Mår lite så där...

Publicerat: 2012-04-19 / 10:34:47 | Kategori: Livet

Usch vad trött jag är!!! Trött, hängig, förkyld... allt på samma gång. Känns som att jag skulle behöva ett dygns sömn. :S
Jag får väl göra som alla andra och skylla på vädret. Den ena dagen skiner solen och den andra är dte snöblandat regn. JAG VILL HA VÅR!!!

Det är redan torsdag och snart är den underbara helgen här. ÅÅhhhh vad jag längtar. Planer?? Nja inte så mycket.
Tänkte vara med på ett manifest på lördag i Rönnbyskogen. Det har varit övergregg och våldtäktsförsök där och nu är det ett gäng (ca 160 st i skrivande stund) som har tröttnat på att 1 person skrämmer alla tjejer som motionerar i spåret och tänker springa ett lopp i skogen på lördag kl 12.
Det gör säkert ingen skillnad... idioten kommer säkert att vara där och titta på utan att vi vet vem det är men det är iaf ett sätt att reagera över det som hänt.

På kvällen ska vi ut och äta middag med ett gäng vänner. Vår kompis Anneli fyller 32 år och eftersom hon är höggravid är en fest kanske inte så lämpligt. En lugn middg passar ganska bra då. :)

Nu ska jag gå och köpa lunch.

Ha en bra dag!!


Kommentarer
Mia | 2012-04-19 / 12:05:05 | http://duvetmia.se

Hur tar du dig dit? Funderar på att också ta mig dit, vi kanske kan göra sällskap? :)

Anna | 2012-04-19 / 12:49:29 | http://underbarheten.blogg.se/

Jag vet inte... tänkte cykla om vädret tillåter det. Ja det vore trevligt. Jag ska inte springa (så bra kondis har jag inte), intervallar ist hela sträckan :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus