20+1

Publicerat: 2012-07-14 / 11:18:13 | Kategori: Prinsarna <3
Så där ja... nu har jag gått halvvägs och kan påbörja nedräkningen. Jag är nu 20+1 (?) dvs i vecka 21 och är i månad 6.
Oförstårligt med hur man räknar? Tro mig, det har tagit några veckor för mig själv att lära mig hur det ligger till.
 
Det enklaste sättet att förklara är nog så här: (från vardguiden.se)
Vanligast är att tala om vara i en vecka, till exempel ”jag är i vecka 20”. Du har alltså gått ett antal fulla veckor, men du har gått in i ytterligare en vecka. Exempelvis så har du gått 19 fulla veckor och 3 dagar, då är du i vecka 20. Barnmorskan kallar det däremot för vecka 19+3. Detsamma gäller månader, du kanske har gått 7 fulla månader plus några dagar, då är du i månad 8.

Fattar ni? Bra :D
 
I dag är det för en gångs skull sol och blå himmel. Självklart så hade mannen planerat att golfa hela dagen, vissa kompisar jobbar, andra är på semster eller fiskar och jag har ingen bil att röra mig med... hmmm undra vad jag ska hitta på då? Känns som att det får bli en dag på balkongen (så fort solen tittar fram där) och sola lite.
Det finns mycket att göra här hemma, måste börja rensa ut gästrummet och förbereda inför målning av väggar. Vi har bestämt att det ska bli ljusblått på väggarna och vita möbler i pojkarnas rum. Passar ju ganska bra hihi

Vi har varit på IKEA och är helt överrens med vilka möbler vi ska ha och hur vi ska möblera rummet. Det blir lite trångt men så är det när två ska in i samma rum. ;)
Inte för att jag behöver stressa men samtidigt vill jag vara klar med allt när tvillingarna kommer och dom som känner mig och min man vet att han inte är den snabbaste killen i stan.... det går lite långsamt ibland. hahaha
Vilken tur att han har mig då... tjejen som inte vill vänta på saker!
 
Ha en underbar dag!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus