Aj aj aj

Publicerat: 2012-05-03 / 15:04:54 | Kategori: Livet
I dag har jag varit på det fruktade tandläkarbesöket. Som jag har skrivit tidigare så är jag extremt rädd för tandläkaren och jag stod utanför dörren och har fasat för den dagen jag skulle behöva laga en tand. I dag var det dags!
När jag kom dit stod jag bara och stirrade på dörren i flera minuter innan jag gick in. Jag behövde inte vänta och blev visad in till rummet, där tog det inte många minutrar innan tårarna kom. Satt och skakade i stolen när min tandläkare Patrik kom in. Det är tur att han är en lugn och sympatisk person, annars hade allt nog gått åt skogen.

Allt gick iaf bra! Det trasiga tanden är fixad och hålet lagat. Det var nog den längsta och jobbigaste timmen jag har varit med om på många år och jag hoppas verkligen att jag slipper göra det igen!!

Nu har bedövningen släppt och j****r vilken smärta jag har!! Det spänner i hela kinden, det ilar när jag dricker vatten och jag vill bara gråta. Ja, jag vet att jag är töntig men jag gillar inte det här! Låt mig få klaga hur mycket jag vill!!

Det blir en riktigt kort vecka på jobbet. Jag var ledig i måndags och ska även vara ledig i morgon. Då åker jag, min bror Mattias och min kusin Micke ner till Hallaryd i Småland för att gå på begravning. Hela stora släkten åker redan i dag och vi drar runt kvart i fem i morgon bitti. Det är min pappas morbror Mats som har lämnat oss efter en lång tids fajt med cancer.
Han är saknad!

På ett sätt ska det bli kul att komma ner och få se vart farmor växte upp. Vi ska även ta en tur till vårt stora släktgods som ligger vid en sjö i Hårhult. Jag har inte varit där sen jag var 4-5 år och mycket har hänt sen dess.

Nu måste jag jobba vidare och ska nog snart röra mig hemåt och packa inför resan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus