Underbara måndag!

Publicerat: 2012-04-23 / 09:04:23 | Kategori: Livet
Jag är nog den enda som gillar måndagar... Kan ha något med att veckorna går så fort, märker knappt av tisdag till torsdag längre. hehe
Mycket att göra på jobbet just nu när det närmar sig bokslut. Tur att jag inte har så många butiker som har bokslut. Jag ska ledig på valborg och måste även ta ledigt fredagen också. Ska åka ner till Småland och gå på begravning.
Det betyder att jag behöver jobba lite under det nästkommande helger. Men det har jag inget emot.. det är underbart att sitta helt själv på kontoret en söndag, inga telefoner som ringer, ingen som stör. Man hinner med ganska mycket.

Jag har fått en kommentar att jag ska "sluta gnälla och vara glad över att jag har ett jobb", "gnäller ganska ofta om att jag ska gå hem tidigt" och att jag inte har någon arbetsmoral.
I mina ögon så gnäller jag inte! Jag älskar mitt jobb och har lyxen att ha flex vilket gör att jag KAN gå hem tidigt när det inte finns så mycket att göra på mitt jobb.

Jag tänker inte be om ursäkt för att jag "gnäller". Om någon inte gillar det jag skriver så behöver ni inte läsa min blogg...

Nu tänker jag fortsätta jobba! :)


Kommentarer
Camilla | 2012-04-23 / 09:46:57 |

Gnäller du?? haha.. ja du, om man har lyxen att ha flex så är det bra. Själv så jobbar jag inom sjukvården och har inte den lyxen. Var glad för det! Jag vill mer än gärna kunna gå hem tidigt en fredag ;)

Mia | 2012-04-23 / 18:40:42 | http://duvetmia.se

Haha, va? Gnäller? Okej.. Och sålänge du gör det du ska så spelar det väl ingen roll vilken dag du gör det :SOch vara glad över att du har ett jobb? Ska man vara glad att man har ett förhållande om ens partner slår en då också eller? Vad fan är det för mentalitet?Får jag gissa på att kommentaren var anonym?

Anna | 2012-04-23 / 21:59:32 | http://underbarheten.blogg.se/

Hehe. Nä faktiskt inte. Läs under inlägget "Fredagen den 13:e". Jag blev väldigt förvånad över kommentarerna...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus