Home sweet home!!

Publicerat: 2012-09-29 / 10:44:58 | Kategori: Livet
Nu är vi äntligen på svensk mark och svenskt sjukhus! Det är sssååååå jävla underbart att vara hemma igen!!
Att få se min mamma och pappa på Arlanda var skönt och en sten (av så många) lyfte från mina axlar.
 
Det var en lång resa hem. Vi åkte från Heraklion kl 8,25 och kom hem till Sverige kl 17,20. Vi hade fått veta att allt även hade gått bra för pojkarna och deras resa. De hade sovit hela vägen.. bra jobbat grabbar! :)
När vi kom fram till Uppsala och Akademiska Sjukhuset så fick vi gå in till vår sal och träffa både läkare, sjuksköterskor och självklart våra prinsar som låg så snällt och fint i sina nya, väldigt avancerade, kuvörser. Om man jämför dessa kuvöser med vad de låg i på Kreta så är det som att gå in i framtiden. Väldigt mordernt.
Vi valde att sova hemma i vår lägenhet och vår säng första natten. Att försöka landa och sova ut lite. Det är självklart svårt med tanke på vad vi gått i genom men det är bara att ta en dag i taget så kommer dte att gå bra.
Vilket det gör!!
 
Våra prinsar gör enorma framsteg och har på bara 3 dagar gått upp 100 gram var i vikt! Läkarna har höjt maten och snart är droppen borta från båda, Victor klarar sig helt på¨enbart mjölk men Oscar behöver lite extra näring.
Osacar har gått över helt på CPAP och andas själv. Han ser väldigt rolig ut i sin lilla mössa och en stor grej i näsan som tar upp halva ansiktet men han är sssåååå söt!!
Victor har också haft CPAP men har gått tillbaka till resperatorn, det blev för jobbigt för honom. Han har en öppen artär i hjärtat som gör att det krävs lite mer från honom för att kunna andas själv men han blir starkare för varje dag.
 
Det känns väldigt ovan att få vara med prinsarna hela tiden, varje dag, varje minut... vi är vana vid att få träffa dom 2 gånger om dagen och nu får vi träffa dom jämt. Vi är också vana vid att bli utslängda så fort läkarna ska göra något, här VILL alla att vi ska vara med, de vill att vi ska hjälpa till.
Jag fick byta blöja för första gången i onsdags och det var super kul. Jag kommer säkert inte att tycka det ju äldre dom blir men ni förstår vad jag menar ;)
Och sen det bästa.. att få hålla i mina söner!
Åååååhhhhhhh vilken känsla!! Tårarna rann ner för kinderna när jag fick upp dom på mitt bröst! Jag kunde verkligen känna kärleken och jag kunde ligga där hur länge som helst. 
Vi får ligga med pojkarna på vårt bröst hur länge vi vill och när vi vill på dygnet och bara mysa!!
Nu känner vi att vi är föräldrar!
<3
 
I natt har jag och Patrik sovit hemma. Vi "firade" att vi blivit föräldrar med ett glas vin och tacos. Gott!! Vi behövde komma hem för att hämta lite mer kläder och lite annat kul som vi behöver där borta. 
Vi blir kvar i Uppsala i ca 2 veckor och sen ska vi flytta hem till Centrallassarettet i Västerås. Hur länge vi blir där vet vi inte men vi tar det sen. Vi tar dag för dag så blir allt bra.
Skynda långsam är mitt nya motto!
 
Nu ska jag göra mig i ordning. Om en liten stund kommer min storebror Mattias för att hämta oss och sen drar vi "hem" till Uppsala!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus