TGIF!!

Publicerat: 2012-01-20 / 10:08:42 | Kategori: Livet

Tjohooo.. helgen är här igen! Jag tror att det blir en ganska lugn helg men man vet inte vad som händer. Man kanske bara slappar hemma eller går ut någonstans. Vi får se vad som händer.

I går var jag och Carro på IKEA och shoppade. Jag köpte ett nytt, större täcke, dra-på lakan, två gröna växter, en badrummsmatta och massa doftljus. Täcket var viktigast av allt och det jag hittade var helt perfekt. Inte för varmt eller svalt och dessutom var det stort. Nu passar alla mina påslakan som jag köpt på IKEA. Det var helt underbart att krypa ner i en nybäddad säng med det nya täcket i går kväll. :)

I kväll kommer Sanna över på middag. Det var jätte länge sen vi träffades och det ska bli kul att se henne. Vad vi ska äta har jag inte bestämt än men jag hittar säkert på något.
Patrik ska hem till min pappa och kolla på film tillsammans med min bror. Det blir några gamla klassiker med Clint Eastwood.

Jag har precis sett ett häftigt ljusfeneomen på himlen. Ett så kallat halo (ljusgård). En halo kan bildas i samband med att solen skiner genom höga moln som finns på himlen, exempelvis cirrostratus nebulosus. Molnen består av sexkantiga iskristaller och när ljuset bryts genom dessa så bildas en ring, båge, vertikalpelare eller bisolar runt solen.

Lite häftigt!!

Ha en bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus