Helgen!

Publicerat: 2012-02-12 / 18:29:28 | Kategori: Livet
Helgen har flygit förbi i en rsande fart. Jag har dock hunnit med en hel del.. mer än vad jag brukar göra. :)

I fredags var jag, Patrik, Helene och Lars på restaurangen Laxmi. Det är en indiskt restaurang med väldigt god mat! Stark men gott. Jag ska gå dit fler gånger!!

Efter det gick vi till konserthuset och kolla på "Raw comedy". Grymt kul! Jag blev väldigt imponerad av Måns Möller. Han var mycket roligare den här gången än vad jag någonsin har hört. Kodjo Akolor från "P3 morgonpasset" var som vanligt hysteriskt rolig!
Kvällen avslutades på Bishop med några vänner.
När vi kom hem på natten såg vi när en hemlös tjej i 20 års åldern bröt sig in i grannporten. Vi gick dit och sa att hon inte fick vara där inne och frågade även hur hon tog sig in. Hon hade använt en skruvmejsel.. vi tror att det är samma tjej som attakerade en av grannarna tidigare i veckan. Då var hon hög som ett hus och hade brytit sig in i en el-central i källaren.
På måndag ska vi installera kodlås och förstärka dörrarna så att det inte går att bryta sig in med en skruvmejsel.

I lördags tog jag och Patrik en roadtrip till Kvicksund för att köpa Eskilstuna Kuriren. Vår bröllopsfotograf var med i helgbilagan "Evelina" och hade tagit med en bild på oss. Då var jag tvungen att köpa tidiningen.. det är inte varje dag man är med i en tidning. :)
På kvällen hade jag bjudit över Tina, Anneli och Helene för lite Melodifestival party. Det blev en lugn och riktigt trevligt kväll!
Rätt låt gick vidare till Globen, David Lindgren, vilket gjorde allt mycket roligare! :D

I dag har vi varit ute och gått på Mälaren. Solen lyste på en klarblå himmel, det var runt 0 grader kallt och det var helt underbart. Vi gick runt Björnön och det tog 2 timmar och 15 minuter... 8,4 km blev det. Jag som är ganska otränad kommer säkert att ha träningsvärk i morgon. hahaha


Min älskling!

När vi kom hem var det bara att hoppa in i duschen och sen drog vi till pizzeria Cupido på Sjöhagen och åt kebab tillsammans med Masen, Jocke, Evelina och Malin. Dom hade också varit ute på Mälaren under eftermidagen.

Nu ska jag krypa ner under en filt och bara vara. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus