Vardagsrutiner....

Publicerat: 2013-01-24 / 18:26:15 | Kategori: Livet
Vi har fortfarande lite svårt att få in rutener på dagarna. Prinsarna vaknar olika, vill ha mat olika, sover olika... hur ska man få till det? Victor har iof börjat äta mer fritt (var 5:e timme) och då kan man styra Oscar lite så att han äter när Victor äter.
Annars då.. jag vet inte ens vilka rutiner man SKA ha när man har barn. Någon som vet??
 
Berätta gärna!!
 
I går var jag i Sura och dansade Zumba, som vanligt på onsdagar. Kul som satans och som vanligt jobbigt som f**. Skönt!!
Jag har kört zumba en gång i veckan sedan helgen innan nyår och jag kan se att kroppen har förändrats lite. Magen är lite mindre och mina jeans sitter lite lösare. Det går framåt!!
Nu har jag fått lite blodad tand för träning och ska dra upp tempot men jag tänker inte berätta hur än... jag ska invänta rätt tidpunkt. Det är mest för min egen skull men jag kan säga redan nu att jag kommer att behöva allt stöd jag kan få, det är en tuff viktkamp jag har framför mig.
 
Nu ska jag fixa middag och sen ska prinsarna och jag åka till deras mormor.
 
Ha en rolig kväll!!
 

Kommentarer
Anna | 2013-01-24 / 21:52:40 | http://mestis.blogspot.com

Anna,jag tror inte att det finns ngn rutin regel som passar in på alla :)

Oj, vilken lättnad med var 5e timme med mat. Men för mig känns det långt. Skruttfia har i stort sett ätit var 3e timma utöver på natten då hon är nöjd.

Hon kanske har en liten mage ;)
Dom andra bebisarna slurpar 220-280 ml välling. Vi är stolta att precis lärt henne sluka 200ml. Innan dess typ julas så var det max 60-80.

Jag är så glad för er skull. Tänk att det gick så bra med alla odds emot sig.
Lycka!
Längtar så att få komma och krama om dig och fälla en och annan glädje tår!

Svar: Åhh vad jag längtar att få träffa dig också!!Det har varit väldigt tufft och det är en liten bit kvar men lyckan är total!!

Victor får äta mer fritt nu efter att han började spy så mycket. Han äter när han vill, så det kan vara var 3:e timme eller var 5:e, beror på hur mycket han fick i sig senast.
Anna


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus