En vecka har gått....

Publicerat: 2012-08-30 / 21:38:03 | Kategori: Livet
Nu är det dags att göra en liten uppdatering, jag känner mig stark nog att göra det.
 
Först vill jag tacka ALLA för det stöd och den kärlek som Ni ger oss! Det betyder så mycket!! <3
 
Det har gått en vecka nu sen tvillingarna föddes. Det har varit en turbulent första vecka med mycket gråt, förtvivlan, förvirran, hjälplöshet och massor med kärlek. Patrik och jag är mitt i en stor kris och vi kämpar varje dag.
Tvillingarna gör framsteg och växer för var dag som går. Det är fortfarande enormt mycket ovisshet för vad som ska hända och jag går på nålar varje gång jag kliver in på neotalavdelningen på sjukhuset.
Här nere får man inte komma och gå som man vill utan de har fasta besökstider, 12-13 och 18-19 varje dag.
 
Än så länge så har vi bara fått röra lite någon gång men nu blir det mer för varje dag. Den lilla kontakt so vi får är ssåååå underbar och vi längtar tills vi får hålla i våra prinsar!
 
I morgon ska jag ta bort mina stygn och förhoppningsvis får jag duscha... vilket jag längtar efter. Jag måste påpeka att det är lite ganska annorlunda här nere från vad det är hemma i Sverige. Kommunikationen är inte den bästa. Jag har inte fått veta vad jag ska/får äta, dricka, hur jag ska röra mig eller tänka på ang såret osv. Jag har varit tvungen att kolla med min barnmorska hemma i Sverige och sökt på nätet efter all info och det verkar skilja sig ganska mycket mellan Sverige och Grekland kan jag lova.
 
Nu ska jag försöka få lite sömn... är helt slut.

Kommentarer
Per | 2012-08-30 / 22:33:38 |

Behöver ni något så kan vi nog ordna så att det skickas till er Kramar ..Per

Anna | 2012-08-30 / 22:44:59 | http://mestis.blogspot.com

Åh Anna tänker så på er vardag.
Att få känna och röra är det bästa. Snart snart får ni sitta känguru ;)
Anna jag blev oxå snittad och har du frågor om det lr i övrigt så maila på. Jag finns här och jag har precis gått igenom det ni tvingas igenom.
Stora varma kramar till er alla 4!

Veronica och Anders | 2012-08-31 / 18:34:56 |

Gick in av en händelse och fick läsa detta hemska. Vi hoppas verkligen att allt är bra med er och att de tar hand om er!! Och att ni får komma hem snart till era nära och kära. Massor med styrkekramar till dig och Patrik och massor med grattis till era prinsar Oscar och Viktor! KRAM Anders Veronica Moa och Alva


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus