Grattis Oscar och Victor!

Publicerat: 2013-01-22 / 10:19:10 | Kategori: Livet
I dag blir våra underbara prinsar 5 månader!! Jag kan inte fatta att det har gått så fort, det känns som att det bara var någon månad sen vi kom hem till Sverige! Jösses vad tiden går fort....
 
Lilla prinsen Victor har namnsdag idag och det ska vi väl fira på något sätt. Vad eller hur har jag inte kommit fram till än men något blir det. ;)
I går var vi på sjukhuset för lite prover, mätning och vikt. Victor väger 4,8 kg, 52 cm lång och Oscar väger 4,5 kg, 53 cm lång.
Det börjar bli stora pojkar nu. :D
Vi hade även ett läkarsamtal där det bestämdes att Oscar blir utskriven nästa vecka, efter prinsarna har fått sitt 5 månaders vaccin och synagis (mot RS).
 
Eftersom det är j****t kallt ute så får det bli en inne dag. Annars hade det varit ett perfekt väder att ta en långpromenad i, njuta lite av solen och det friska luften.
Jag ska försöka att få in ett träningspass idag när pojkarna sover. Ska bara få dom att sova samtidigt så blir det super... det är ibland inte det lättaste. Dom sover i alla fall bra på nätterna och det är guld värt. Oscar vaknar en gåg per natt och Victor väcker vi var femte timme, förut var det var fjärde. 
Jag sa till läkaren igår att jag tyckte att Victor skulle få äta lite mer "fritt" och han ska äta var femte timme istället, han blir mer hungrig och vi slipper sondmata så mycket. Han vaknade kvart över tre i natt och var grymt hungrig... fast när han skulle börja äta somnade han igen. haha så söt!
 
Jag vaknade i natt av att Oscars larm gick igång. Jag höll på att få en hjärtattack men det var ett falskt larm. Larmet satt inte fast ordentligt på blöjan och då får den inte kontakt med huden och kan inte registrera andningen på ett korrekt sätt. Nu vet vi hur det låter och det var inget roligt läte kan jag lova.
 
Nepp... man kanske hoppa in i en dusch nu medans allt är lugnt. ;)
 
Ha en underbar dag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus