Nu är allt klart!

Publicerat: 2012-09-23 / 22:08:00 | Kategori: Livet
På tisdag kommer hela familjen Karlsson hem!!
 
Jag och Patrik får flyga reguljärt hem via Athen och München innan vi landar på Arlanda på tisdag runt halv sex tiden på kvällen. Pojkarna landar med ambulansflyg ca 1 ½ timme efter oss och åker med ambulans till Uppsala. Vi får möta dom där och se får vi se vad som händer.
 
Det är lite skrämmande att komma hem. Vi har vant oss vid livet här och de besökstider som gäller på sjukhuset och när vi kommer hem så får vi träffa våra pojkar när vi vill. Vi ska få bo i samma rum som tvillingarna och då får vi vara med dom 24 timmar om dygnet. Hur kommer det att kännas???
Allt kommer att kännas så konstigt och overkligt. Vi har inte fått kännt på hur det är att vara föräldrar än, även fast våra pojkar nu är en månad gamla. Inga föräldrarutbildningar eller liknande har vi hunnit gått på.. Vi får väl gå en snabbkurs. ;)
Vi väntar och längtar tills vi får hålla i dom och känna deras hud mot vår hud.. det är väldigt vilktigt att få den kontakt med sina barn så kan ni fatta hur mycket jag längtar. När jag fick höra lilla Victor skrika lite igår så blödde mitt hjärta samtidigt som jag blev glad.
Att få höra sitt barn skrika betyder mycket. Jag har fått veta att Oscar skrek lite när han föddes men det hörde inte jag, så jag har längtat efter att höra båda mina pojkars röst.
 
I går (på deras 1 månads dag) så andades de båda själva. Oscar klarade av att andas själv i 1 ½ dygn och Victor klarade det i 6 timmar. Väldigt duktigt av dom! Vi är sssååå stolta! :)
 
Nu är det åter kopplade till varsin respirator och kommer att vara det till de kommer hem till Sverige. Det är enklare för alla om de har andningshjälp under resan, då har läkarna bättre kontroll över andningen och vet att de får syre. Då kan även vi vara lugna.
 
Nu är det dags att sova. I morgon ska vi fixa allt pappers arbete som behövs för att skriva ut pojkarna från sjukhuset. När läkarteamet från Sverige kommer på tisdag för att hämta pojkarna så sitter vi redan på ett plan hem och då ska alla papper vara klara. Jag hoppas att allt går bra och att allt flyter på som det ska.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus