutet av februari. Bättre än inget. :)
Nu slipper jag stressa för att få tag på ett nytt jobb, jag har större chans att hitta ett jobb som jag verkligen vill ha.

Oj oj.. nu ska jag gå till McDonalds och äta lunch med Lotta. Lite skräpmat får man äta ibland.

Ha en bra dag!


HELG!!!!

Publicerat: 2010-11-12 / 16:37:34 | Kategori: Livet
Åh så underbart det är med fredagar. Sista dagen på arbetsveckan och snart helg!

I kväll är planen att bara slappa. Vecka har varit tuff och jag har haft mycket att göra. Sömn har varit en bristvara hela veckan också.
Men det jobbigaste har varit att inte träffa min älskling så mycket. Jag har jobbat över, han har haft möten, sen var det bifrost och afterwork igår. Jag är glad att han väljer att stanna hemma ikväll istället för att gå på hockey.
Massa mys!!!

Oj, jag fick precis ett samtal från bästa Louise. Det har hänt en olycka i jackobsberg och tåg är inställda eller kraftigt försenade. Olyckan hände ganska nyligen och ingen vet när tågen kommer igång.
Suck!
Det har inte kommit någon information om vad för slags olycka, om det är en olycka eller om någon har fått för sig att hoppa framför tåget.

Inte mycket att göra. Jag får snällt vänta och se.

Vad ni än hittar på... ha en super trevlig kväll!!





Afterwork på en torsdag?

Publicerat: 2010-11-11 / 16:31:23 | Kategori: Livet

Alla på Dustin har blivit bjudan på afterwork ikväll av LG. Vi får känna och klämma på lite nya produkter som dom har och sen blir det mat och dryck.

Jag borde egentligen åka hem och sova men gratis mat och dryck tackar jag inte nej till. :D 

I går hade Bifrost damklubb den årliga bowlingen. Det var riktigt jämt och mamma slog mig med några ynka poäng. Kul som f*n var det!
Vi gick sen till grekiska kolgrillsbaren och åt ljuvlig, god mat. mmmm Jag passade även på att prata med chefen ang catering till bröllopet. Jag och Patrik ska sätta oss någon dag och fixa ett förslag till dom så får vi se vart vi hamnar prismässigt.

Det blev ganksa sent i går och jag kom inte i säng förrän runt tolv tiden. Jag var inte så kaxig när jag vaknade kan jag säga. En dusch och sen var jag redo för att sätta mig på tåget och sova ytterligare en timme. Skönt..
Jag måste bli bättre på att gå och lägga mig i tid. I kväll är jag hemma runt halv tio tiden, då måste jag gå och lägga mig på en gång. I morgon är det ju fredag och då vill jag vara pigg... annars sover jag innan Idol har börjat. haha
Tror ni jag lyckas? ;)

Nä, jobba vidare. Om en timme är det dags för afterwork.

Ha en trevlig kväll!!


Snöoväder?!?

Publicerat: 2010-11-09 / 17:26:24 | Kategori: Livet

Jag vet inte om jag skulle kalla det för snöoväder men det blåser och snöar ganska friskt här i Nacka. Hemma i Västerås gör det likadant och där ska det snöa hela natten medans i stockholm går det över till regn. Kul? Nä, inte i morgon bitti iaf.

Jag gillar när det snöar. Det är så underbart! Vitt och fint. När det har lagt sig och solen kommer fram... det glimmar så fint. :D
Blåsten är däremot inte så kul. Den kan man gärna ta bort.

Jag är inte så oroligt om tågen går. Det här är ju ingenting emot hur det var i februari. Att jag hinner med mitt tåg på grund av försenade bussar och köer är mitt lilla problem. Så länge jag kommer fram till centralstationen så är jag nöjd.

Optimist? Ja visst!

Vad har hänt annars då? Inte så mycket... det är som vanligt mycket att göra på jobbet men jag känner att jag börjar komma ifas nu.
Det är alltid mycket att göra runt årsbokslut och man har haft andra prioriteringar. Nu försöker man komma ikapp.
I går jobbade jag in en timme och det var tänkt att jag skulle göra det idag också. Men det sket sig. Det var problem med tågen i morse som gjorde mig försenad till jobbet. Jag skulle ta 6,53 tåget men det var försenat från örebro och jag valde att ta direkttåget som avgår 7,14. Det går lite fortare då det inte stannar någonstans.
Tyvärr så kom vi ganska fort ikapp det andra tåget som var försenat och vi var även tvungna att stanna i Enköping för att slänga av en passagerare som vägrade betala för sin biljett. Fråga mig inte varför, det var bara det de sa.
Vi hann iaf ikapp det andra tåget som hade ett lokfel och åkte saktare än vad det brukar. Efter bålsta kunde vi dra om. 20 minuter försenad blev jag och jag missade bussen med 2 minuter. Det var bara att stå och vänta i en kvart.
Suck!! Inte vad jag behövde idag men det var bara att rycka på axlarna. Inte mycket att göra åt.

Nu håller jag tummarna att jag kommer hem ordentligt.

Ha en trevlig kväll i "snöovädret"!!


Bakis?? Inte jag...

Publicerat: 2010-11-07 / 14:08:16 | Kategori: Livet

Efter min sköna lördag med julmust och popcorn mår jag super bra idag. Min käraste Patrik däremot... han mår inte lika bra.
Efter hockeyn igår hade han åkt till en kille som heter Magnus. Där hade det blivit mycket öl, whiskey och säkert lite sprit också. Jag har fått höra att han dansade limbo i Magnus kök.. jag visste inte ens att han kunde dansa limbo.
När alla killarna tog en taxi ner till stan så får Patrik för sig att cykla ner till stan för att köpa mat. Han ställer cykeln utanför Burger corner, olåst, går in och upptäcker att plånboken är borta men försöker ändå att få kebab.. gratis. Hur full på en skala mellan 1-10 tror ni att han var? Runt 20!!!
När han kommer ut från Burger corner är hans cykel borta. Men självklart pucko. Lämnar man sin cykel olåst, mitt i natten på en lördag så försvinner den. Så är det.

Han ringer mig och börjar svamla om att cykeln inte står där han ställde den, plånboken är borta och att jag ska betala taxi. När jag sa att jag skulle kolla hur mycket pengar jag hade blev han sur och än en gång påpekade för mig att hans plånbok är borta och att jag ska betala taxi. Jag som redan var lite sur för att han har blivit av med plånboken höjer rösten och dra ur mig: "Ja du sa det! Jag ska kolla hur mycket pengar jag har. Sätt dig i en jävla taxi och håll käften!".
Jag var inte så glad.

Nu så här dagen efter så vet vi att plånboken låg kvar hemma hos Magnus. Det var tur. Adde kommer över med den snart. Cykeln däremot.. Patrik tycker att vi ska åka ner till stan och leta efter den. Suck.. jag tror inte att vi kommer att hitta den men men. Får väl vara snäll och hjälpa till. Hade det dock varit jag som blivit av med cykeln så skulle jag fått leta efter den själv.

Varför är vi tjejer alltid så snälla??

Dags för mer kaffe. Ha en trevlig dag!


Liten uppdatering..

Publicerat: 2010-11-06 / 21:03:41 | Kategori: Livet
Sorry att jag har varit borta ett tag. Jag har haft en tuff vecka med mycket jobb. Jag tänker inte försöka få in allt som har hänt i det här inlägget, utan det blir en snabb uppdatering.

Förra veckan hade jag grymt mycket att göra på jobbet. Jag gjorde mitt bästa att inte stressa för mycket men det lyckade jag inte med iaf. På fredagen efter jobbet åkte jag till Bålsta och träffade Lotta från jobbet. Vi hade en jätte trevlig kväll, käkade pizza och drack några öl. 
På lördagen åkte hela gänget till stockholm. Vi skulle åka på kryssning. Riktigt kul måste jag säga. Jag hade bokat en egen hytt till mig och Patrik med dubbelsäng och havsutsikt. Helt underbart att ha hytten för sig själv och slippa ha massa bakfulla polare som spyr inne på toaletten. hehe

Söndagen var ganska lugn. Vi var på båten hela dagen och när vi väl kom in till stockholm fick vi stressa som tokar för att hinna med tåget. Våra vänner hade tagit en taxi till utan att ringa och säga det. När jag ringde till en av dom så sa dom att dom var på väg. Lite dålig stil att inte ringa innan, då hade vi kunat ta en taxi med dom. Men jag kände inte för att tjafsa. På ett sätt är jag inte förvånad att det blev som det blev men jag blev iaf besviken att ingen kunde ha ringt. Jag hade försökt ringa men då var det ingen som svarade. Ja ja.. skit samma.
Jag och Patrik skyndade oss så gott vi kunde och hann med tåget.

På måndagen var jag ledig. Riktigt skönt att få sova ut och sen ta hand om min älskling som fyllde år. Han fick biljetter till Raw comedy i stockholm den 27 november av mig. Det var en super present och han blev jätte glad. På kvällen kom våra föräldrar och mina syskon över på kaffe. Min syster från Sundsvall var här nere och hälsade på. Riktigt kul att träffa henne, det händer inte så ofta per år.

Resten av veckan har varit... ja, hur ska jag säga? För jävligt stressigt. Det har varit lite för mycket att göra på jobbet och jag har jobbat in totalt 4 timmar. Jag har inte fått så mycket sömn kan jag lova.
Nästa vecka blir nog mycket bättre... hoppas jag.

Gårdagen var lugn och skön. Jag kollade på Idol, drack lite vin och bara var. I dag är ungefär samma sak. hehe Tidigare idag var vi till Hovestalunds kyrkogård och tände ljus för våra nära och kära som har lämnat oss, min morfar, farfar och bonusfarfar Stig, Patriks mormor, morfar och farfar. Vi gick runt på kyrkogården och tittade lite. Patrik hade visst aldrig varit där. Det är grymt stort och det finns många vackra gravstenar.

Nu ska jag lägga i soffan med popcornskålen och kolla på film. Patrik har varit på hockey och nu är han iväg med Claes på någon fest tror jag.
Hela soffan för mig själv... nice. :D

Ha en trevlig kväll!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus