2 veckor

Publicerat: 2012-09-06 / 22:01:19 | Kategori: Livet
Våra prinsar har hunnit bli 2 veckor och de lever fortfarande. När de förlöstes trodde inte läkarna att de skulle klara sig, de sa att tvillingarna bara hade en 20-30% chans att överleva om de ens överlevde natten. Nu har det gått 2 veckor. Yeah!!
 
Men vi får inte slappna av än... läget är fortfarande kristisk när det gäller Oscar. Han mår bättre nu men är forfarande väldigt sjuk. Han var ovanligt pigg när vi var där på kvällen, han tittade väldigt mycket och länge. Känslan som gick genom kroppen går inte att förklara men alla mammor och pappor vet exakt vad jag menar. <3
Läkarna tror att han får ligga kvar i en vecka till innan han kan flyttas tillbaka till Victor om inget annat händer.
 
Victor är stabil men har trovilgtvis fått en liten infektion. De har tagit lite tester och vi får vänta till efter helgen innan vi får svar. Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt.
Han får i sig lite mjölk varje dag och är väldigt aktiv. Det är ssssåååå mysigt att få vara där och gulla lite. Det är inte mycket, vi får sticka in våra händer i kuvösen och klappa lite på huvudet och armarna men det betyder så mycket.
 
 
Jag längtar tills den dagen jag får hålla i våra prinsar.... 
 
I dag åkte svärföräldrarna hem till Sverige och vi får stanna kvar och kämpa. På ett sätt är det tråkigt att de åker men samtidigt skönt. Det är jobbigt att känna att man måste vara glad och trevlig när man går igenom något traumatiskt, fast de förstår att det är jobbigt och har varit ett bra stöd.
 
Saknade efter min familj växer för varje dag, jag saknar min mamma så mycket att det gör ont. Det är tur att jag kan ringa henne varje dag men det är fortfarande jobbigt. 
Vi saknar alla våra syskon, släkt och vänner och uppskattar allt stöd som vi får. Utan det hade allt varit värre och vi hade nog inte haft den styrka som vi har nu.
Vi hoppas att ingen tar illa upp om vi inte ringer men vi har inte den ork att ringa till alla.... det tar väldigt mycket på krafterna. 
 
Tack så jättemycket för allt stöd och kärlek som ALLA ger oss! Det värmer i våra hjärtan och ger oss styrka att överleva dagen! Ni är guld värda i våra ögon!
 

Kommentarer
Anna | 2012-09-07 / 07:26:33 | http://mestis.blogspot.com

Åh Anna, jag kan delvis såå känna igen mig. I smärtan och sorgen. Känslan att vara rädd och stolt i samma minut smärtar.
Rädd för framtiden. Stolt över att få vara mamma till ett underverk. I ert fall två ;)
Mitt hjärta värker så för er skull.
Men jag vet att på ngt sätt så bara fixar man det! Det är en del av föräldrarskapet.
Grattis på två veckors dagen.. Nu kämpar vi med en dag i taget, vips så är tre veckor gågna ;)
Kärlek och styrke kramar i containervis ;)

Mia | 2012-09-07 / 12:43:07 | http://duvetmia.se

Att ni oroar er över att trampa oss här hemma på tårna! Jag tror att de flesta har förståelse även om vi inte kan föreställa oss hur jobbigt det måste vara. Det viktiga är att era små mirakel gör framsteg och att ni vet att ni är välkomna att höra av er på facebook/telefon om ni känner att ni vill/orkar. Både jag och Peter tänker väldigt mycket på er alla 4 ♥


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus